Eskiden gercekten boyle degildik.Benim icin yaptiklatini biliyorum. Bu 1 aydir boyle. Keske bi nikah olsaydi da oylece bitseydi bu mesele. Gecmis olmasa ayni dusunduklerinizi dusunecegim ama gecmiste yaptiklari da var guzel gunlerimiz cok oldu
Sagolun. Elimden geleni yapmaya calisiyorum. Bugun aradim espriler yaptim guldurdum onu ama gerim gerim geriliyor stresini benim uzerimden atmak icin yer ariyor sanki. Ve bu durum bi sure sonra sabir tasini catlatiryoÖncelikle sakinleşin.Anladığım kadarıyla herkes düğün arefesi bu tarz bunalımlar yaşıyor.Korkmanıza endişelenmenize gerek yok.Kiracı mevzusunu ev sahibinizle görüşün öncelikle.Nişanlınızla da konuşun.Eminim 15 gün sonra sizin gibi güzel bir gelini görünce nişanlınızın kaprisi falan kalmayacaktırAyrıca bu sıkıntıları sadece siz çekmiyorsunuz evlenmek üzere olan çoğu çiftte var bu yani oldukça doğal.Bence bugünleri elinizden geldikçe eğlenceli geçirmeye bakın
Orda genellikle hakliydiniz size hakverdigim oldu ama nisanlimin iq seviyesine kadar meseleyi farkli yonlere cekmeleri biraz beni uzdu. Hakli ama orantisiz yorumlar yapildi. Herneyse. Bende gerginim sanirim. Iki aileyi idare etmek nisanliyi idare etmek insana bi savunma psikolojisi yaratiyor istemsizce sanirim. Tesekkur ederim yorumunuz icinIyi düsün tatlım, sonra pişman olacağına dügün ertelensin, biraz daha gözlemleme sansın olur. Dün nişanlına toz kondurmadın ama burdaki kadınlar inan senin iyiliğin icin yazdı. Korunmana bile karışan, fikrini almayan adamla Ömür gecmez. Hayırlısı olsun hakkında
Boyle dusunmekte haklsiniz. Onu 3 yildir taniyorum. Ve seviyorum. Daha once boyle problemler yasamadik. Ve ustumde sevgisi emegi coktur. Ilerde pisman olmak istemiyorum. Dugun stresini biraz azaltabilirdin normal karsilayabilirdin diye kendime kizmak istemiyorumSimdi diger konularini okudum bence evlilik dusuncesini biraz ertele. Nisanlin korunmaya karsi ve eltinin dedikodusu bolca yapiliyor sutunu bile gelip seninle konusyor. Bence tekrar dusun. Inan seni kirmak icin yazmadim bunlari ama nisanlinin davranislari pek hos degil.
Ya sen bakma bazen böyle sert yorumlar gelebiliyor, sende biraz gergindin ve bunu yorumlarında belli edip sinirini biraz yorum yapanlardan çıkardın, belki ona tepki olarak nişanlına sarmıştır bizim hatunlar :) gergin olmakta Haklısın, cok önemli bi Aşamadasın suan, zordur inanırım. Biraz sakin ol ve öyle kararını ver, dogru kararı vermen ümidiyle bol sansOrda genellikle hakliydiniz size hakverdigim oldu ama nisanlimin iq seviyesine kadar meseleyi farkli yonlere cekmeleri biraz beni uzdu. Hakli ama orantisiz yorumlar yapildi. Herneyse. Bende gerginim sanirim. Iki aileyi idare etmek nisanliyi idare etmek insana bi savunma psikolojisi yaratiyor istemsizce sanirim. Tesekkur ederim yorumunuz icin
En iyi sen tanirsin tabi biz burdaki konulardan ne kadar cözersek o kadar taniyoruz.. O zaman biraz ertelesen dugunu? Belki dugun stresidir.. Ama ya degilse? Ya bu davranislar "nasilsa benimle evlenecek garantiledim artik rahatlayabilirim" dusuncesi ise? Umarim senin icin en hayirlisi olurBoyle dusunmekte haklsiniz. Onu 3 yildir taniyorum. Ve seviyorum. Daha once boyle problemler yasamadik. Ve ustumde sevgisi emegi coktur. Ilerde pisman olmak istemiyorum. Dugun stresini biraz azaltabilirdin normal karsilayabilirdin diye kendime kizmak istemiyorum
Aynen oyle.düğün telaşı değil evlilik öncesi sınav bu kazanan evleniyor(gerçi kaybeden de olabilir)