- 13 Şubat 2018
- 714
- 574
- 103
- Konu Sahibi Melisaklccc
Bu benim 2017 deki hamile olduğumu öğrendiğim testimdi,düşünmüyoduk 3.cüyü ozaman kazayla kalmışım, göğüslerim şişmişti adet zamanı hep şişer ağrır normal sandım adetim 6gün gecikmiş takvime bakınca farketmiştim, sabah 6gibi heyecandan test yaptım bunu görünce nasıl heycan nasıl sevinç meğerse istiyomuşum dedim. Eşime müjdeyi verdim uyanınca çok sevindi, öğlen kanamam geldi lekelenme gibi, dra gidip kan var rdim 92çıkmıştı çok düşük dedi yarın tekrarlayın dedi. Ertesi sabah pedimde parça vardı deri gibi, dedim düşük yaptım heralde, kan değerimde ogün düşmüş 46ya, ultrason bakıldı kese görünmüyo dedi, 5haftalıkmış ama düşük yapmışsın dedi. Üzüldük tabi. Ama rabb'im verir o alır, bidahada denememiştik, ama bu sıralar çocuklarım öyle istiyolardıki olsun dedik tekrar verirse rabb'im,, herşeyin hayırlısı, kafa nekadar rahat olursa düşünülmezse okadar tutunma oranı fazla bebişin,10yıl önce ilk gebelik istediğimde çok stres yaptım heray hüsrandı nezaman düşünmedim olursa olsun olmasza olmasın dedim o ay hamileydim