Ama 2saat geçti hala ara ara bakıyorum yine testte geçenki silik çizgi hiç bişekilde yok görünmüyor, oyüzden en doğrusu adet günümü beklemek yada 2testim kaldı elimde yarından sonra 3gün kala bidaha yaparım napiyim:)bende vajinamda 1inden beridir ara ara olan kaşıntı yanma mevcut kremle hafifletmeye çalıştım ama daha çok yaktı bıraktım, drada gidemiyorum fitil verir diye, önceki bu durumlarda hep fitille geçiyordu çünkü, gerçi bu sefer mantar gibi değil peynirimsi akıntı gelmedi hiç normal şeffaf yada beyaz akıntım oluyordu, ben bu kaşıntıyla adet olursam napıcam diye hayıflanmaya başladım şimdi
Bende anlamadım cnm ya, ümidim vardı azcık soldu, ama kasığımda her batma olduğunda tekrar ümitleniyorum, hayırlısı ne diyim, ben 12yıllık evliyim çocuklarım büyüdüler, erken anne baba olduk bişey anlamadık gibi geliyor 3cu çok iyi gelicek bize, sanki ilk defa anne olucakmışım gibi heycan var içimde çok güzel bi duyguya:))
Buarada bende önceden yaptığım hiç bi testte silikte olsa ikinci çizgi görmemiştim gebelik olmayınca, (2yıl önceki düşük yaptığımda mesela testte çıkmıştı silik çizgiyi ,,,atmıştım anlatmıştım dün,onda silikti ama değerim çıkmıştı gebeymişim düşük olmuş,)rabb'im sağlıklı bebiş versinde varsın geç olsun:)