- 3 Şubat 2023
- 246
- 90
- 26
- Konu Sahibi karpuzkokuluruyalar
Sizi çok iyi anlıyorum. Bir defa ıslak mayo ile beklemek ve bir defa da antibiyotik kullanmak sebebiyle yakalandım Ağustos ayından beri çekiyorum ben de. Fitiller anlik çözüm oluyor. Biokadini bir defa kullandıktan sonra bence bir süre ara verin o da tüm florayi öldürüyor bildiğimiz baticon. Anlık rahatlatır ama yararlı bakterileri de öldürüyor o yüzden probiyotiğe devam edin. Baticonla temizlik yaptım ben de birkaç defa ama baktım ki flora desteklemek daha iyi bir çözüm. Probiyotik olarak microbiome women probiyotik complex alıyorum içeriği çok güzel zengin. Zadevital feminen probiyotik de iyi. Ayrıca bol bol ev yoğurdu yemek ve kefir içmek de çok iyi geliyor. Lahana turşusu da bu probiyotikleri iceriyormus evde yapmayı düşünüyorum. Bunun dışında burada başka birilerinin tavsiyesiyle imuneks beta glukan takviyesine başladım ben 50 mg kullanıyorum. Bağışıklık güçlendirici takviye bu. Bağışıklığımiz düştüğü için de enfeksiyona yatkın oluyoruz. Vitamin eksikiklerine karşı multivitamin ve D vitamini de takviye alıyorum. Sonuç olarak çok rahatladım çok şükür ama ben de henüz tamamen kurtulmuş hissedemiyorum. kaşıntı o kadar azaldi ki nadiren hissediyorum hemen suyla yıkayıp kurulama yapıyorum rahatlıyor. Akıntım çok azaldi büyük oranda şeffaf bir akıntı ama hala nadiren de olsa kaşınıyor anlamıyorum. Ayrıca günde 1 2 defa o bölge için özel pH a sahip temizleme jellerden kullanıyorum. Kuru tutmak çok önemli. Bir de adet kabı kullanıyorum bir süredir ondan da çok memnunum tavsiye ederim sanki regl olmuyormus gibiyim çok büyük rahatlık. Şuanda dediğim gibi bütün bunlara rağmen arada bir kaşıntı hissediyorum ama çok rahatladım. Dar bir kıyafet giyer giymez kaşıntı hissediyorum buna halen çare bulamadim. Arada bir psikolojik mi acaba diye sorguluyorum kendimi. Bu arada canditon HA fitili araştırdım, borik asitli bir fitil. Kullananlar memnun gibi görünüyor bir şans vereceğim. Bu hafta alacağım onu da. Daha doğal icerikli gibi duruyor. Reçetesiz alınıyor. Ayrıca travazol tarzı bir krem alıp orayı çok kasimamak için kasindigi durumlarda sürebilirsiniz kaşımak da maalesef tahriş olup mantara davetiye çıkarıyormus. Çok uzun oldu kusura bakmayın umarım faydası olur söylediklerimin.bende aynı durumdayım probiyotik ve biokadin fitille çözmeye çalışıyorum ama belli ki floramız bozulmuş
Şimdi 1 çay kaşığı İngiliz karbonatını sabah akşam bir bardak suya karıştırıp içmeyi deniyorum baya iyi geldiğini söylüyor kullananlar
birde sarımsak fitilini deniyorum (kaşıntı olduğu zamanlar ekstra başka bişey kullanmama gerek kalmıyor geçirdi ) ama devamlı kullanamadığım için her adet sonrası tekrarlıyor maalesef inşallah bu bir iki ay içinde karbonatla bitecek diye umutluyum 5 gündür sarımsak ve sabah akşam İngiliz karbonatı bi bardak suyla içiyorum şuan bi sorunum yok çok şükür sizde araştırın zararı olan bişey değil sonuçta denemekte fayda var