• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

arkadaslar hepinize taaaaaaa sirnaktan selamlar gonderiyorum aslinda ben sadece sizinle tanismak istiyorum arkadas olalim ben sirnakta koyde oturuyorum 27 yasindayim iki kizim iki oglum var buyuk kizim 6 yasinda bu sene bire gidicek oglum polat ana sinifa baslicak bu sene cok heycanliyim sizinle paylasmak istedim.burda pek arkadasim yok bu k kulubunu kesfettigimden beri artik yalniz deyilim ama ben dahada yakindan tanimak istiyorum simdiden hepinize ilginiz icin tesekkurler........

ankara'dan da selamlar :D ben de üni 4.sınıf öğrencisiyim işte öle bakalım kpss çalışıyorum :D sıkkıntılı bir sene inş atanırım ilk senede :D

ankara'dan da selamlar :D ben de üni 4.sınıf öğrencisiyim işte öle bakalım kpss çalışıyorum :D sıkkıntılı bir sene inş atanırım ilk senede :D

Hosgeldınnn , ınsallh emegının karsılıgını cok beklemeden alırsın . Ankaraya okumk ıcın mı geldın yoksa ordamı oturuyonuz ?

Son düzenleme:
Kafaya taktıkca uzuyor bu surec , bugun cok farklı hayllerle gıttım dr ama boynu buku geldım 6 ay dıyınce ama kısmet

bende çift rahim vardı ondan olmuyordur dedi doktorlar gittim istanbula ameliyat oldum riskli bir ameliyat olduğu için hiçbir doktor yanaşmadı faruk buyru var nişantaşında o ameliyat etti ona rağmen yine hamile kalamıyom artık doktora gitmekten utanıyorum eşime karşı bilmiyom yaa

bende çift rahim vardı ondan olmuyordur dedi doktorlar gittim istanbula ameliyat oldum riskli bir ameliyat olduğu için hiçbir doktor yanaşmadı faruk buyru var nişantaşında o ameliyat etti ona rağmen yine hamile kalamıyom artık doktora gitmekten utanıyorum eşime karşı bilmiyom yaa

Cıft rahıbı ılk senden duyuyorum canım ya amelıyatta gecmiş basından ama ne kadardır olmussun belkı zaman lazım amelıyattan sonra ! Inankı bugun bnde yasadım esıme karsı bu duyguları cok zorr

Cıft rahıbı ılk senden duyuyorum canım ya amelıyatta gecmiş basından ama ne kadardır olmussun belkı zaman lazım amelıyattan sonra ! Inankı bugun bnde yasadım esıme karsı bu duyguları cok zorr

geçen sene ameliyat oldum benim problemim adet düzensizliği yumurtlama olmuyo ilaçla bi oldu oda gitmiş dedi doktor

Back