- Konu Sahibi melek19824
-
- #2.181
Canimmm bugun sana bakinacam seni online bulmak icin :) ipat tan geciyorum hemen kilitlendigi icinde unutuyorum tv ye daliyorumm :))
Tatli dilliiiim guler yuzlum e ceylan gozluuuuuuuummmm gonlum hep seni aaariyoooorrr neredesin sennnn ?
laloooookkk nerdesin seni merak ediyorum ultrasona girdinmi ne oldu
insallaaaaaahhhh hadi bakalim bu arada annenleri ariyomusun onlar nasil simdi seni cok ozlemislerdirCanimmmm yok daha girmedim pazartesiye gidecem insallh. Burdaki sistem once saglik ocagina gideceksin ordan seni buyuk hastahaneye gonderiyorlar bnde dedim ya saglik ocagina gittim ordaki dooktor birseyin yok dedi ama git film cektir rahatlarsin dedi anlatmistim iste Sana . Bizde randevu almaya gittik ordaki kiz bana film icin randevu vermedi ; bnm icin daha iyi oldu cunku filmi egitim alan ogrenciler cekip gonderiyor ama kiz bana doktor muayenesi verdi .. Tekrar muayeneden gececm artik ultrasonla bakacak umarim eve mutlu donerim...
Evet cnm skype'de surekli konusuyorum onlarla... Ozlemezler mi evin en kucugugum annemde bana cok alismistiinsallaaaaaahhhh hadi bakalim bu arada annenleri ariyomusun onlar nasil simdi seni cok ozlemislerdir
)
Evet cnm skype'de surekli konusuyorum onlarla... Ozlemezler mi evin en kucugugum annemde bana cok alismistibnde onlari cokkk ozledim burnumda tutuyorlar bu ayda yeniyila Turkiyeye inecektik esimle vazgecince, onlar cok uzuldu..hazirannnnnnnn ayiinin gelmesini sabirsizlikla bekliyorum ... Ailemi , evimi, mahallemi , arkadaslarimi , gezmeyiiiiiiii en cokkta abimiiiiiiiii cockkk cokkkk ozledimmmm
en azindan akrabalarin yaninda ona da sukur ama nekadar olsa anne baba gibi olamaz ne diyelim cnm kismetin buymus esin ve cocuklarinla mutlu olmaya bak..allah butun askerlerimizi korusunnn ...:)) ben bu konuda cok sansliyim anne evinden ciktim evlendim ama ayni mahalleye :) bir bu gurbetlik olmasa hersey dahada guzel istebende kendi koyumdeyim teyzem halam amcam tum akrabalarm burda ama annemler istanbulda diye gurbetteyim sanki cok ozluyoruum onlari bende en cok kucuk kardesimi ozledim aslinda yakinda askere gidicek ama en kucugumuz ya benim gozumde hala ufacik sanki canim benim ;((
Canim gittim gittim, ultrasonla bakti doktor cok sukur korkulacak birsey yokmus :) icim rahatladi ya . Bundan sonraaaa hicbirseyi kafama takmamaya karar verdim umarim beceririmevet bugun pazartesi gittinmi sonuc ne oldu cok merak ediyorum lalokcum ???
en azindan akrabalarin yaninda ona da sukur ama nekadar olsa anne baba gibi olamaz ne diyelim cnm kismetin buymus esin ve cocuklarinla mutlu olmaya bak..allah butun askerlerimizi korusunnn ...:)) ben bu konuda cok sansliyim anne evinden ciktim evlendim ama ayni mahalleye :) bir bu gurbetlik olmasa hersey dahada guzel iste
Canim gittim gittim, ultrasonla bakti doktor cok sukur korkulacak birsey yokmus :) icim rahatladi ya . Bundan sonraaaa hicbirseyi kafama takmamaya karar verdim umarim beceririm
ohhhhh cok sukur hadi gozun aydin
Yakaladim seni :)))) tesekkur ederim cnm sen nasilsin ?
Evettt :)))) esimi bekliyrm gelmk bilmedi yaaa acimmm beneveeeeeeeeettttt cok sukur bende tutturdum bu sefer))
Evettt :)))) esimi bekliyrm gelmk bilmedi yaaa acimmm benyorgun ve uykusuzum sabh 5 te uyudum 9 da kalktimm (( sen ne yapiyon cnm ?
Canimmm bebis kac aylik ? Allh afiyet versin oyalan iste cocuklarla sende :) bn ipad'ten yaziyorum gelirse fotolar gonder de gorelim kuzucuklar :)iyidir saol canim bende suan hem bebegi emziriyom hem ceptn yaziyorum bizimkide simdi gitti ise gececi oldu yine napalm yalnizim dostlarm sende cepten yaziyodun deyilmi yolliyim mi resim benim cocuklarin falan
Canimmm bebis kac aylik ? Allh afiyet versin oyalan iste cocuklarla sende :) bn ipad'ten yaziyorum gelirse fotolar gonder de gorelim kuzucuklar :)
ipad ne kizz) tlfon deyilmi mail adresini yaz deneyelim bakalim ailen yolluyomu resim falan gorebiliyomusun yani ? insallah gelir sende yollarsin
Akilli telefonlarin buyuk versiyonu canim ama bilgisayarin yerini hicbisey tutmaz . Ailem buna foto yollamiyor cnm hos email 'e nasil gonderiliyor ki bn bunu bilmiyorummm sekerim
gelmedimi esin ? sen atistir biseyler o gelene kadar) bilmiyorum ki abimin de ayni benim gibi tlfonu var mail adresine foto yolluyorm gidiyo onlarda yolluyo geliyo o yuzden dedim
canim dun esimle acil disari ciktik oyuzden sana donemedim.. Bugunde gun boyu yogundum simdi girebildimmm :)) Turkiye ye yolcumuz var esya hazirliyordum :)bende bugun hali yikadim valla her yerim agriyo offff offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?