Kizlar sinirimden agliyorum

Aslında tam da bu evre onemli!!!
ömrünü verecegin adam "adam" mi burda belli oluyor....
En güzel günlerde böylesine odun olabiliyorsa yarın bunun doğumu var lohusaligi var...hepsinde aynı şeyi hatta daha beterini yapma olasılığı çok yüksek....
Güzel bi söz okudum bugün

Bana geçen yıllarım lazım
Bi de şimdiki aklım...

Eskiden gercekten boyle degildik.Benim icin yaptiklatini biliyorum. Bu 1 aydir boyle. Keske bi nikah olsaydi da oylece bitseydi bu mesele. Gecmis olmasa ayni dusunduklerinizi dusunecegim ama gecmiste yaptiklari da var guzel gunlerimiz cok oldu

Hele bir durun o zaman, evlenme stresinden boyle sacmaliyor olmasin? Bir konusun derim.

Sagolun. Elimden geleni yapmaya calisiyorum. Bugun aradim espriler yaptim guldurdum onu ama gerim gerim geriliyor stresini benim uzerimden atmak icin yer ariyor sanki. Ve bu durum bi sure sonra sabir tasini catlatiryo

Üzülerek söylüyorum, nişanlınız size ve düşündüklerinize önem vermiyor. Sizin bedeniniz üzerinde dahi söz sahibi oluyor, ama siz bir mobilya için söz söyleyemiyorsunuz. Çamaşır makinesini kullanacak olan sizsiniz, elbette kilosuna, rengine, markasına karar verme hakkı sizin. Düğün günü ayrılanlar var, size ayrılın demiyorum; ama içinizden bir ses ayrıl diyorsa, şurada kaç gün kaldı ayrılma olmaz diye düşünmeyin.
Ayrıca biz eşimle hiç böyle problemler yaşamadık, demek ki bunun dönemle, stresle ilgisi yok. Üstelik biz farklı şehirlerdeydik ve normalden fazla telefon trafiği oluyordu, kavga gürültü olsa bıkkınlıktan, yüz yüze olmamaktan bizde çıkardı.

Orda genellikle hakliydiniz size hakverdigim oldu ama nisanlimin iq seviyesine kadar meseleyi farkli yonlere cekmeleri biraz beni uzdu. Hakli ama orantisiz yorumlar yapildi. Herneyse. Bende gerginim sanirim. Iki aileyi idare etmek nisanliyi idare etmek insana bi savunma psikolojisi yaratiyor istemsizce sanirim. Tesekkur ederim yorumunuz icin

telaş, stres gerilmişsiniz canım. Maddi olarak da sıkışık olunca böyle olmuş demek ki. Allah kolaylık versin.

Simdi diger konularini okudum bence evlilik dusuncesini biraz ertele. Nisanlin korunmaya karsi ve eltinin dedikodusu bolca yapiliyor sutunu bile gelip seninle konusyor. Bence tekrar dusun. Inan seni kirmak icin yazmadim bunlari ama nisanlinin davranislari pek hos degil.

Boyle dusunmekte haklsiniz. Onu 3 yildir taniyorum. Ve seviyorum. Daha once boyle problemler yasamadik. Ve ustumde sevgisi emegi coktur. Ilerde pisman olmak istemiyorum. Dugun stresini biraz azaltabilirdin normal karsilayabilirdin diye kendime kizmak istemiyorum

Ya sen bakma bazen böyle sert yorumlar gelebiliyor, sende biraz gergindin ve bunu yorumlarında belli edip sinirini biraz yorum yapanlardan çıkardın, belki ona tepki olarak nişanlına sarmıştır bizim hatunlar :) gergin olmakta Haklısın, cok önemli bi Aşamadasın suan, zordur inanırım. Biraz sakin ol ve öyle kararını ver, dogru kararı vermen ümidiyle bol sans

En iyi sen tanirsin tabi biz burdaki konulardan ne kadar cözersek o kadar taniyoruz.. O zaman biraz ertelesen dugunu? Belki dugun stresidir.. Ama ya degilse? Ya bu davranislar "nasilsa benimle evlenecek garantiledim artik rahatlayabilirim" dusuncesi ise? Umarim senin icin en hayirlisi olur

en cok destek vermesi gereken dönemde destek göremeyince insan her stresli zor anda böyle mi yapacak diye düsünüyor,cünkü sartar iyiyken herkes iyi..
anlayıssız insanlarla cok zor..Allah sabır versin umarım düğün stresiden ve gecicidir ..

Bence bu dönemde yaşanan şeyler ben evli değilim bekarım fakat çevremde hep görüyorum böyle şeyleri fakat kendini ezdirme derim.Zaten hep çok sesi çıkmayanlar çok birsey istemeyenler ezilir

Düğün,evlilik stresi ne demek ? Düğün belkide hayatımızda bir kere olacak olan o kadar keyifli ve eğlenceli birşey ki bence,yada bizde öyle olmuştu.O kadar rahattım ki normal halimden daha fazla.Eşimin ve benim rahat,doğal,güleç tavrımız tüm davetlilere yansımıştı sabaha kadar.Düğün öncesi ne kadar yorgun ,gergin,stresli olursanız,o kadar çabaladığınız gününüz leş gibi geçer.Sevdiğin adamla yada kadınla hayatını birleştirmek sana stres,sorun,dert olarak geri dönüyorsa orda bir sıkıntı var bence.

Ayrıca önceden böyle değildik demişsin.Daha önce evlilik arefesi yaşamadınız zaten bu ilk.Bir adamı tanımanın en güzel yolu keyifle geçirilmesi gereken zamanları sorun haline dönüştürüyorsa kaçın,aynısını yapan kadındanda kaçın.

Bunlar güzel anılarla hatırlanacak zamanlar.Bu günlerde yapılan üzücü,kırıcı herşey hatırlanıyor emin olun yapan kim olursa olsun.

eh düğün telaşı
siz yine de birbirinizi kırmamaya özen gösterin, kırdıktan sonra 8 kiloluk değil 1 tonluk makine olsun kaldır cope at :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…