Kizlar sinirimden agliyorum

Sonrasını hç mi düşünmednz cnm benim. Bi kaç ay daha bekleseydinz mesela...
Bide alış bunlara. Malesef ewlilikte hep böyle. İlk oldğu için ağır gelmş sana. Alışacaksın

cnm bswer esyalar.icin kirmaya degmez birbirinizi surda ne kalms.evlenmenze stres yapmayin cnm

Biraz geç kalmışsınız ama acele ettikçe de birbirinizi kırıyorsunuz. Evlilik evresinde en çok anlaşmazlık yaşanan zamandasınız.. Bu tartışmalar unutulmayacak, ilerde "sen zamanında şöyle yapmıştın" la başlayan cümleler duymamak için elinizden geldiğince orta yolu bulmaya çalışın.. Çünkü erkekler genelde çok düşüncesiz oluyor bu konularda... Merak etmeyin her şey sizin istediğiniz gibi olmasa bile bir şekilde hallolur, yeter ki aranız açılmasın.

Ona attigim mesajda da bunu dile getirdim "seni kirmamak icin elimden geleni yapiyorum" dedim. Ama sonuc husran tabi. Suslar bilmem neler. Elimden gelwni yapiyorum inanin. Gittim begenmesemde kumasiyla dolabinin kapagiyla biseyleriyle oynattirip herseyi ekonomik bi sekilde hallettim. Herkes mobilyada harcadigim butceye sasiriyor. Ama o benim sectigim renge dahi tahammul edemiyor sakayla dillendiriyor elestiriyor. Banyoma dusakabin koyduracagim altina ek bisey konulunca ek ucret mi ne oluyormus teferruat teferruat... dedim en ekonomigini yaptiralim ama fayansin rengini ben seceyim. Sonuc husran. Iyi ki bi hersey gonlunce olsun demismis.
Tabi bunlar saka karisik meseleler altinda gercegi yatan cins olan. Ama gucume gidiyor artik. Herseye bi muhalefet.
Bunaliyorum. Ne yapacagimi sastim

Siz de haklısınız tabiki bu kadar fedakarlık yapıp bi takdir görmediğiniz gibi üstüne laf söylenmesi kırar insanı.. Ama eminim imkanı olsa daha iyilerini yapmayı müstakbel eşiniz de çok ister. Biraz da maddi sıkıntılar insanı böyle geçimsiz hale getiriyor aslında. Bütçe daraldıkça maddi konuların acısını eşyanın renginden deseninden şeklinden şikayet ederek çıkarıyor olabilir Yani her durumda yükün büyük kısmı sizde.. çocuk gibi düşünün idare etmeye çalışın :)

Bir omur huysuz, stresini sizin uzerinizde atan birisini alttan alip idare etmek mi istiyorsunuz, bu neyse hep oyle olacak dugun oldu stres bitti hadi sen kiymetlisin demeyecek. Dugunu biraz ergeleyim derim I

Zeholl normalde de bu kadar huysuzmuydu nisanliniz?
Dugun oncesi heyecan , stres had safhada oldugu icin huysuzluklari basladiysa bunu evlilik oncesi hepimiz yasadik.
Aceleye getirmeesyalarini dugunden sonra yaparsiniz hem rahatca secimini yaparsin.
2 yil esimin bekarlik esyalarini kullandik sehir degistirince evi bastan dosedik. Cevredekilere kulak asma yeterki huzur aşk olsun gerisi teferruat...
Bitirmeyin askini olur mu?
Mutluluklar

Her şey tam takir eve girmek zorunda mısınız?

Bir kanepe ile girersiniz zamanla yerlestirirsiniz ne olacak. Huzur olsun aşk olsun elalemin ne düşündüğü çok mu önemli?

O batsın dediğiniz adetlere kendinizi mahkum eden sizsiniz aslında biliyor musunuz?

Yaa hiç el ne der, el görsün diye bir şeyler yapıp istemedim, bunaltmadim nişanlımı.

Ama ben hiç böyle küçük meselelerle değil onun ailesi gibi büyük meselelerle ugrastim ne kadar yazık bana.

Kendim için cidden üzülüyorum.

Bunun için de bir konu açıp rahatlasam iyi olacak. Düğünler çoğaldı bana yine geldiler.

Fotoğrafçı iyi poz çekerden daha önemli bir konu var çiftlerin enerjisi ve nasıl poz verdiği mesela..
Makinesi iyi olsun sizde o ışık olsun yeter emin ol.

Hiç üzülmeye uzmeye degmez mevzular inan. Allah mutlu etsin bir ömür.

Akışına bırakın olayı bu kadar streslenmeyin eşiniz zaten stres küpü olmuş size sarıyor siz sadece işinize odaklanın bırakın ne söylüyorsa söylesin

Biz eşimle uzun süre flört ettik o dönemde benden daha değerli daha bişey yoktu. Düğün zamanı bi stres bi karmaşa alt üst olduk ailesi elini eteğini çekti yalnız kaldik ben herseyi düğün stresine bağladım ama eşim evlendikten sonrada devam etti öyle böyle beş yıl geçti şimdi anlıyorum konuştukça o olaylarin perde arkasında işimize karismiyor zannettigim ailesi varmış eşim heryere tembihli gelmiş. Ben ne desem musrif halden anlamaz oluyordum eleştiriliyordum..

ama size hiç bişey olmaz.herşey eşya değil ki.Allahım mutluluğunuzu daim etsin.

Ev yetismiycek o belli.
Elbiseler dugun hzirliklari hazirmi bari?
Dugune oncelik verin.
Simdi siz hepsi olsun diye odaklanirsaniz dugunde yarim yamalak olur evde.
Bitmiycek. O belli. Boya felan daha nasil yetissin.

Bence birine odaklan o 4 4luk olsun bari.

bu işler zor hayatım. hele para yoksa azsa falan daha da zor. şuan nişanlını daha da yakından tanımış oluyorsun görmediğin yüzünü sadece bazıları bu evrede görüyorsun malesef Allah yardımcınız olsun

Bir dugun stresinden bunlar hep. Hem bersey dort dortluk olup oyle evlenilecek diye de bisey yok
Eksikler sonrada tamamlanir rahat olmaya calisin.

Arkadaslar bugun nisanlimla bulustuk su malum beyaz esya zimpirtisi yuzunden. Onu gordugumde yuzunde yine o gukumsemesi vardi. Sarildik.

Sonra birseyler icelim diye oturttum onu. Guzel bi konusma planliyordum hep icimden. Dedim ki;

Bak bitanem bugun ben seninle esya alisverisine gelmedim. Bugun seninle konusmaya geldim benim derdim esya degil ve suan esyadan daha buyuk bi problemimiz var. Beni halin ve tavirlarinla cok incitmeye basladin su 1 aydir. Eski seni tanimiyor olsam beni sevmedigini dusunecek fikirlerimi deger vermedigini hissedecegim. Bu dugun arefesi bu sikintilar oluyor diye ses etmek istemiyorum, senin yorgunlugu sitresini biliyorum ama ayni stresi seninle bende paylasiyorum. Benim tercihim dogrultusunda yapilacak secilecek seyleri artik secemez yapamaz utanir hale geldim. Ve ben seni olumlu karsiladikca bu daha buyuk bi karanlik olarak ustume cokuyor. Korunmamiza kadar butun kararlari sen veriyorsun ama yinede bu hak seni tatmin etmiyor. Artik bu hal tahammul sinirini asiyor" diye bi konusma yaptim

Cok pozitif tepkiler gordum. Beni incittiginin farkinda. Sozlerinde herseyde bunu hissettim pisman oldu. Ama somut bi adim istedim ondan ve korunmak artik benim istegim dahilinde. Bu problemi de bugun astik.

Birlikte mutluyuz kizlar. Gulduk eglendik bugun. Hicbir tartisma huzursuzluk yasamadik. Onun yanindayken huzurlu hissediyorum kendimi.
Durum bu.
Dusunceleriniz onemli

Super. Guzel seyler bunlar. Sevindim adina canim. Hazirliklar ne alemde ( oluruna bakarak dusunursek?)
Ne yetisir, ne iptal ne sonraya birakilacak?
Konustunuzmu bu konu hakkinda hic

Super. Guzel seyler bunlar. Sevindim adina canim. Hazirliklar ne alemde ( oluruna bakarak dusunursek?)
Ne yetisir, ne iptal ne sonraya birakilacak?
Konustunuzmu bu konu hakkinda hic
Sapsik, evdeki kiracinin daha erken cikacagini ogrrndik. 1 hafta icinde ev tadilat olacak ve esya siparislerimizi de verdik. Hepsi bi gunde insaallah getirilecek yerlestirilecek. Halilar evlendikten sonraya kaldi diger butun esyalar artik tamam. Dugun salonumuz tutulmustu. Erkek tarafi uzak dugunun iviri ziviriyla onlar ilgileniyor. Istesemde ilgilenemem. Zaten dugunu onemsemiyorum sirf taki icin 'evet' dedigim bisey bide ulu turk dugun adet gelenek ve goreneklerimiz oldugu icin. Gelinligim hazir. Damatlik hazir sayilir. Dirum bu tam olarak

Bosuna dememişler "insanlar Konuşa Konuşa anlaşır" diye. Ama bide "lafla peynir gemisi yürümez" varki cok gözardı etmemeni öneririm tatlım. Sen somut bişey görmeden cok pişmanlığına falan inanma, temkinli ol. Alman Atasözü " güven iyidir, ama kontrol ve temkin daha iyidir" mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…