- Konu Sahibi melek19824
-
benimki sivaslı ben ağrılıyım ama 16 yıldırda izmirde oturuyorlardı ağrıya gelmişti arkadaşımın kocasının arkadaşıydı tanıştık bir dahada ayrılamadık bzimkiler pek yanaşmadılar ama biz vazgeçmedik bizim dediğimiz oldu ve tabi evlendik
Ben bide bu adama asik oldum ....durun bende anlatiyim bizim istanbulda konfeksyon atolyemiz vardi buda istanbulda calisiyodu akraba oldugumuz icin gidip geliyodu bize aslinda yillardir gidip gdliyoduda ben hicbisey hissetmiyodum ama bi baktim son sene gorunce heycanlaniyodum falan hic aklimdan cikmiyodu sonra anladimki oda bana karsi bos,deyildi ama utaniyodu bu iki ay boyle bakismayla gecti ben bekle bekle catladim valla bunun acilacagi ybok bari ben bi adim atiyim dedim bi pazar gunu bize geldi ben uyduruktan bi ruya tasarladim beynimde sonra musait bi anda basladim biliyomusun,dungece seni ruyamda gordum dedim yaa,dedi nasil gordun,dedim sen bana bi yuzuk veriyodun sonra ben uyandim dedim hemen o anda onunda ampuller yandi peki gercekten alsam parmagina takarmisin dedi ondan sonra olan oldu bes ay icin de nisan dugun hepsi,oluverdi
En guzel ask zor olanıymış canım allah azaltmasın bu sevgınızı :))
Evımızın ıkı ev ustunde oturuyorlar ,Tabıı 1 yıl ocınde oldu bunlar arada da abımle konusmadan once bıze geldıler benı ıstemege abımmm resmen rahmetlı kayınbabamla tartıstılar abım kovmaktan beter ettı onları ve bız pes etmedık ogunnn sabaha kadar telafonla konustuk saatlerce dahada sarıldık bırbırımıze aıleme cok karsı geldım onun ıcın ama sukur benı sevdıgını ıspat ettı bızımkılere ve butun bu olayları kım sardı basıma bırbılsenız !
Ruyanda ne kadar guzelmiş senin :)))) helal sanaBen bide bu adama asik oldum ....durun bende anlatiyim bizim istanbulda konfeksyon atolyemiz vardi buda istanbulda calisiyodu akraba oldugumuz icin gidip geliyodu bize aslinda yillardir gidip gdliyoduda ben hicbisey hissetmiyodum ama bi baktim son sene gorunce heycanlaniyodum falan hic aklimdan cikmiyodu sonra anladimki oda bana karsi bos,deyildi ama utaniyodu bu iki ay boyle bakismayla gecti ben bekle bekle catladim valla bunun acilacagi ybok bari ben bi adim atiyim dedim bi pazar gunu bize geldi ben uyduruktan bi ruya tasarladim beynimde sonra musait bi anda basladim biliyomusun,dungece seni ruyamda gordum dedim yaa,dedi nasil gordun,dedim sen bana bi yuzuk veriyodun sonra ben uyandim dedim hemen o anda onunda ampuller yandi peki gercekten alsam parmagina takarmisin dedi ondan sonra olan oldu bes ay icin de nisan dugun hepsi,oluverdi
Asmincim çocuk var mı?
iki yıllık evliyim çocuk yok canım ama hala çalışmalarımız devam ediyo
En guzel ask zor olanıymış canım allah azaltmasın bu sevgınızı :))
iki yıllık evliyim çocuk yok canım ama hala çalışmalarımız devam ediyo
Hayırlısı olsun canım..
Allah gönlüne göre versin canım.
Kızlar çıkıyorum,eşimle film zamanı
Hoşçakalın
amin canım konuyu özet geçtim içeriğini bi yazsam günler yetmez çok zor günlerdi valla
Sakın ıhmal etme calısmalarıııburda hamılelık haberını duymk ısterım cnm allahım en kısa zamanda sana nasıp etsın
Sıktım sızı dımı kızlar kusura bakmayın eskı yaram deşilince anlatıverıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?