- 10 Haziran 2019
- 309
- 209
- 103
- Konu Sahibi Melisaklccc
-
Sabah yaptim testi sizde çizgisi doğru yerdemi gebelik varmıBu benim 2017 deki hamile olduğumu öğrendiğim testimdi,düşünmüyoduk 3.cüyü ozaman kazayla kalmışım, göğüslerim şişmişti adet zamanı hep şişer ağrır normal sandım adetim 6gün gecikmiş takvime bakınca farketmiştim, sabah 6gibi heyecandan test yaptım bunu görünce nasıl heycan nasıl sevinç meğerse istiyomuşum dedim. Eşime müjdeyi verdim uyanınca çok sevindi, öğlen kanamam geldi lekelenme gibi, dra gidip kan var rdim 92çıkmıştı çok düşük dedi yarın tekrarlayın dedi. Ertesi sabah pedimde parça vardı deri gibi, dedim düşük yaptım heralde, kan değerimde ogün düşmüş 46ya, ultrason bakıldı kese görünmüyo dedi, 5haftalıkmış ama düşük yapmışsın dedi. Üzüldük tabi. Ama rabb'im verir o alır, bidahada denememiştik, ama bu sıralar çocuklarım öyle istiyolardıki olsun dedik tekrar verirse rabb'im,, herşeyin hayırlısı, kafa nekadar rahat olursa düşünülmezse okadar tutunma oranı fazla bebişin,10yıl önce ilk gebelik istediğimde çok stres yaptım heray hüsrandı nezaman düşünmedim olursa olsun olmasza olmasın dedim o ay hamileydim
Canım fazla damlatiyorsun hep 4 den fazla olmamalı testlerinde boşa gidiyor fazla damlatinca çift çizgi çıkmıyor valla kaç yıldır yapıyorum lütfen 3-4 damladan fazla damlatmadan yap testSabah yaptim testi sizde çizgisi doğru yerdemi gebelik varmı
Cnm çizginin yerine takılma, t'nin tam altında olucak diye bişey yok, test üreticileri onu tam 4 4lük tam harflerin altına gelsin diye çabalamıyor emin ol :))Sabah yaptim testi sizde çizgisi doğru yerdemi gebelik varmı
Cnm çizginin yerine takılma, t'nin tam altında olucak diye bişey yok, test üreticileri onu tam 4 4lük tam harflerin altına gelsin diye çabalamıyor emin ol :))
Ama arkadaşa katılıyorum, idrarı en fazla 4damla yapmalısın 3damla bile yeterli, sadece o şerit ıslanıp tamamen kaplaması yeterli yani idrar t ve c noktasında süzülüp gidince c kısmında kırmızı belirdiyse yeterlidir idrar, gebeysen zaten t deki çizgide belirir,,
Test sonucuna gelirsek çizgi var gibi ama yanıltıcıda olabilir sen bidahaki sefer 3damlayla dene, emin ol daha net sonuç alıcaksın
[/Bana 6 damla damlat diye hemşire arkadaşım.soyledi ilk paylaştığım test zaten 4 damlaydi fazla damlayla yanıltıcı olduğunu sanmıyorum ya çünkü olmasa sadece ıslak kalır çıkmaz diye düşünüyorum hadi bismillah
İşte bende onu diyorum fazla damlatmayla çift çizgi çıkacağını sanmıyorumCanım fazla damlatiyorsun hep 4 den fazla olmamalı testlerinde boşa gidiyor fazla damlatinca çift çizgi çıkmıyor valla kaç yıldır yapıyorum lütfen 3-4 damladan fazla damlatmadan yap test
5 den fazla damlatmadigimdada ilk testim silik çıktı bu ikinci yapisimCanım fazla damlatiyorsun hep 4 den fazla olmamalı testlerinde boşa gidiyor fazla damlatinca çift çizgi çıkmıyor valla kaç yıldır yapıyorum lütfen 3-4 damladan fazla damlatmadan yap test
Canım ama o leke çizgi değil ki fazla idrar birikiyor leke oluyorİşte bende onu diyorum fazla damlatmayla çift çizgi çıkacağını sanmıyorum ☺ zaten bu ikinci testim ilkindede silik gördüm 4. Gün bugün tekrar yaptım ve pudra pembesi hafif belirgin çizgi gördüm
Hmm anladım çizgisi var ama düzCanım ama o leke çizgi değil ki fazla idrar birikiyor leke oluyor
Biliyorum ama hemşire arkadaşım öyle yap daha çok belli olur dedi o yüzden yaptımCnm fazla damlatmayla çift çıkar çıkmaz yada yanıltır anlamında demedim ben, fazla damlatınca çok dağılıyo test yerleri fazla ıslak olunca çift bile çıksa tuhaf görünüyor varmı yokmu yanılgımı anlaşılmıyor, oyüzden 3 4damla kafi, testlerin prospektüs'ündede öyle yazar okuduysan
Pembe çizgisi. Var orda leke yokki ama dikkatli bakarsan dur bir resim daha ekleyimCanım ama o leke çizgi değil ki fazla idrar birikiyor leke oluyor
Canım bak böyle olması lazım çizgi öyle değilPembe çizgisi. Var orda leke yokki ama dikkatli bakarsan dur bir resim daha ekleyim
Canım bak böyle olması lazım çizgi öyle değil
[/QUOTtamam canjm
Canım doğrudur bence kan testi yanılmaz hadi hayırlı uğurlu olsun darısı bana bende kan vereceğim cuma günü rabbim banada bu mutluluğu yaşatsınDiğer topiğe yazmıştım, burayada kopyalıyorum cnm çok heycanlıyım
.....
Yaaa elim ayağım boşaldı kusura bakmayın, sabahtan sağlık ocağına gitmiştim kan ilacım bitti ferritine bakılsın diye kan veriyim yükseldiyse ilacı bırakayım demiştim, dra anlattım buayda gebelik şüphem var betaya bakabilirmiyiz dedim. Malum kaşıntım yanmam var onu anlattım ilaç kullanamıyorum dedim, yarın kadın doğuma randevum var zaten orda sonucu öğrenirim demiştim. Az önce profilimdeki yazımı düzenliyodum ,3.cü mucizem olurmusun yazarken aklıma geldi enabıza gireyim dedim hiç ümidim yoktu tabi sonuç çıksada girmemişlerdir derken şok oldum elim Ayağım boşaldı napıcamı bilemedim.Eki Görüntüle 2278100
Daha 4gün var bata erken daha diye böyle çıkmıştır dimi, nolur dua edin hala elim ayağım titriyor gözyaşlarıma hakim olamıyorum, mutfaktayım eşim çocuklar odadalar, biri gelip noldu dese napıcam bilmiyorum, bişey diyemem şimdilik
Nolur rabbim bağışlasın var olsun 3.cü mucizem yaa
Amin cnm inşallah, sendende güzel haberler duyalım inşallahCanım doğrudur bence kan testi yanılmaz hadi hayırlı uğurlu olsun darısı bana bende kan vereceğim cuma günü rabbim banada bu mutluluğu yaşatsın
İnşallahAmin cnm inşallah, sendende güzel haberler duyalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?