Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocaelindesn galiba ist gelip bakablrsn ikea ya ya gördükten sonra fikrlerini yaz mutlaka kaliteli mi nasıl)))
önemli değil begenmene sevindm))
evet kocaelindeyim tamam bakarım inş. nişanlım götürürse tabi onada göstericem fotoğrafları bakalım ne dicek
Açık al bak bukadar bayan yırtınıyos burda senin iyiliğin için.:)))sözlerimizi yabana atma.sonra toz almaktan kendine fırsat bulamıycan![]()
tamam kız tamam değiştiricem ozaman çok teşekkürler gerçekten
Heleşükür el birliğiğyle büyük hatadan kurtardık seni.eeh artık kullandıkça bizi hatırla canım allah mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin cümlemize.![]()
amin canım allah hepimize herşeyin en güzelini nasip etsin
Amin canım.artık evini düzünce çek fotolarını birde senin evine konuk olalım.![]()
seve seve canım benim
Ya canım aslında alınırda.oturcağım evde iinşat var içini baştan işletiyoruz.zevkimize göre.daha 2 ay falan sürücek.özellikle mutfak eşyalarını mutfağıma uyumlu almak istiyorum.ondan hiçbişey almıyoruz.birde toptan alırsak daha uyguna geliyor,ayrıca hediyeleride oluyor ya o bakımdan.nasılsa daha temmuza çok var:)))bu arada herkesin kurban bayramı mübarek olsun:)
NOT:Bayram dönüşü tüm nişanlı kızları bekliyorum.kaynananız ne taktı bayram hasılatı iyimiydi.bende dahil olmak üzere tabi![]()