cnm bswer esyalar.icin kirmaya degmez birbirinizi surda ne kalms.evlenmenze stres yapmayin cnmIcimi bi size dokebiliyorum. 15 gunum var evlenmeye. Ne evim hazir ne koyum. Tuttugumuz evin icindeki kiraci kiydiri kicik esyalarini satmak icin bekliyor. Ev 1 hafta icinde boya olacak esya yerlestrilecek. Millete bakiyorum 45 gun var "makyaj masama kokularimida yerlestirdim " muhabbeti yapiyor.
Nisanlimla da az once tartistik. Beyaz esyayi arastir dedi gittim hepsi buradana baktim diye kiyametleri kopardi. Markalarin sotesine girmeliymisim ordada ozellikleri varmis. Hic yardimci olmuyormusum. Dusuncesizmisim. Aninda tribe dokuveriyormusum. Saat 10 olmus hala yemek yiyenemis. Alacagimiz 1 no frost buzdolabi bi de 8 kilo 1000 devir makine bu kadar buyutme dedim. Yeter ya dedim. Herseye sag duyulu yaklasmaya calisiyorum seni uzmemek icin elimden geleni yapiyorum firca yiyorum yeter artik dedim.
Bugun fotografci ayarladi. Cektigi fotograflari begenmedim. Bu konuda hassasjm kizlar. Hemen sen ne bekliyorsun anlamiyorum sen bul o zaman. Bilmem ne. Dedim eger bu konuda fikrimi soruyorsan begenmeme ihtimalini de dusun sormak icin sormanin bi manasi yok.
Maddi olarak sikisigiz kizlar durumun farkindayim. Fedakatligimi da yapiyorum. Mobilya secmeye gittigimizde mobilyaci "hanimefendi sizde gelinsiniz sizinde fikrinizi alayim hic sesiniz cikmiyor" diyebilecek kadar onada birakiyorum bazi seyleri ama yaranamiyorum. Hep bi muhalefet. Butun ev pembe olmusmus. Banyonun fayanslarini da ben seceyimmis iyi ki bi hersey senin istedigin gibi olsun demis. Camasir makinemin 8 kilo olusunu bile elestiriyor. Idareli olmadigimi dusunuyor. Hic tatli sozu kalmadi. Adimla hitap ediyor bana. Davetiyeler 1 hafta kala dagitilsa iyi zeholl"mus.
Onceden birbirimize deli gibi asiktik. Artik su 1 ay icinde uzaklastigimizi hissediyorum. Patlamak uzerineyim. Bu evreler hep boyle mi oluyor. Adetler de batsin dugun de batsin artik bunaldim.
Ona attigim mesajda da bunu dile getirdim "seni kirmamak icin elimden geleni yapiyorum" dedim. Ama sonuc husran tabi. Suslar bilmem neler. Elimden gelwni yapiyorum inanin. Gittim begenmesemde kumasiyla dolabinin kapagiyla biseyleriyle oynattirip herseyi ekonomik bi sekilde hallettim. Herkes mobilyada harcadigim butceye sasiriyor. Ama o benim sectigim renge dahi tahammul edemiyor sakayla dillendiriyor elestiriyor. Banyoma dusakabin koyduracagim altina ek bisey konulunca ek ucret mi ne oluyormus teferruat teferruat... dedim en ekonomigini yaptiralim ama fayansin rengini ben seceyim. Sonuc husran. Iyi ki bi hersey gonlunce olsun demismis.Biraz geç kalmışsınız ama acele ettikçe de birbirinizi kırıyorsunuz. Evlilik evresinde en çok anlaşmazlık yaşanan zamandasınız.. Bu tartışmalar unutulmayacak, ilerde "sen zamanında şöyle yapmıştın" la başlayan cümleler duymamak için elinizden geldiğince orta yolu bulmaya çalışın.. Çünkü erkekler genelde çok düşüncesiz oluyor bu konularda... Merak etmeyin her şey sizin istediğiniz gibi olmasa bile bir şekilde hallolur, yeter ki aranız açılmasın.
Ona attigim mesajda da bunu dile getirdim "seni kirmamak icin elimden geleni yapiyorum" dedim. Ama sonuc husran tabi. Suslar bilmem neler. Elimden gelwni yapiyorum inanin. Gittim begenmesemde kumasiyla dolabinin kapagiyla biseyleriyle oynattirip herseyi ekonomik bi sekilde hallettim. Herkes mobilyada harcadigim butceye sasiriyor. Ama o benim sectigim renge dahi tahammul edemiyor sakayla dillendiriyor elestiriyor. Banyoma dusakabin koyduracagim altina ek bisey konulunca ek ucret mi ne oluyormus teferruat teferruat... dedim en ekonomigini yaptiralim ama fayansin rengini ben seceyim. Sonuc husran. Iyi ki bi hersey gonlunce olsun demismis.
Tabi bunlar saka karisik meseleler altinda gercegi yatan cins olan. Ama gucume gidiyor artik. Herseye bi muhalefet.
Bunaliyorum. Ne yapacagimi sastim
ama size hiç bişey olmaz.herşey eşya değil ki.Allahım mutluluğunuzu daim etsin.Tayinler beklenenden gec oldugu icin biz de boş eve girdik. Mobilyalarimiz gec geldi. 2 hafta filan yerde yattik. Sonra bir sure kanepede. Yatak odamiz gec geldi. Ben yaklasik 2-3 ay evime yerlesmeye calismistim. Eşim hafta sonu dahil evde yoktu. Cok yoğundu. Yeri geldi boş duvarlara baktim. Yeri geldi kolileri kendim actim. Sonra eşimin işi rayina oturdu. Duzenimizi kurduk gitti. 2 yil oldu bile.
Arkadaslar bugun nisanlimla bulustuk su malum beyaz esya zimpirtisi yuzunden. Onu gordugumde yuzunde yine o gukumsemesi vardi. Sarildik.
Sonra birseyler icelim diye oturttum onu. Guzel bi konusma planliyordum hep icimden. Dedim ki;
Bak bitanem bugun ben seninle esya alisverisine gelmedim. Bugun seninle konusmaya geldim benim derdim esya degil ve suan esyadan daha buyuk bi problemimiz var. Beni halin ve tavirlarinla cok incitmeye basladin su 1 aydir. Eski seni tanimiyor olsam beni sevmedigini dusunecek fikirlerimi deger vermedigini hissedecegim. Bu dugun arefesi bu sikintilar oluyor diye ses etmek istemiyorum, senin yorgunlugu sitresini biliyorum ama ayni stresi seninle bende paylasiyorum. Benim tercihim dogrultusunda yapilacak secilecek seyleri artik secemez yapamaz utanir hale geldim. Ve ben seni olumlu karsiladikca bu daha buyuk bi karanlik olarak ustume cokuyor. Korunmamiza kadar butun kararlari sen veriyorsun ama yinede bu hak seni tatmin etmiyor. Artik bu hal tahammul sinirini asiyor" diye bi konusma yaptim
Cok pozitif tepkiler gordum. Beni incittiginin farkinda. Sozlerinde herseyde bunu hissettim pisman oldu. Ama somut bi adim istedim ondan ve korunmak artik benim istegim dahilinde. Bu problemi de bugun astik.
Birlikte mutluyuz kizlar. Gulduk eglendik bugun. Hicbir tartisma huzursuzluk yasamadik. Onun yanindayken huzurlu hissediyorum kendimi.
Durum bu.
Dusunceleriniz onemli
Sapsik, evdeki kiracinin daha erken cikacagini ogrrndik. 1 hafta icinde ev tadilat olacak ve esya siparislerimizi de verdik. Hepsi bi gunde insaallah getirilecek yerlestirilecek. Halilar evlendikten sonraya kaldi diger butun esyalar artik tamam. Dugun salonumuz tutulmustu. Erkek tarafi uzak dugunun iviri ziviriyla onlar ilgileniyor. Istesemde ilgilenemem. Zaten dugunu onemsemiyorum sirf taki icin 'evet' dedigim bisey bide ulu turk dugun adet gelenek ve goreneklerimiz oldugu icin. Gelinligim hazir. Damatlik hazir sayilir. Dirum bu tam olarakSuper. Guzel seyler bunlar. Sevindim adina canim. Hazirliklar ne alemde ( oluruna bakarak dusunursek?)
Ne yetisir, ne iptal ne sonraya birakilacak?
Konustunuzmu bu konu hakkinda hic
Cok agir bi durum katlanilmasi cok zor ama bosanma sebebi olacak kadar buyuk degil gozumde. Evlilik cunku9 sene oldu toplamda birlikteliğimiz adımızla hitap boşanma sebebi diyebilirim anla sen artık
Bosuna dememişler "insanlar Konuşa Konuşa anlaşır" diye. Ama bide "lafla peynir gemisi yürümez" varki cok gözardı etmemeni öneririm tatlım. Sen somut bişey görmeden cok pişmanlığına falan inanma, temkinli ol. Alman Atasözü " güven iyidir, ama kontrol ve temkin daha iyidir" mutluluklarArkadaslar bugun nisanlimla bulustuk su malum beyaz esya zimpirtisi yuzunden. Onu gordugumde yuzunde yine o gukumsemesi vardi. Sarildik.
Sonra birseyler icelim diye oturttum onu. Guzel bi konusma planliyordum hep icimden. Dedim ki;
Bak bitanem bugun ben seninle esya alisverisine gelmedim. Bugun seninle konusmaya geldim benim derdim esya degil ve suan esyadan daha buyuk bi problemimiz var. Beni halin ve tavirlarinla cok incitmeye basladin su 1 aydir. Eski seni tanimiyor olsam beni sevmedigini dusunecek fikirlerimi deger vermedigini hissedecegim. Bu dugun arefesi bu sikintilar oluyor diye ses etmek istemiyorum, senin yorgunlugu sitresini biliyorum ama ayni stresi seninle bende paylasiyorum. Benim tercihim dogrultusunda yapilacak secilecek seyleri artik secemez yapamaz utanir hale geldim. Ve ben seni olumlu karsiladikca bu daha buyuk bi karanlik olarak ustume cokuyor. Korunmamiza kadar butun kararlari sen veriyorsun ama yinede bu hak seni tatmin etmiyor. Artik bu hal tahammul sinirini asiyor" diye bi konusma yaptim
Cok pozitif tepkiler gordum. Beni incittiginin farkinda. Sozlerinde herseyde bunu hissettim pisman oldu. Ama somut bi adim istedim ondan ve korunmak artik benim istegim dahilinde. Bu problemi de bugun astik.
Birlikte mutluyuz kizlar. Gulduk eglendik bugun. Hicbir tartisma huzursuzluk yasamadik. Onun yanindayken huzurlu hissediyorum kendimi.
Durum bu.
Dusunceleriniz onemli