Kızlar size bir sorum olacak sizce hamilemiyim ilk defa ikinci çizgiyi böyle gördüm ney negatifi çok iyi biliyorum ama şuan ben mi yanılıyorum bilemed

Melisaklccc

Hoşgeldin dua ile beklenenim 💕🤲🏻
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
309
209
103
Net bakılınca çok dikkatli öyle belli oluyor sizce yaniliyormuyum sizde farkediyormusunuz şimdiden teşekkür ederim

Bata kaç gün var cnm, bende gördüm sende silik var evet,,

Adete 9kala ve 7gün kala bende yapmıştım hemen hemen böyle benim çizgide inşallah hayırlısı hakkımızda:)

Bunlar Yaptıklarım, bat 16haziran benim, yarın 5kalıyor adete yapıcam yine bakalım varsa birazda olsa koyu çıkar inşallah:)nasipse 3.cüyü istiyoruz bakalım

Eklentiler

• IMG_20190609_224417.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 288
Bunlar Yaptıklarım, bat 16haziran benim, yarın 5kalıyor adete yapıcam yine bakalım varsa birazda olsa koyu çıkar inşallah:)nasipse 3.cüyü istiyoruz bakalım
Bak filtreli daha belli ediyo kendini sende bi denesene böyle

Eklentiler

• Screenshot_20190610-002843.jpeg
    83 KB · Görüntüleme: 260
  • Screenshot_20190610-002852.jpeg
    152 KB · Görüntüleme: 169
  • Screenshot_20190610-003007.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 159
Bata kaç gün var cnm, bende gördüm sende silik var evet,,

Adete 9kala ve 7gün kala bende yapmıştım hemen hemen böyle benim çizgide inşallah hayırlısı hakkımızda:)
Adeti üzerinede görmüş olabilirim o bitti 7 gün sonra rüya üzerine yaptım bu şekil çıktı sonuç ama ilk defa böyle oldu önceden neyse oydu net negatif olurdu hep

Canım sende 7 gün kala yaptığında silik çıkmış inşallah ikimizde de vardır kıpkırmızı iki çizgi görürüz

oğlumda aynen böyle çıkmıştı.bence hamilesiniz bthc yaptırın
Işığa tutunca daha çok belli oluyor negatife dönmez değil mi ilk defa böyle oluyor genelde negatif çıkardı ve hiç böyle aylarda geçse bu şekilde şeyler çıkmazdı yarın test yapıp oda böyle çıkarsa kan vermeye gideceğim Allah bağışlasın bu arada teşekkür ederim yorumunuz için bu arada ne zaman yapmıştıniz testi adetinize kaç gün kala ben bir rüya üzerine yaptım çok erken oldu ama testi yapma günüm

Heyecanlanip heveslendirmek istemem ama ben de oğlumda silik pembe ikinci çizgi görmüştüm

Heyecanlanip heveslendirmek istemem ama ben de oğlumda silik pembe ikinci çizgi görmüştüm ☺
Yarın bir daha test yapacağım inşallah aynısından görürüm biraz daha koyu renklisini inşallah negatife dönmez ilk defa böyle oldu Allah bağışlasın bu arada

Adeti üzerinede görmüş olabilirim o bitti 7 gün sonra rüya üzerine yaptım bu şekil çıktı sonuç ama ilk defa böyle oldu önceden neyse oydu net negatif olurdu hep
Peki bi hafta önce bitti dediğin adet normal adet gibimiydi rengi miktarı vs. Bende geçen ay 20sinde lekelenme gibi başladı 21inde çok değişik oldu açık pembeydi ve miktarı çok azdı, 2gün sürdü geçti, normalde 3gün full yoğun kanamam olurdu 4.cü gün az kanama olup biterdi, ama geçen ay bende çok değişik yaşadım, ama ben kasığımdaki ağrım ve tansiyon yüksekliği sebebiyle dra çıktım betaya da bakıldı gebelik istediğimi denediğimizi söylemiştimde baktılar, negatifti, ultrasonla bakıldı bi sorun yok temiz demişti, buay tam yumurtlama günlerini değerlendirdik daha ümitliyim bakalım:)

Hiç normal bir adet değildi sadece lekelenlme şeklinde oldu kahverengi oda ped bile doldurmaz öyle geçti günler 3. Gün siyah gibi kop koyu leke geldi en sonda kırmızı hafif bir leke gelip bitti adetim değişikti lekelenme oluyordu sadece

Cnm hemen hemen aynı gibi görmüşüz son adeti valla, belki benim senden biraz fazladır tam olmasada günde bi ped battı benim. Ama renkler aynen dediğin gibi biara kopkoyu leke geldi ardından yine çok açık pembe renk kanama vs. Bitti.
Ama üstüne görme olsaydı bak 7gün geçmiş bide geçen ayın yumurtlamasını düşünürsen 5haftalık olurdu ve baya koyu direk çıkardı testte, oyüzden üstüne görme değildir gibi geliyor. Peki son ilişkiniz nezaman olmuştu tarih belli mi.
Masallah Rabbim nasip etsin inşallah
Sağol cnm amin inşallah
Hadi inşallah şuan heyecandan uyuyamıyorum ruyadayim sanıyorum inşallah yarın tekrar test yapacağım oda böyle çıkarsa kan vereceğim
Stres yapma düşünme elde değil biliyorum ama stres iyi değil cnm, inşallah yarın istediğin sonucu görürsün, bende heycanlıyım stresim yok ama merak ediyorum bende yarın yapıcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…