Kizlar sinirimden agliyorum

Cok agir bi durum katlanilmasi cok zor ama bosanma sebebi olacak kadar buyuk degil gozumde. Evlilik cunku. Bilmiyorum buyuk konusmayayim yinede
Biz birbirimize kızgın olduğumuzda tatlım deriz veya aşkım hatta hemen eşim der tatlım ha demek iyi bakalım diye isimle hitap etmek bize çok uzak ismail şunu yaptı diye anlatırken bile garibime gidiyor

Son derece haklisiniz.

Siz şu nişanlısı korunmaya karşı tepkili olan üyesiniz.
Ben olsam evlenmezdim öyle bir adamla. O konunun üstüne bu konuyu okudum, dedim tamam.
Anladınız siz onu.

Siz şu nişanlısı korunmaya karşı tepkili olan üyesiniz.
Ben olsam evlenmezdim öyle bir adamla. O konunun üstüne bu konuyu okudum, dedim tamam.
Anladınız siz onu.
Merhaba wurstaria. Nisanlimla konustum ve korunma isinide hallettim. Onceki mesajda uzunca anlattim. Hayirli sabahlar

İşleriniz ters gitmiş maalesef. Allah yardımcınız olsun.

Bu evreler maalesef böyle geçiyor. Herkes çok sinirli oluyor. Zaten hiçbir şey yetişmemiş, o daha da insanı gerer tabii ama önceden çok aşık olduğunuzu söylediğiniz için böyle diyorum. Nikahtan sonra hatırlamayacaksınız bile.

bu evreler genelde herkesin başından geçiyor düğün stresinden dolayı iki tarafda geriliyor çok normal canım adamı tanıyan sensin hepbi böyleydi son zamanlarda mı bu tarz davranışlar gösteriyor. eger 2. seçenekse herkesin başına geliyor.Evlenince geçip gidiyor merak etme içini ferah tut.

Merak etme canim.herkes oyle..boyle hayirli islere seytan cok.karisirmis derler ya dogru,o yuzden zaman gectikce bu alacak verecek davasinda millet birbirinin gozune cok batmaya basliyor...biz dugune bir hafta kala,kartlarin dagilmaya basladigi gun,nisani bozmaya kadar gittik dusun yani...e tabi sonra karsilikli oturup,sakin bir kafayla dusununce dugun stresi,cevre baskisininda bu tartismalarmiza koruk tuttugunu farkettik...evliyiz simdi..o zamanlari dusundukce,bazen guluyorum bile..

Allah huzurunuzu daim etsin. Cok sevindim sizin adiniza

Iste bu dahada guzel haber. Cok sevindim canm hersey yoluna girer insallah en kisa zamanda. Dogru ilermedesinz.
Herseydem onemliside konusmak ise yaradi ve birbirinizden eminsiniz.
Allahim mutlu mesut etsin hersey gonlunuze gore olsun :).

Iste bu dahada guzel haber. Cok sevindim canm hersey yoluna girer insallah en kisa zamanda. Dogru ilermedesinz.
Herseydem onemliside konusmak ise yaradi ve birbirinizden eminsiniz.
Allahim mutlu mesut etsin hersey gonlunuze gore olsun :).
Cok ama cok tesekkur ederim. Artik gun sayiliyor bi problem cikmaz insaalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…