Öncelikle sakinleşin.Anladığım kadarıyla herkes düğün arefesi bu tarz bunalımlar yaşıyor.Korkmanıza endişelenmenize gerek yok.Kiracı mevzusunu ev sahibinizle görüşün öncelikle.Nişanlınızla da konuşun.Eminim 15 gün sonra sizin gibi güzel bir gelini görünce nişanlınızın kaprisi falan kalmayacaktırIcimi bi size dokebiliyorum. 15 gunum var evlenmeye. Ne evim hazir ne koyum. Tuttugumuz evin icindeki kiraci kiydiri kicik esyalarini satmak icin bekliyor. Ev 1 hafta icinde boya olacak esya yerlestrilecek. Millete bakiyorum 45 gun var "makyaj masama kokularimida yerlestirdim " muhabbeti yapiyor.
Nisanlimla da az once tartistik. Beyaz esyayi arastir dedi gittim hepsi buradana baktim diye kiyametleri kopardi. Markalarin sotesine girmeliymisim ordada ozellikleri varmis. Hic yardimci olmuyormusum. Dusuncesizmisim. Aninda tribe dokuveriyormusum. Saat 10 olmus hala yemek yiyenemis. Alacagimiz 1 no frost buzdolabi bi de 8 kilo 1000 devir makine bu kadar buyutme dedim. Yeter ya dedim. Herseye sag duyulu yaklasmaya calisiyorum seni uzmemek icin elimden geleni yapiyorum firca yiyorum yeter artik dedim.
Bugun fotografci ayarladi. Cektigi fotograflari begenmedim. Bu konuda hassasjm kizlar. Hemen sen ne bekliyorsun anlamiyorum sen bul o zaman. Bilmem ne. Dedim eger bu konuda fikrimi soruyorsan begenmeme ihtimalini de dusun sormak icin sormanin bi manasi yok.
Maddi olarak sikisigiz kizlar durumun farkindayim. Fedakatligimi da yapiyorum. Mobilya secmeye gittigimizde mobilyaci "hanimefendi sizde gelinsiniz sizinde fikrinizi alayim hic sesiniz cikmiyor" diyebilecek kadar onada birakiyorum bazi seyleri ama yaranamiyorum. Hep bi muhalefet. Butun ev pembe olmusmus. Banyonun fayanslarini da ben seceyimmis iyi ki bi hersey senin istedigin gibi olsun demis. Camasir makinemin 8 kilo olusunu bile elestiriyor. Idareli olmadigimi dusunuyor. Hic tatli sozu kalmadi. Adimla hitap ediyor bana. Davetiyeler 1 hafta kala dagitilsa iyi zeholl"mus.
Onceden birbirimize deli gibi asiktik. Artik su 1 ay icinde uzaklastigimizi hissediyorum. Patlamak uzerineyim. Bu evreler hep boyle mi oluyor. Adetler de batsin dugun de batsin artik bunaldim.
Artik boyle dusunmeye basliyorum bende1 günde 2 konu, bence evlenmeden iyi düşün, yoksa bu adamın düşüncesizliginden burda hergün konu açarsın! Dügün stresi falan olabilir ama bu adam bildigin senin fikirlerine deger vermiyor, önemsemiyor
Anlayissiz degilim ama emrivakiye tahammul edemiyorum. Biz eskiden cok iyiydik anlamiyorum gercekten anlamiyorum. Derdim hazir bi eve girmek degil ama bunlara tahammul edemiyorum artik.Bazi esyalarimiz ben gormeden alınmış. Bazilarini da sadece ben sectim. Ne eşim sorun yapti ne ben. Karsilikli sabir ve anlayis lazim. Oturup yuz yüze konuşun bence.
Iyi düsün tatlım, sonra pişman olacağına dügün ertelensin, biraz daha gözlemleme sansın olur. Dün nişanlına toz kondurmadın ama burdaki kadınlar inan senin iyiliğin icin yazdı. Korunmana bile karışan, fikrini almayan adamla Ömür gecmez. Hayırlısı olsun hakkındaArtik boyle dusunmeye basliyorum bende
tek dert esyaysa sorunlar coZulur ama baska sorunlariniz var oturup konusmaniz lazimAnlayissiz degilim ama emrivakiye tahammul edemiyorum. Biz eskiden cok iyiydik anlamiyorum gercekten anlamiyorum. Derdim hazir bi eve girmek degil ama bunlara tahammul edemiyorum artik.
Eskiden gercekten boyle degildik.Benim icin yaptiklatini biliyorum. Bu 1 aydir boyle. Keske bi nikah olsaydi da oylece bitseydi bu mesele. Gecmis olmasa ayni dusunduklerinizi dusunecegim ama gecmiste yaptiklari da var guzel gunlerimiz cok olduCanim kardesim, adam ruhsuz mu desem odun mu.......bu boyle olmaz, guzelce otur konus adam seni pek dusunmuyor, fikrine kiymet vermiyor gibi geldi bana. Bencil mi, dusuncesiz mi, umursamaz mi neyse bu sekilde davranmayi biraksin.
Turk dugun geleneginden nefret ediyorum. Bohca goturmek erkek tarafinda dugun kina nisan alisverisi soz alisverisi yemekler curcunalar... Biktim artik.Düğün yapmak neden bu kadar pahalı , İhtiyaç için mi yoksa gelenek görenek için mi ?
Ne bileyim insanlar düğün yapıp senelerce kredi ödemesi iyi değil ya. Piyasa pahalı demek ki .