kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

bizim evi görsen internet cafe gibi bizmki bi yandan ben bi yandan takılıyom anacım sizdede nikotinmi var ne bağımlılık yapıyosunuz uykucukmu geldi

Aynen canım bağımlılık yapıyo hiç yapmadığım şey o uzandı geliyorum dedim merak ettim sizi sızmıştır şimdi

Bnle ılgılenen yokk asmincim, PersephoneH cıktınız bn yazışmlarınızı okumkla kaldım. hıhhh küstüm size işte

Son düzenleme:
Bnle ılgılenen yokk asmincim, PersephoneH cıktınız bn yazışmlarınızı okumkla kaldım. hıhhh küstüm size işte

Gunaydin asmincim kusme kiz,bizim aramizda kusluk olmasin nazaragelmeyelim ...bende bugun silopiye yani sehre inicem aylik ignemi yapicam camasir makinam bozuktu bi ydir eltiminkiyle idare ediyodum yeni bi makina almaya karar verdim ama hangimarka,aliyim sizce internette cogunluk bosch tavsiye ediyo almisken iyisini alicam dokuz kilo olanlardan ....cocuklar icinde ust bas bakicam yani bugun yine sizi ekersem ssbebi budur canlarim vallahi hepinize coookkk alistim giderseniz naparim bilmiyorum hepinizi cooooookkkk seviyorum.....')

Telefondan giriyorum canım gün içinde topicte olmaya çalışırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…