kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

Ben bide bu adama asik oldum ....durun bende anlatiyim bizim istanbulda konfeksyon atolyemiz vardi buda istanbulda calisiyodu akraba oldugumuz icin gidip geliyodu bize aslinda yillardir gidip gdliyoduda ben hicbisey hissetmiyodum ama bi baktim son sene gorunce heycanlaniyodum falan hic aklimdan cikmiyodu sonra anladimki oda bana karsi bos,deyildi ama utaniyodu bu iki ay boyle bakismayla gecti ben bekle bekle catladim valla bunun acilacagi ybok bari ben bi adim atiyim dedim bi pazar gunu bize geldi ben uyduruktan bi ruya tasarladim beynimde sonra musait bi anda basladim biliyomusun,dungece seni ruyamda gordum dedim yaa,dedi nasil gordun,dedim sen bana bi yuzuk veriyodun sonra ben uyandim dedim hemen o anda onunda ampuller yandi peki gercekten alsam parmagina takarmisin dedi ondan sonra olan oldu bes ay icin de nisan dugun hepsi,oluverdi

Evımızın ıkı ev ustunde oturuyorlar ,Tabıı 1 yıl ocınde oldu bunlar arada da abımle konusmadan once bıze geldıler benı ıstemege abımmm resmen rahmetlı kayınbabamla tartıstılar abım kovmaktan beter ettı onları ve bız pes etmedık ogunnn sabaha kadar telafonla konustuk saatlerce dahada sarıldık bırbırımıze aıleme cok karsı geldım onun ıcın ama sukur benı sevdıgını ıspat ettı bızımkılere ve butun bu olayları kım sardı basıma bırbılsenız !

En guzel ask zor olanıymış canım allah azaltmasın bu sevgınızı :))

Helal olsun meloşum yawwww

Kim??

Ruyanda ne kadar guzelmiş senin :)))) helal sana

Halamlar cok eskı bır konu bnm amcam yıllar once kayınbabmın kardesıne nısan takmıs ve ayrılmış baska bırını sevmıs neymiş bunlar bızden kız alıp ıntıkam alacaklarmıs bnı yuzustu bırakacaklarmıs bunu uydurmuslar doldurusa gelmiş abımm o konusmada esımde bn ılk defa bunu senden duyuyorum dedıgı vakıt abım yumusamıs kı abım okuyan bırı bnı sevdıgını anlayınca onaylandı hemen :))) hatta suan annem ıkıncı damadını bnm koca gıbı ıstıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…