Tesekkür ederim masallah neler atlatmissiniz allah insana bi sekilde güc veriyor insallah bende sizin gibi zaman cok cabuk gecti diyebilirim. Cünkü bazen oglumun basina oturup ne zmn büyüyecek diye agliyorumBenim de 2 çocuğum var. Aralarında 7 yaş var. Oğlum da senin gibiydim. O nedenle 7 yıl sonra oldu küçüğüm. Uykusuzluk,bebeğimin sürekli ağlaması yaşımın küçük olması falan etkiliydi.
2. De çocukların babasıyla mücadelemden dolayı lohusalık depresyon aklıma bile gelmedi. Sonunda ayrıldık ve ben hem oğluma hem bebeğime tek baktım hem de çalıştım. Yanımda kimsem yoktu. Şimdi kızım büyüdü çok şükür. 32 aylık. Emzik bıraktık emmeyi bıraktık bezi bıraktık karşılıklı oturup birşeyler içiyoruz ve sohbet ediyoruz, nasıl geçti anlamadım zaman. Geçecek sabret. Ama terapi de alabilirsin. Ben ilkinde almıştım iyi geliyor. İlaç değil terapi ama. Sağlıkla büyüt evlatlarını ve elindekilere gerçekten şükret büyük nimet hepsi.
evet cok haklisiniz sükrediyorum tabii ama bu duygu degisiklikleri öyle acayip ki bambaska duygular cikiyor bi an da ortaya …