Kızlar size bir sorum olacak sizce hamilemiyim ilk defa ikinci çizgiyi böyle gördüm ney negatifi çok iyi biliyorum ama şuan ben mi yanılıyorum bilemed

Bugün ki yaptığım test sizce doğrumu çizgisi falan doğru yerdemi pozitif mi

Sabah yaptim testi sizde çizgisi doğru yerdemi gebelik varmı

Eklentiler

• 15603227467746352217196921041640.jpg
    78,4 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba arkadaslar size bir sorum olacak 20 gun once gelekik testi yaptrdim hic bir sonuc cikmadi dun yaptrdim 5997 civarinda bir sonuc cikti ebe 5 haftalik hamile oldugum soyledi ama iki test arasinda 5 hafta yok sizce ikiz gebelik olabilirmi

Canım fazla damlatiyorsun hep 4 den fazla olmamalı testlerinde boşa gidiyor fazla damlatinca çift çizgi çıkmıyor valla kaç yıldır yapıyorum lütfen 3-4 damladan fazla damlatmadan yap test

Cnm çizginin yerine takılma, t'nin tam altında olucak diye bişey yok, test üreticileri onu tam 4 4lük tam harflerin altına gelsin diye çabalamıyor emin ol :))

Ama arkadaşa katılıyorum, idrarı en fazla 4damla yapmalısın 3damla bile yeterli, sadece o şerit ıslanıp tamamen kaplaması yeterli yani idrar t ve c noktasında süzülüp gidince c kısmında kırmızı belirdiyse yeterlidir idrar, gebeysen zaten t deki çizgide belirir,,

Test sonucuna gelirsek çizgi var gibi ama yanıltıcıda olabilir sen bidahaki sefer 3damlayla dene, emin ol daha net sonuç alıcaksın

Canım fazla damlatiyorsun hep 4 den fazla olmamalı testlerinde boşa gidiyor fazla damlatinca çift çizgi çıkmıyor valla kaç yıldır yapıyorum lütfen 3-4 damladan fazla damlatmadan yap test
İşte bende onu diyorum fazla damlatmayla çift çizgi çıkacağını sanmıyorum zaten bu ikinci testim ilkindede silik gördüm 4. Gün bugün tekrar yaptım ve pudra pembesi hafif belirgin çizgi gördüm

5 den fazla damlatmadigimdada ilk testim silik çıktı bu ikinci yapisim şuan 4.gun ilk testten sonra ikinci testi yaptığım

Cnm fazla damlatmayla çift çıkar çıkmaz yada yanıltır anlamında demedim ben, fazla damlatınca çok dağılıyo test yerleri fazla ıslak olunca çift bile çıksa tuhaf görünüyor varmı yokmu yanılgımı anlaşılmıyor, oyüzden 3 4damla kafi, testlerin prospektüs'ündede öyle yazar okuduysan

Canım ama o leke çizgi değil ki fazla idrar birikiyor leke oluyor

Biliyorum ama hemşire arkadaşım öyle yap daha çok belli olur dedi o yüzden yaptım

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-12-12-38-41-937_com.kadinlarkulubu.kadinlarkulubu.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 103
Diğer topiğe yazmıştım, burayada kopyalıyorum cnm çok heycanlıyım

.....
Yaaa elim ayağım boşaldı kusura bakmayın, sabahtan sağlık ocağına gitmiştim kan ilacım bitti ferritine bakılsın diye kan veriyim yükseldiyse ilacı bırakayım demiştim, dra anlattım buayda gebelik şüphem var betaya bakabilirmiyiz dedim. Malum kaşıntım yanmam var onu anlattım ilaç kullanamıyorum dedim, yarın kadın doğuma randevum var zaten orda sonucu öğrenirim demiştim. Az önce profilimdeki yazımı düzenliyodum ,3.cü mucizem olurmusun yazarken aklıma geldi enabıza gireyim dedim hiç ümidim yoktu tabi sonuç çıksada girmemişlerdir derken şok oldum elim Ayağım boşaldı napıcamı bilemedim.
Daha 4gün var bata erken daha diye böyle çıkmıştır dimi, nolur dua edin hala elim ayağım titriyor gözyaşlarıma hakim olamıyorum, mutfaktayım eşim çocuklar odadalar, biri gelip noldu dese napıcam bilmiyorum, bişey diyemem şimdilik
Nolur rabbim bağışlasın var olsun 3.cü mucizem yaa

Canım doğrudur bence kan testi yanılmaz hadi hayırlı uğurlu olsun darısı bana bende kan vereceğim cuma günü rabbim banada bu mutluluğu yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…