- Konu Sahibi melek19824
-
- #1.021
1-2 saatte napılır canım ev haliyle çıktım vallahi arkadaşlar gelmiş herzaman takıldığımız yere okadar haşat olmuş bizimki evdeydim ya bugün döndük sonra :))
1-2 saatte napılır canım ev haliyle çıktım vallahi arkadaşlar gelmiş herzaman takıldığımız yere okadar haşat olmuş bizimki evdeydim ya bugün döndük sonra :))
olsun oda iyi canım benim onu bulamayanlarda var en büyük örneği benim 24 saat evdeyim
Gece gece hava almışsınız arkadaslarla vakıt gecırmıssınız ne guzelll :)) ahhh beee dort duvar arasında delırecem az kaldı bee
Gece gece hava almışsınız arkadaslarla vakıt gecırmıssınız ne guzelll :)) ahhh beee dort duvar arasında delırecem az kaldı bee
gerçekten bazen dayanamıyorum artık uyumak istemiyorum geceleri çünkü yarının aynı bugün gibi olacağını biliyorum insan değişik bişeyler olsun istiyo ya ya hastaneye gidince yada markete gidince evden çıkıyorum bu kadarda olmamalı ya f tipi kapalı cezaevinde gibi hissediyorum
Ahh canımm ben 2. gün deliririm ya :))
Ya sorma canım ne arkadaşlar insan bişeyler yemeye çağırır yaptırmaya değil ki takıldığımız yer yakın arkadaşımızın aşçısı bilmem nesi hepsi var illa ben yapcam canları çekmiş tabi benimkininde hoşuna gidiyo üşendiğimden değilde olcak iş mi restaurantta gelsinler misafir severim ben evde de yapardım pasaklı pasaklı çıktım kızdım vallahi hepsine gider yaptım döndük eve
gör bak hayatım müslümanlar ne eziyet çekiyormuş
Asmincim bu konuyu kesinlikle eşinle güzel bi şekilde konuşmalısın
:))) canım varsın pasaklı cıkalım bız razıyız yeterkı cıkalım dımı asmıncımm heee eve gelsınler evde yap yapacagını nıye yoruyorlarkı senı
Bende öyle dedim sonrada gelmeye kalktılar allahtan bizimki güzel bi espiriyle şutladı
çok konuştum canım ya akşama kadar dışarıdayım valla hiç çıkamam diyo bende empati kur kendini benim yerime koy diyom anamla çıkın dolaşın diyo anasıda amaan ne dolaşacaz diyo bende söylediğimle kalıyom
Aynen canım tembelim bugün çokta mutluyum
İyi dayanıyosun hayatım ya insanlar karşılıklı fedakarlık yapmalı yorulabilir ama senin içinde bişeyler yapmalı
Tembelliğin gecsin ama mutluluğun geçmesinn bır omur sürsünn tatlım
geçengün çalışıcam evde dayanamıyom dedim okula gidecektim gidersen seni boşarım dedi arkadaş damarım bi tuttu ben gidiyorum boşamasan senden adisi yoktur dedim ve gittim müdürle konuştum öğretmen açığımız yok dedi geldi arabayla aldı beni ee mahkemeye ne zaman gidiyoz dedim güldü dayanamadım napim sus sus nere kadar
Aynen canım tembelim bugün çokta mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?