İlk öncelikle merhabalar ben yaklaşık bir 01 senedir Vajinal mantarı candida albicans naletinden bütün antibiyotikleri denedim kullanmadığım fitil kalmadı yapmadığım diyet kalmadı artık son çare yurtdışındaki doktorlar da buldum.bende beyaz kesik peynirimsi akıntı ve koku vardı ve ne yaptıysam geçmedi sarımsak bile koymayı düşündüm ama korktum enfeksiyon kaparmıyım diye en son bu bir haftalık batikon ile araştırıp deneyim dedim.
Ben 1 hafta ilk gün vajinanın içini şırıngayla BATİKON İLE temizledim candida albican mantarı enfecte olan yerleri bir güzel şırınganın içine batikon cekip vajina temizliği yaptım daha sonra akşam yatarken GYNO-Lomexine fitil 600 mg kullndım içinde 2 fitil var 3 gün arayla kullanıyorsunuz dikkat edin. İlk gün bunu 4 cü gece 2 ci fitili kullanıcaksınız resim de ektedir.
2 ci gün akşam uyumadan tekrar şırınga ile vajinaya batikon ıbactroban da olur yine vajinamı temizledim içini ve 3 gün için POLYBACTUM FİTİL kullandım.
Ve 4 cü gün tek ovulu lomexine uyumadan once vajinanın içine yerleştirdim. Ben bu şekilde kurtuldum umarım tekrarlamaz bu arada bağışıklık sisteminizi ve bağırsak sorununuz varsa diye de bir kontrol edin gastroenteroloji (bağırsak bölümü) bi baktırın çünkü eğere bağırsakta bir sorununuz varsa candida ordaysa bağırsaktaki süzgeç denilen iyi ve kötü besinleri ayırt eden organınız sorunlu olduğu için vajinaya da geçer bu yüzdende siz ne kadar antibiyotik fitil koysanızda geçmez oda var bunuda aklınızda bulunsun. Ben yabancı sitelerdede araştırdım umarım bu naletten herkes sevgi ile kurtulmuş olur çünkü candida da normalde ph dengedeyse iyi huylu mantarlar ph değiştiğinde kendini böyle belli ediyor. Umarım şifa olur