- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.752
-
- Konu Sahibi CiNNET NUR
Yarim saat hatta tam fayda için 1 saat yememek lazımOnu demek istememiştim, sarımsak yuttuktan hemen sonra herhangi bir şey yiyip içtiniz mi yoksa biraz beklediniz mi demek istedim. Ben o konuda tereddütte kaldım acaba üstüne bir şey yenmese mi daha iyi diye
Pekala teşekkürlerYarim saat hatta tam fayda için 1 saat yememek lazım
Gebe olma ihtimaliniz var mı? Ben de 1 haftafır sarımsak kullanıyorum ama pek söylediğiniz gibi bir durum yasamadım. İnşallah hepimize derman olur bu tedavi☺
Merhaba faydası oldumu akıntı durumunuz nasıl bende başlamak istiyorumdaGebe olma ihtimaliniz var mı? Ben de 1 haftafır sarımsak kullanıyorum ama pek söylediğiniz gibi bir durum yasamadım. İnşallah hepimize derman olur bu tedavi☺
Merhaba maydanoz yöntemini nasıl yaptınız işe yaradımıBana da maydanoz çok iyi gelmişti 4 5 ay olmadı enfeksiyon amaa sonuç yeniden olduama bunu deneyeceğim inşallah biter ve gider
Ben 15 gün çok biraz haşlayıp suyunu içtim sabah aç karnına sonra 5 gün ara verip tekrar başladım arada da sıcak buhara oturuyodum 4 5 ay rahat geçti bunların sayesinde ama tamamen gitmedi enfeksiyonMerhaba maydanoz yöntemini nasıl yaptınız işe yaradımı
bende olmuyordu canım ama sende de enfeksiyon var 3 günde sonuç almak.icin çok erken hergün düzenli olarak içeceksin 3 gün yetmez. sonuç alana kadar devammCanım bişey sorucam sana ilişkiye girmeden önce iğne batma gibi bişey yaşıyorum bu sendede oluyormuydu sarımsak iyi geldimi 3 gümdür senden gördüğüm için her sabah içiyorum ama bi değişiklik yol henüz