- 10 Haziran 2019
- 309
- 209
- 103
- Konu Sahibi Melisaklccc
-
kaç dakadan çıktıNet bakılınca çok dikkatli öyle belli oluyor sizce yaniliyormuyum sizde farkediyormusunuz şimdiden teşekkür ederimEki Görüntüle 2277379
Net bakılınca çok dikkatli öyle belli oluyor sizce yaniliyormuyum sizde farkediyormusunuz şimdiden teşekkür ederimEki Görüntüle 2277379
hemen çıktisegeçerli canım bence adetini bekle gecikince hemen yapNet bakılınca çok dikkatli öyle belli oluyor sizce yaniliyormuyum sizde farkediyormusunuz şimdiden teşekkür ederimEki Görüntüle 2277379
Bak filtreli daha belli ediyo kendini sende bi denesene böyleBunlar Yaptıklarım, bat 16haziran benim, yarın 5kalıyor adete yapıcam yine bakalım varsa birazda olsa koyu çıkar inşallah:)nasipse 3.cüyü istiyoruz bakalım
Dakika tutmadim zaten umudum yoktu 3 dk falan bekleyip yok deyip kaldirmistim bugün gördüm ama eminim hiç böyle olmazdı hep yapardım bu ilkkaç dakadan çıktı
Adeti üzerinede görmüş olabilirim o bitti 7 gün sonra rüya üzerine yaptım bu şekil çıktı sonuç ama ilk defa böyle oldu önceden neyse oydu net negatif olurdu hepBata kaç gün var cnm, bende gördüm sende silik var evet,,
Adete 9kala ve 7gün kala bende yapmıştım hemen hemen böyle benim çizgide inşallah hayırlısı hakkımızda:)
Canım sende 7 gün kala yaptığında silik çıkmış inşallah ikimizde de vardır kıpkırmızı iki çizgi görürüzBunlar Yaptıklarım, bat 16haziran benim, yarın 5kalıyor adete yapıcam yine bakalım varsa birazda olsa koyu çıkar inşallah:)nasipse 3.cüyü istiyoruz bakalım
Işığa tutunca daha çok belli oluyor negatife dönmez değil mi ilk defa böyle oluyor genelde negatif çıkardı ve hiç böyle aylarda geçse bu şekilde şeyler çıkmazdı yarın test yapıp oda böyle çıkarsa kan vermeye gideceğimoğlumda aynen böyle çıkmıştı.bence hamilesiniz bthc yaptırın
Yarın bir daha test yapacağım inşallah aynısından görürüm biraz daha koyu renklisini inşallah negatife dönmez ilk defa böyle oldu Allah bağışlasın bu aradaHeyecanlanip heveslendirmek istemem ama ben de oğlumda silik pembe ikinci çizgi görmüştüm ☺
Peki bi hafta önce bitti dediğin adet normal adet gibimiydi rengi miktarı vs. Bende geçen ay 20sinde lekelenme gibi başladı 21inde çok değişik oldu açık pembeydi ve miktarı çok azdı, 2gün sürdü geçti, normalde 3gün full yoğun kanamam olurdu 4.cü gün az kanama olup biterdi, ama geçen ay bende çok değişik yaşadım, ama ben kasığımdaki ağrım ve tansiyon yüksekliği sebebiyle dra çıktım betaya da bakıldı gebelik istediğimi denediğimizi söylemiştimde baktılar, negatifti, ultrasonla bakıldı bi sorun yok temiz demişti, buay tam yumurtlama günlerini değerlendirdik daha ümitliyim bakalım:)Adeti üzerinede görmüş olabilirim o bitti 7 gün sonra rüya üzerine yaptım bu şekil çıktı sonuç ama ilk defa böyle oldu önceden neyse oydu net negatif olurdu hep
Hiç normal bir adet değildi sadece lekelenlme şeklinde oldu kahverengi oda ped bile doldurmaz öyle geçti günler 3. Gün siyah gibi kop koyu leke geldi en sonda kırmızı hafif bir leke gelip bitti adetim değişikti lekelenme oluyordu sadecePeki bi hafta önce bitti dediğin adet normal adet gibimiydi rengi miktarı vs. Bende geçen ay 20sinde lekelenme gibi başladı 21inde çok değişik oldu açık pembeydi ve miktarı çok azdı, 2gün sürdü geçti, normalde 3gün full yoğun kanamam olurdu 4.cü gün az kanama olup biterdi, ama geçen ay bende çok değişik yaşadım, ama ben kasığımdaki ağrım ve tansiyon yüksekliği sebebiyle dra çıktım betaya da bakıldı gebelik istediğimi denediğimizi söylemiştimde baktılar, negatifti, ultrasonla bakıldı bi sorun yok temiz demişti, buay tam yumurtlama günlerini değerlendirdik daha ümitliyim bakalım:)
Masallah Rabbim nasip etsin inşallahBunlar Yaptıklarım, bat 16haziran benim, yarın 5kalıyor adete yapıcam yine bakalım varsa birazda olsa koyu çıkar inşallah:)nasipse 3.cüyü istiyoruz bakalım
Hadi inşallah şuan heyecandan uyuyamıyorum ruyadayim sanıyorum inşallah yarın tekrar test yapacağım oda böyle çıkarsa kan vereceğimoğlumda aynen böyle çıkmıştı.bence hamilesiniz bthc yaptırın
Cnm hemen hemen aynı gibi görmüşüz son adeti valla, belki benim senden biraz fazladır tam olmasada günde bi ped battı benim. Ama renkler aynen dediğin gibi biara kopkoyu leke geldi ardından yine çok açık pembe renk kanama vs. Bitti.Hiç normal bir adet değildi sadece lekelenlme şeklinde oldu kahverengi oda ped bile doldurmaz öyle geçti günler 3. Gün siyah gibi kop koyu leke geldi en sonda kırmızı hafif bir leke gelip bitti adetim değişikti lekelenme oluyordu sadece
Sağol cnm amin inşallahMasallah Rabbim nasip etsin inşallah
Stres yapma düşünme elde değil biliyorum ama stres iyi değil cnm, inşallah yarın istediğin sonucu görürsün, bende heycanlıyım stresim yok ama merak ediyorum bende yarın yapıcam:)Hadi inşallah şuan heyecandan uyuyamıyorum ruyadayim sanıyorum inşallah yarın tekrar test yapacağım oda böyle çıkarsa kan vereceğim
Sağolun rabbim gönlünüze göre versinYarın bir daha test yapacağım inşallah aynısından görürüm biraz daha koyu renklisini inşallah negatife dönmez ilk defa böyle oldu Allah bağışlasın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?