- Konu Sahibi melek19824
-
Bnmde ozetlenmiş haliyle anlattım ama sıktım sızı galıba ama cok zor gunler yasadımmm cokkk
valla bilmiyom nasıl olacaksa bu gidişle benden ne köy olur ne kasaba hayırlısı
allah seni napmasın kız o nebiçim özet bütün kızları kaçırdın dermişim
Ole deme canım neler neler duyuyorum bn Kısmetınde varsa olacaktır Rabbım hayırlısıyla versın
arkadaslar hepinize taaaaaaa sirnaktan selamlar gonderiyorum aslinda ben sadece sizinle tanismak istiyorum arkadas olalim ben sirnakta koyde oturuyorum 27 yasindayim iki kizim iki oglum var buyuk kizim 6 yasinda bu sene bire gidicek oglum polat ana sinifa baslicak bu sene cok heycanliyim sizinle paylasmak istedim.burda pek arkadasim yok bu k kulubunu kesfettigimden beri artik yalniz deyilim ama ben dahada yakindan tanimak istiyorum simdiden hepinize ilginiz icin tesekkurler........
amin amin işin gırgırındayım işte kafama takmaktan yoruldum valla
ankara'dan da selamlarben de üni 4.sınıf öğrencisiyim işte öle bakalım kpss çalışıyorum sıkkıntılı bir sene inş atanırım ilk senede
Kafaya taktıkca uzuyor bu surec , bugun cok farklı hayllerle gıttım dr ama boynu buku geldım 6 ay dıyınce ama kısmet
ankara'dan da selamlarben de üni 4.sınıf öğrencisiyim işte öle bakalım kpss çalışıyorum sıkkıntılı bir sene inş atanırım ilk senede
bende çift rahim vardı ondan olmuyordur dedi doktorlar gittim istanbula ameliyat oldum riskli bir ameliyat olduğu için hiçbir doktor yanaşmadı faruk buyru var nişantaşında o ameliyat etti ona rağmen yine hamile kalamıyom artık doktora gitmekten utanıyorum eşime karşı bilmiyom yaa
valla bilmiyom nasıl olacaksa bu gidişle benden ne köy olur ne kasaba hayırlısı
Hic belli olmaz,bu isler bi baktin mujdeyi almissiniz hepiniz icin dua ediyorum
Hic belli olmaz,bu isler bi baktin mujdeyi almissiniz hepiniz icin dua ediyorum
Cıft rahıbı ılk senden duyuyorum canım ya amelıyatta gecmiş basından ama ne kadardır olmussun belkı zaman lazım amelıyattan sonra ! Inankı bugun bnde yasadım esıme karsı bu duyguları cok zorr
Yok canim geldi gonlumu aldi ayiptir soylemesi biraz isimiz vardi)
Yok canim geldi gonlumu aldi ayiptir soylemesi biraz isimiz vardi)
geçen sene ameliyat oldum benim problemim adet düzensizliği yumurtlama olmuyo ilaçla bi oldu oda gitmiş dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?