- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.765
-
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Yutabileceğim buyuklukteyse tüm olarak yutuyorum. Yutamayacagim buyuklukteyse 2 3 parçaya bölerek yutuyorum.Kesin deniycem.tüm olarakmi yutuyodunuz yoksa parcalara ayirarakmi?
Cok tesekkur ederim insallahh hepimize.sarimsak dogal antibiyotik eminim cok cok faydasini görücemYutabileceğim buyuklukteyse tüm olarak yutuyorum. Yutamayacagim buyuklukteyse 2 3 parçaya bölerek yutuyorum.
Denemelisin pişman olmayacaksın.
Rabbim şifa versin sana da
Sarımsaktan nefret ettiğim kadar hiçbir şeyden etmiyordum ama gel gör ki gerçekten de doğal antibiyotikmis. Herkes söylerdi de hiç inanmazdım.Cok tesekkur ederim insallahh hepimize.sarimsak dogal antibiyotik eminim cok cok faydasini görücem
Ben cok seviyorumda ah iste kokusu olmasa :)) tüm yutunca kokusu olmuyo ama.kesinlikle düzenli kullanilinca faydasinin olacagina inaniyorum.Sarımsaktan nefret ettiğim kadar hiçbir şeyden etmiyordum ama gel gör ki gerçekten de doğal antibiyotikmis. Herkes söylerdi de hiç inanmazdım.
Ilk kullandığım zamanlar belirgin bir faydasını gormedigimi dusundugum icin kullanmayi birakacaktim. Eşim engel oldu sabret göreceksin faydasını diye iyi ki bırakmamışım:))
Lütfen aksatma alternatif tıpta faydasını gördüğüm tek şey diyebilirimBen cok seviyorumda ah iste kokusu olmasa :)) tüm yutunca kokusu olmuyo ama.kesinlikle düzenli kullanilinca faydasinin olacagina inaniyorum.
Eşim de bende yuttugumuz için problem olmuyor. Ha ama şunu söyleyebilirim tüm olarak yuttugunuz da aman aman bir koku olmuyor . Koku moku zaten umrumda değil biran önce kurtulma derdindeydim size de onemsememenizi tavsiye ederimPeki kokusu oluyor mu gün içinde
Bu arada bende daima dusuk tansiyon vardi 9 a 5ler 9a 6lar 8e 5ler :))faydasını çok iyi biliyorum ama
onu o şekilde yutarsam tansiyon düşüklüğünden kimler tutar beni bilmiyorum ,
soyarken bile tansiyonum düşüyor,gerisini sen düşün
Bu arada bende daima dusuk tansiyon vardi 9 a 5ler 9a 6lar 8e 5ler :))
Tansiyonu da dengeliyor bence .
Kullanmadan önce baya korkmuştum zaten tansiyonum düşük ya kık kık diyip gidersem diye valla hiçbir şey olmadi. Aksine artık ayağa kalktıgımda gözümün önü falan kararmıyor muhteşem bir şey yaa
Hıc yutmayı denedin mi senne güzel size fayda etmiş ama inan bana ben mutfaktan salona gidemiyorum yıgılıp kalıyorum
Sarı ve yeşile yakındı. Koku da vardı. Hicbir şey kalmadı normalde günde 10 kere günlük ped değiştirirdim şimdi 1 taneAkintiniz sari yesil miydi ?
Ne kullandiysam gecmeyen akintim var benim de.
Dene ama istikrarını koru. Aman bir faydası olmuyor bana diyip vazgeçme sakın faydasını göreceksin.Bende de enfeksıyon var aynı sekılde koyu renk ve kokulu fitil kullandım ama su an tekrarları teşekkürler bunu denicem. İnşallah
Canım valla ben 2 aydır kullanıyorum. Bir sınırlama yok ne kadar kullanırsan o kadar iyi diye düşünüyorum. Ben devamli kullanmayı düşünüyorum. Doğal bir antibiyotiğin ne zararı olabilir ki hem öyle değil mi :))Teşekkürler inşallah ,Peki bunu iki ay boyunca mı yapıcam
yok hiç denemedim ama uygun olan bir zamanda demem lazımHıc yutmayı denedin mi sen