• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu kızlar sizce hangisini almalıyım?

arkadaşım bana göre illa yatak odası ile takım olmasına gerek yok beğendiğin yatak odası çok hoş..

gösterdiğin yemek odası takımları içinde ben en çokk bunu beğendim.

lifeyemekodasi44.jpg

evet kocaelindeyim tamam bakarım inş. nişanlım götürürse tabi onada göstericem fotoğrafları bakalım ne dicek

tamam cnm bak bu ider dedğim yer izmitte varmış
olamadı oraya bakrsınz..
ve şunu sölym hadi yemek odası koyu renk olsun ama yatak odası bncede beyaz olmadı hani içini açsın ferah olsun..

evet canım bakıcam inş. güzel olur evim ya hem stres hem heyecan karar vermemide zorlaştıryo artık yardımlarınızla en doğrusunu bulucam

Canım zevkin hoş ama.bi uyarım olucak bence açık renkleri özellikle yemek odanda düşünürsen daha hoş olur.koyu renkli eşyalar tozunu alsanda hemen tozlanıyor.odanı temizliyorsun.akşama misafirin var herşey hazır ama bi bakmışsın eşyalar tozlanmışş yine.tabi yinede sen bilirsin ama açık renkler hem insanın içini açıyor,hem odalar daha bi aydınlık duruyor.son olarakta temizliği daha kolay oluyor.

yatak odamı koyu renk beğendim ama yemek odasını açık almayı düşünüyorum haklısınız bide aynı renk almıyım diyorum ikisi birbirinden farklı olmalı dimi

Açık al bak bukadar bayan yırtınıyos burda senin iyiliğin için.:)))sözlerimizi yabana atma.sonra toz almaktan kendine fırsat bulamıycan:1:

seve seve canım benim

Hem banada iyilik etmilş olursun.diğer bayanlar gibi a dan z ye tüm çeyizlerini çek kıs bende bakkim neyim var neyim yok.nasıl şeyler almışsın:))) benimkiler yüklükte olanda uyku setleri ve 10 kadar nevresim takımı,iğne oyaları ,danteller,pikeler,yemeni,örtüler,patik ıvır zıvır yane.başkada bişiy yok.:60:

tamam canım inş. o günler gelirde hepsini çekerim benimde eksiklerim var yaza kadar bitirmem lazım seninde zamanla çeyizin tamamlanır merak etme

Ya canım aslında alınırda.oturcağım evde iinşat var içini baştan işletiyoruz.zevkimize göre.daha 2 ay falan sürücek.özellikle mutfak eşyalarını mutfağıma uyumlu almak istiyorum.ondan hiçbişey almıyoruz.birde toptan alırsak daha uyguna geliyor,ayrıca hediyeleride oluyor ya o bakımdan.nasılsa daha temmuza çok var:)))bu arada herkesin kurban bayramı mübarek olsun:)

NOT:Bayram dönüşü tüm nişanlı kızları bekliyorum.kaynananız ne taktı bayram hasılatı iyimiydi.bende dahil olmak üzere tabi:60:

Ya canım aslında alınırda.oturcağım evde iinşat var içini baştan işletiyoruz.zevkimize göre.daha 2 ay falan sürücek.özellikle mutfak eşyalarını mutfağıma uyumlu almak istiyorum.ondan hiçbişey almıyoruz.birde toptan alırsak daha uyguna geliyor,ayrıca hediyeleride oluyor ya o bakımdan.nasılsa daha temmuza çok var:)))bu arada herkesin kurban bayramı mübarek olsun:)

NOT:Bayram dönüşü tüm nişanlı kızları bekliyorum.kaynananız ne taktı bayram hasılatı iyimiydi.bende dahil olmak üzere tabi:60:

seninde kurban bayramın mubarek olsun canım

ben olsaydim kesin en sondaki resmin bir ustunde takimi alirdim(krem ve kahve olan ama en sondaki krem-kahve takim degil, onu hic begenmedim)
yatak odasi ve yemek odasi takim, ikisinin fotosunu da koymussun cok guzel bence :16:
ayrica simdi bunlar cok moda.
kavak yellerinde denizle minenin evinde de bu renk mobilyalar vardi.
bi de mobilyalarini sadece kahverengi almani onermiyorum cunku tozu o kadar cok belli ediyor ki toz almaktan fenalik geliyor...

Back
X