- 10 Haziran 2019
- 309
- 209
- 103
- Konu Sahibi Melisaklccc
-
Tekrarladim zatenTestiniz biraz fazla beklemiş .
Ertesi gün ilk örnekle tekrarlayın
Peki bi hafta önce bitti dediğin adet normal adet gibimiydi rengi miktarı vs. Bende geçen ay 20sinde lekelenme gibi başladı 21inde çok değişik oldu açık pembeydi ve miktarı çok azdı, 2gün sürdü geçti, normalde 3gün full yoğun kanamam olurdu 4.cü gün az kanama olup biterdi, ama geçen ay bende çok değişik yaşadım, ama ben kasığımdaki ağrım ve tansiyon yüksekliği sebebiyle dra çıktım betaya da bakıldı gebelik istediğimi denediğimizi söylemiştimde baktılar, negatifti, ultrasonla bakıldı bi sorun yok temiz demişti, buay tam yumurtlama günlerini değerlendirdik daha ümitliyim bakalım:)
Cnm özele değilde devlete gitsen olmazmı, 1saate sonuç çıkıyor, ben bugün sağlık ocağına gidicektim sırf nolur nolmaz pazartesiye kalır sonuç diye, gidip acilde yaptıeıcam testi, sende git benceÖzellerde acillerde kan testi ne kadar yahu? Dün mesai saatleri dışında doktor kontrolü olmadan 180 tl verdim!içime oturdu. o kadar da yol geldim diye devam ettim
çalışıyorum yaa, aile hekimliği haftasonu da çalışıyor mu hoş çalışsa nolur sonuç pazartesiye çıkar. özellerden haftasonu için randevu bakayım dedim hepsi dolu anlayamadımCnm özele değilde devlete gitsen olmazmı, 1saate sonuç çıkıyor, ben bugün sağlık ocağına gidicektim sırf nolur nolmaz pazartesiye kalır sonuç diye, gidip acilde yaptıeıcam testi, sende git bence
Hımm anladım cnm, malesef sağlık ocakları haftasonu kapalı, ama çalışıyorsan akşam iş çıkışı gidip devletin acilinde yaptrabilirsin, orda saat önemli değil çünkü gece gündüz farketmiyor test için:) bende öğleden sonra 2de karneler dağıtılıcakmış çocukları öğlen okula gönderip öyle gidicem acile☺çalışıyorum yaa, aile hekimliği haftasonu da çalışıyor mu hoş çalışsa nolur sonuç pazartesiye çıkar. özellerden haftasonu için randevu bakayım dedim hepsi dolu anlayamadım
yarın bir daha gidecem dün gittiğim hastaneye. biraz kaç gün daha izlenirim. Allah korusun kimyasal bişi yoksa asıl gitmek istediğim hastaneden deavm ederim. Allah herkesin gönlüne göre, en hayırlısını en hayırlı zamanda versin.Hımm anladım cnm, malesef sağlık ocakları haftasonu kapalı, ama çalışıyorsan akşam iş çıkışı gidip devletin acilinde yaptrabilirsin, orda saat önemli değil çünkü gece gündüz farketmiyor test için:) bende öğleden sonra 2de karneler dağıtılıcakmış çocukları öğlen okula gönderip öyle gidicem acile☺
Naptiniz kan verdiniz miyarın bir daha gidecem dün gittiğim hastaneye. biraz kaç gün daha izlenirim. Allah korusun kimyasal bişi yoksa asıl gitmek istediğim hastaneden deavm ederim. Allah herkesin gönlüne göre, en hayırlısını en hayırlı zamanda versin.
Noldu sonuç canımHımm anladım cnm, malesef sağlık ocakları haftasonu kapalı, ama çalışıyorsan akşam iş çıkışı gidip devletin acilinde yaptrabilirsin, orda saat önemli değil çünkü gece gündüz farketmiyor test için:) bende öğleden sonra 2de karneler dağıtılıcakmış çocukları öğlen okula gönderip öyle gidicem acile☺
16 cikti ilki, bugun 2. Yi verdim 19 cikti. Kimyasal yani.Noldu sonuç canım
Bekle biraz daha canım kimyasal derler tabi küçük ya benim bildiğim 5 üzeri hamilelik16 cikti ilki, bugun 2. Yi verdim 19 cikti. Kimyasal yani.
İkisi arasında kaç saat var testlerin?16 cikti ilki, bugun 2. Yi verdim 19 cikti. Kimyasal yani.
Kızlar bugün Kan vermeye gidiyorum dua edinİkisi arasında kaç saat var testlerin?
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel bir değerle dönersinKızlar bugün Kan vermeye gidiyorum dua edin
Korkutmak istemem ama kimyasalda değer düşer canım yakın yada az yükseliş olmaz. Adet bile olsan mutlaka kan testi takibini yaptır ve sıfırı gör. Bu konuda acı bir tecrübem var41 saat cnm asagi yukari
Amin inşallah şuan bekliyoruz bakalım sonucu çıkmasına 1 saat kaldı çok heyecanlıyimHakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel bir değerle dönersin
Bencede düşer değer yükselmez kimyasalsa sen sabret bekleKorkutmak istemem ama kimyasalda değer düşer canım yakın yada az yükseliş olmaz. Adet bile olsan mutlaka kan testi takibini yaptır ve sıfırı gör. Bu konuda acı bir tecrübem var
Kızlar sonuç çıktı negatif şaşırdık bizde bakalım hayırlısı olsun adetim geçince tekrar baktiracam adetim geçmeden gitmiştim bakalımAmin inşallah şuan bekliyoruz bakalım sonucu çıkmasına 1 saat kaldı çok heyecanlıyim
Dis gebelik icin diyorsun di mi? Bu kadar dusuk degerde dis gebelik olmaz dedi doktor. Benim sol.kasigim cok agridigi icin ozellikle dis gebeligi sordum.Korkutmak istemem ama kimyasalda değer düşer canım yakın yada az yükseliş olmaz. Adet bile olsan mutlaka kan testi takibini yaptır ve sıfırı gör. Bu konuda acı bir tecrübem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?