- Konu Sahibi melek19824
-
- #1.001
Ama tabiki ona kirildigm icin daha fazlasina,izin vermedim bu,gece ceza sana dedim oda gitti garibim tv basina
Anladım cnm ama ılacla oluyorsa yumurtanın dusmemesı ıcın bı ılac olsa gerek dımı ?
Ama tabiki ona kirildigm icin daha fazlasina,izin vermedim bu,gece ceza sana dedim oda gitti garibim tv basina
ilaç kullandım 2 ay bu ay kontrole gidecem adetin 3. günü gel dedi oolmazsanda geçtikten 10 gün sonra gel dedi zaten ben iğne ilaçla adet görüyom dedim bu ay kesin gidicem bakalım artık
Canım benımmm bak ne dıycemm burda dolan hayıt tohumu dıye bır bıtkı varmıs ve bır cok ınsan ıcıyormus hamılelık ıcın kadınsal hormonları düzeltiyormus kıstlerı yok edıyo adetı duzene sokuyormus sende bı arastır yada aktarcıya sor bı ara ne dersın tabı bıtkılerle aran ıyıse, inşllh cnm ıhmal etme sen yınede
Dur size bisey anlatiyim birden aklima geldi bizim buyuk oglan gecen sene ozaman dort yasindaydi bi gece vakti uyanip yanimiza gelesi tutmus
geldigini hic farketmedik tabi biz ozaman tam gaza gelmisiz cocuk gitmis mutfaga ekmek bicagini almis gtirmis babasina vuruyoda vuruyo annemi biraaak dovme ....o sanmiski beni dovuyo canim benit
onu duymuştum aslında ama nerde bulacamki burda köyde aktarcı yok ancak muğla merkeze gidince sorabilirim canım yaa
Bende aksine canım pratiği çok merak ediyorum ve istiyorum derslerde korkuyorum sadece o kadar :)
Ama hastane ortamını falan çok merakla bekliyorum eğlenceli olur diye düşünüyorum ama :)
Dur size bisey anlatiyim birden aklima geldi bizim buyuk oglan gecen sene ozaman dort yasindaydi bi gece vakti uyanip yanimiza gelesi tutmus
geldigini hic farketmedik tabi biz ozaman tam gaza gelmisiz cocuk gitmis mutfaga ekmek bicagini almis gtirmis babasina vuruyoda vuruyo annemi biraaak dovme ....o sanmiski beni dovuyo canim benit
Kizlar sizi birakip gitsem ayip olurmu kirilirmisiniz valla benim gozler cift gormeye basladi uaziyorum bakiyorum yanlis,yazmisim
bizi ekip enişteye gidicen dimi seni gidi seniiii
Kürkçü dükkanına döndüm kızlar bizimki çok yorulmuş kıyamadım uzandı şimdi bende bakıyım napıyolar dedim
h.g neler yaptınız bakalım
herkese iyi akşamllarrrr,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?