Kızlar size bir sorum olacak sizce hamilemiyim ilk defa ikinci çizgiyi böyle gördüm ney negatifi çok iyi biliyorum ama şuan ben mi yanılıyorum bilemed

Ah ah bende merak ediyorum kendi durumumu bir hemşire arkadaşım var o kesin var bebek diyor olmasa silikte olsa çizgi çıkmaz diyor ama sen çok erken yapmışsın 4 haftalık vs olabilir dedi

Ama senin testinin negatif çıkması beni şaşırttı açıkçası bence bir kan ver işini sağlama al

Hayırlısı olsun inşallah canım bazen test bekleyince hatalı çizgi de çıkabiliyor geçen ay bende de çıktı ama sonra adet oldum.

siz test yaptınız mı tekrar ?
İnsan tekrarlamaya korkuyor ya silik çizgide olmazsa diye ama yapmadıysanız da yapın var olduğunu görüceksiniz inşallah
Ben valla tekrarlamadim daha korkuyorum da negatif olurmu acaba diye off off biraz daha mı bekleyip yapsam diyorum sürekli ağlama modundayim mutluluktan inşallah vardır inşallah arkadaşımız yapmış negatif görmüş bugün onun ikinci çizgisi daha belliydi benimkinden bile

Hayırlısı olsun inşallah canım bazen test bekleyince hatalı çizgi de çıkabiliyor geçen ay bende de çıktı ama sonra adet oldum.

Eki Görüntüle 2277488
Ama ben bütün testlerimi biriktiririm anı olsun diye hiçbir testim bu şekilde olmadı yoksa yoktu 7 aylık testte vardı elimde tuttugum inan yanılma yoktu tertemiz negatifti

Eki Görüntüle 2277488
Bence sizde hala gebelik mevcut olabilir silik çizgi çıkmış uzerinede görmüş olabilirsiniz testi tekrarlayın bence çünkü pembe çizgisi var ikincinin belli görünüyor

Ama ben bütün testlerimi biriktiririm anı olsun diye hiçbir testim bu şekilde olmadı yoksa yoktu 7 aylık testte vardı elimde tuttugum inan yanılma yoktu tertemiz negatifti

Ben de ilk defa böyle bir şey gördüm ama internette bakınca çok varmış bekleyince testi pozitif olan o yüzden ilk 30 dk sonra çıkan sonuç geçersiz

Bence sizde hala gebelik mevcut olabilir silik çizgi çıkmış uzerinede görmüş olabilirsiniz testi tekrarlayın bence çünkü pembe çizgisi var ikincinin belli görünüyor

Yok canım eminim test de yaptım negatif adet de gördüm

silik çizgi varsa bthgc yükselmiştir keşke bi kan verseydiniz
Ama 2saat geçti hala ara ara bakıyorum yine testte geçenki silik çizgi hiç bişekilde yok görünmüyor, oyüzden en doğrusu adet günümü beklemek yada 2testim kaldı elimde yarından sonra 3gün kala bidaha yaparım napiyim:)bende vajinamda 1inden beridir ara ara olan kaşıntı yanma mevcut kremle hafifletmeye çalıştım ama daha çok yaktı bıraktım, drada gidemiyorum fitil verir diye, önceki bu durumlarda hep fitille geçiyordu çünkü, gerçi bu sefer mantar gibi değil peynirimsi akıntı gelmedi hiç normal şeffaf yada beyaz akıntım oluyordu, ben bu kaşıntıyla adet olursam napıcam diye hayıflanmaya başladım şimdi
Bende anlamadım cnm ya, ümidim vardı azcık soldu, ama kasığımda her batma olduğunda tekrar ümitleniyorum, hayırlısı ne diyim, ben 12yıllık evliyim çocuklarım büyüdüler, erken anne baba olduk bişey anlamadık gibi geliyor 3cu çok iyi gelicek bize, sanki ilk defa anne olucakmışım gibi heycan var içimde çok güzel bi duyguya:))
Buarada bende önceden yaptığım hiç bi testte silikte olsa ikinci çizgi görmemiştim gebelik olmayınca, (2yıl önceki düşük yaptığımda mesela testte çıkmıştı silik çizgiyi ,,,atmıştım anlatmıştım dün,onda silikti ama değerim çıkmıştı gebeymişim düşük olmuş,)rabb'im sağlıklı bebiş versinde varsın geç olsun:)

Doğru hayırlısı inşallah

Evet canım 1 ay geçti zaten olsa başka belirti fark ederdim 2 hamilelik yaşadım daha önce. İnşallah hayırlı zamanda senin de bebişin olur
İnşallah canım Allah razı olsun çok sağol test yaparsam sonucu mutlaka paylaşacağım rabbim sanada nasip eder inşallah hayırlısıyla

Kac dakika sonra çıktı canım cizgi?
Ben de adet günü test yapmıştım 5dkda çıkmayınca bir şey bıraktım işime döndüm 1saat sonra lavaboya gittim ki çift cizgi silikte olsa vardi ama sonrasında adet oldum maalesef... Bekleyen testlerde yanılma payı var maalesef.
Umarım senin ki benim gibi olmaz, adet günü hayırlı haber alırsın.

Acaba ben erken mi baktım yoksa dusukmu olacak benimkide siz ne zaman sonra düşürdünuz bebeğinizi acaba ? Ben adetin gecikmeden baktım karışık biraz ama

Canım benim genelde hiç böyle olmazdı ben dakika tutmadim 3 dk beklediysem anca umutsuzdum çünkü umursamadimda ertesi günü atacağım zaman baktım ama hiç böyle birseyle karşılaşmadim benim lekelenmemde oldu bundan önce zaten genelde testlerim.negatifse negatif kesin yani biriktiriyordum ben testlerimi elimde 7 aylık testte var yani beklemiş ama hiç böyle birşey yok kaç tane test yaptım zamanında şuan yenilenmedim daha testi bekleyim diyorum biraz daha

Acaba ben erken mi baktım yoksa dusukmu olacak benimkide siz ne zaman sonra düşürdünuz bebeğinizi acaba ? Ben adetin gecikmeden baktım karışık biraz ama
2sene önceki olaydı düşük, benim adetim 6gün gecikmiş göğsümün şişlikleri inmedi niye adet olmadım diye takvime baktığımda anlamıştım gecikmeyi, düşünmüyoduk çünkü kazayla gebe kalmışım, test yaptım silik çıktı ogün öğlen lanamam geldi az tahlil verdik 92çıktı düşük değer dendi ertesi günde zaten deri gibi parça gelmiş sabah pedimde görmüştüm, gittik değer düşüyor, ultrasondada kese görünmedi ,Dr 5haftalıkmıştı düşmüş dedi. Bu düşükler sağlıksız bebeklerde oluyo genelde döllenmiş yumurta sağlıksızsa kendini atıyor normal bu durum demişti Dr:)

Bende 3 yıl sayisini bilmediğim kadar test yapıp negatif gördüm canım silik çizgiyi ilk gördüğüm testti eşimle cok heyecan yaşamıştık bir an için ama aradan kısa bir zaman gecti adet oldum maalesef.
Ne cok heveslenne cok umutsuz ol diyebilirim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…