• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar size bir sorum olacak sizce hamilemiyim ilk defa ikinci çizgiyi böyle gördüm ney negatifi çok iyi biliyorum ama şuan ben mi yanılıyorum bilemed

Bu benim 2017 deki hamile olduğumu öğrendiğim testimdi,düşünmüyoduk 3.cüyü ozaman kazayla kalmışım, göğüslerim şişmişti adet zamanı hep şişer ağrır normal sandım adetim 6gün gecikmiş takvime bakınca farketmiştim, sabah 6gibi heyecandan test yaptım bunu görünce nasıl heycan nasıl sevinç meğerse istiyomuşum dedim. Eşime müjdeyi verdim uyanınca çok sevindi, öğlen kanamam geldi lekelenme gibi, dra gidip kan var rdim 92çıkmıştı çok düşük dedi yarın tekrarlayın dedi. Ertesi sabah pedimde parça vardı deri gibi, dedim düşük yaptım heralde, kan değerimde ogün düşmüş 46ya, ultrason bakıldı kese görünmüyo dedi, 5haftalıkmış ama düşük yapmışsın dedi. Üzüldük tabi. Ama rabb'im verir o alır, bidahada denememiştik, ama bu sıralar çocuklarım öyle istiyolardıki olsun dedik tekrar verirse rabb'im,, herşeyin hayırlısı, kafa nekadar rahat olursa düşünülmezse okadar tutunma oranı fazla bebişin,10yıl önce ilk gebelik istediğimde çok stres yaptım heray hüsrandı nezaman düşünmedim olursa olsun olmasza olmasın dedim o ay hamileydim🤗😍

Eklentiler

• Screenshot_20190611-000618.jpeg
    Screenshot_20190611-000618.jpeg
    91 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20190611-000604.jpeg
    Screenshot_20190611-000604.jpeg
    89,4 KB · Görüntüleme: 45
İnşallah hamilesinizdir :) benimde adetim 2 gün gecikti psikolojik bulantilarim var inşallah hamileyimdir :) göğüs Hassasiyeti ve kasık ağrısı da var adet olucak gibi ilk gebeligim de bu şekildeydi bulantim yoktu. Bu kadar çabuk bulantı olur mu bilgisi olan var mı

Cnm hemen hemen aynı gibi görmüşüz son adeti valla, belki benim senden biraz fazladır tam olmasada günde bi ped battı benim. Ama renkler aynen dediğin gibi biara kopkoyu leke geldi ardından yine çok açık pembe renk kanama vs. Bitti.
Ama üstüne görme olsaydı bak 7gün geçmiş bide geçen ayın yumurtlamasını düşünürsen 5haftalık olurdu ve baya koyu direk çıkardı testte, oyüzden üstüne görme değildir gibi geliyor. Peki son ilişkiniz nezaman olmuştu tarih belli mi.

Sağol cnm amin inşallah🙏

Stres yapma düşünme elde değil biliyorum ama stres iyi değil cnm, inşallah yarın istediğin sonucu görürsün, bende heycanlıyım stresim yok ama merak ediyorum bende yarın yapıcam:)
Hadi inşallah ❤️❤️❤️❤️

İnşallah hamilesinizdir :) benimde adetim 2 gün gecikti psikolojik bulantilarim var inşallah hamileyimdir :) göğüs Hassasiyeti ve kasık ağrısı da var adet olucak gibi ilk gebeligim de bu şekildeydi bulantim yoktu. Bu kadar çabuk bulantı olur mu bilgisi olan var mı
Benimde şuan tiksinme var bulantı şeklinde birşey yiyemiyorum son ilişki tarihim sorulmuş ben adet sandım o lekeyi ve ondan sonra adet düzensizliğim olduğu için hergun ilişkiye girdim inşallah dizinde vardır isteyen herkese nasip etsin yarın tekrarlicam inşallah devam eder ❤️

Bu arada bende yumurtalama tembelliği olduğu için yumurtlama günlerim belirsiz o yüzden üzerine Gorme olasılığım hala var yumurtlama zamanlarım belirsiz benim adet düzensizliği olduğu için doktorum öyle söylemişti gün verememişti 😊

Benimde şuan tiksinme var bulantı şeklinde birşey yiyemiyorum son ilişki tarihim sorulmuş ben adet sandım o lekeyi ve ondan sonra adet düzensizliğim olduğu için hergun ilişkiye girdim inşallah dizinde vardır isteyen herkese nasip etsin yarın tekrarlicam inşallah devam eder ❤️
Benimde bulantim çok psikolojik gibi sanki daha önce hamile kaldım bebisimi kaybettim sağlıklı evlatlar versn Rabbim. Çarşamba test yapacağım bende :) adetim düzenlidir benim ama sanki adet olacakmisim gibi geliyor birazda hayırlısı artık.

Işığa tutunca daha çok belli oluyor negatife dönmez değil mi ilk defa böyle oluyor genelde negatif çıkardı ve hiç böyle aylarda geçse bu şekilde şeyler çıkmazdı yarın test yapıp oda böyle çıkarsa kan vermeye gideceğim 😊 Allah bağışlasın bu arada teşekkür ederim yorumunuz için bu arada ne zaman yapmıştıniz testi adetinize kaç gün kala ben bir rüya üzerine yaptım çok erken oldu ama testi yapma günüm
adetim 4 gün geçmişti,testi yapıp negatifi görmüştüm, bir kaç saat sonrası incelerken ya burda bir çizgi daha var diyorum eşime gösteriyorum, o da yook yaa var mı ki o kendi çizgisidir diyodu.ışığa tutunca yalan yanalış zor görünen bir çizgiydi,kan verdim 83 çıktı eşime hamile değil demişler,tabi ben hiç inanmadım kesin hamileyim dedim 2 gün sonra kadın doğumcuya gittim ve evet dediğim gibiydi oğlum şuan 5 yaşında.Darısı size olsun inşallah o testin o çizgisini görmek tamamdır bence

bulantılar 5. 6. haftalarında başlıyor,erken belirtilerde genellikle karında fazlaca gaz göğüslerde hassasiyet adet olacakmışım hissi oluyor ama bilemiyorum gönlünüze göre olsun

adetim 4 gün geçmişti,testi yapıp negatifi görmüştüm, bir kaç saat sonrası incelerken ya burda bir çizgi daha var diyorum eşime gösteriyorum, o da yook yaa var mı ki o kendi çizgisidir diyodu.ışığa tutunca yalan yanalış zor görünen bir çizgiydi,kan verdim 83 çıktı eşime hamile değil demişler,tabi ben hiç inanmadım kesin hamileyim dedim 2 gün sonra kadın doğumcuya gittim ve evet dediğim gibiydi oğlum şuan 5 yaşında.Darısı size olsun inşallah o testin o çizgisini görmek tamamdır bence
İşte bende sizin anlattığımız gibi ikinci çizgiyi varla yok arası zor görüyorum incecik kıl kadar bir çizgi inşallah vardır ❤️❤️ daha önce görmedim hiç öyle ilk defa oldu

bulantılar 5. 6. haftalarında başlıyor,erken belirtilerde genellikle karında fazlaca gaz göğüslerde hassasiyet adet olacakmışım hissi oluyor ama bilemiyorum gönlünüze göre olsun
Tam tarihi belli değil zaten varsa hamileliğin ben düzensiz adet olduğum için birde yumurtlama temmelligi olduğu için hiç bir fikrim yok şuan ama son 4 gündür tiksindim birşey yiyemiyorum igreniyorum böyle sadece meyve hepsi o hiç olmazdı böyle

Bugün test yaptın mı merak ettim canım
Yok canım yapmadım daha bekleyim diyorum biraz daha belkide tez canlılık yaptigim için bu şekilde silik gördüm 😊 geç döllenmede olmuş olabilir biraz sorunluydu çünkü benim yumurtalarim tembeldi yumurtlama gunlerimde belli değildi

Yok canım yapmadım daha bekleyim diyorum biraz daha belkide tez canlılık yaptigim için bu şekilde silik gördüm 😊 geç döllenmede olmuş olabilir biraz sorunluydu çünkü benim yumurtalarim tembeldi yumurtlama gunlerimde belli değildi
Ben sabah eşim gittikten sonra yaptım 7de, malesef hiçbişey çıkmadı😝

Evet cnm dün yazmıştım ya okadar, bi önceki sayfalarda, hatta testlerimin resmini atmıştım,dün gecede en son konuştukya yarın bende test yapıcam tekrar diye ne çabuk unuttun :KK70:
Aman benim kafam yerindemi sanki afedersin 😊 neden negatif çıktı ama bende 10 aylık evliyim her ay yaparım adet düzensizliğim olduğu için Tarlusal içiyorum diye negatifse negatif oluyordu arkasında hiç böyle çizgisi vs olmazdı birde ben sonuçlarimi biriktiririm yani elimde 7 aylık testte var ama negatifi var sadece pozitif kısmı tertemiz ilk defa böyle oldu ama senin cizgin çok belliydi nasıl negatif çıkıyor anlamadım

Sende bugün yapıcaktın hani, sabah uyanır uyanmaz aklıma sen geldin acaba oda erken uyanıp yapmışmıdır yazdımı acaba diye hemen girdim baktım ama onlşne değildin üzüldüm nedense, bide az önce yazmışsın yapmıycam daha bekliycem diye dahada üzüldüm merak ediyordum durumunu çünkü:)

Back