Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

4 taneden 0 almak var bide hepsinden 40 ar puan almak var.bence 2.şık daha mantıklı..6 şar konuyu bu kadar ayda yapmayan 12 şer konuyu 1.5 ayda hayatta çalışmaz :) bende işletme okudum ama yabancı olduğum biçok ders ve kavram var..yan. nolursa olsun çalışmak lazım..ya dediğin gibi o gitti tasası bize kaldı :):):)

ben geçen sene idare hukukundan sadece vize konularına çalışmıştım finalde sadece 3 konuya çalıştım ama o konulara şöyle hakimim türk vergi sisteminde de vardı o yüzden biliyorum kanun hükmünde kararneme, tüzükler felan. İnşallah bugün bitircem daha başlamadım. Türk vergi sistemi gibidir bu derste dedim ama pek bir de alakası yok herhalde daha kapsamlı ondan. Ama çalışıcaz bir şekilde.. neyse ki alttan ders bırakmadım onlarla da uğraşmıyorum..

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....47.....
merguana - ......68........-.....68.........
PrensesPeri ......43....- .......21.......
bulancak..........60....-.......50.......
susu...............?......-.......?.......
seker86...............43.........-.......36.....
duygu c........68........-......50.......
ebruli..........?..........-........?........
sinoplu57.......?.......-........8.........
Aylin20..........?......-.........?.........
sifaa............68......-........40.......
didoss.........41.....-..........28.......
medmus......60.......-........19........
damlaselen...68......-........8......
tatlikis........68........-........13.......
dejavu one......49.....-......37.......
ameliee..........44......-......15.....
ekim.29.........55.......-......30.......
sh1087..........49.......-......43......

meraba kızlar son 6 ünitem kaldı bi ünite daha bitirdim :126: bi yandan da geçmiş yılların sorularına bakıyorum fakat4 ay önce çalıştığım bir ders vardı benim ve sanki şuanda hiç çalışmamış gibiyim sorulara bakarken bişey hatırlamadığımı farkettim:119: tekrar edicem şu üniteler bi bitsin inşallah

vergi hukukunun 2. konusu bitti çok şükür...

38 oldu bitirdiğim konu sayım..

Son düzenleme:
Başarılar diliyorum arkadaşlar...

saol canım teşekkürler

piolin .....53..... - ....47.....
dejavu one......49.....-......38.......

100tl lik ,yıllık %20 faiz geliri olan mevduat hesabına yatırılmıstır.beklenen enflasyon oranı ise %18 olduguna göre reel faiz oranı % kaçtır?

şimdi bunun cevabı 2 imiş ama ben hep küsüratlı rakamlar buluyorum acaba en basta mı hata edıyorum yanı yanlıs formulmu uyguluyorum ? nerde hata yapıyorrrummmm :26:

bana yardım edin kızlarrr

canım ben bu dersi almıyorum fakat ünitene baktım reel faiz oranı = nominal faiz oranı - beklenen enflasyon diyor bu durumda nominal faiz oranı 100*%20= 20
beklenen enflasyon= 100*%18= 18
reel faiz oranı= 20 -18 =2 çıkıyor

çok tşk ederim canım benım :)
bende habire carpmak yerıne bölüyormusum ne alakysa

çok tşk ederim canım benım :)
bende habire carpmak yerıne bölüyormusum ne alakysa

rica ederim canım kolay gelsin bende bir ünite bitrdim kendimi ekliyim hemen unutmadan

piolin .....53..... - ....48.....
dejavu one......49.....-......38.......

selam kızlar.bugunden çok umutluydum akşama kadar ders çalışacaktım güya.misafirim geldi.ev toparla yemek yap karşılamaya git derken bu saat oldu.tüm gün boşa gitti.hem çalışıp hem evli olup hem de okumaktan nefret ediyorum

Son düzenleme:
Bende bugün çalışamadım geç kalktık zaten kahvaltı et evi toparla yemek yap duş al biraz dinlen sonra yemek ye kaynanaya gitmek için hazırlan git otur gel derken hal kalmadı haftaya gitmicem valla eşim gitsin. bir haftam kaldı ders çalışıyorum dicem. Taa sına v haftası perşembe bitecek konularım ama napalım arada diğer ders tekrarları ve soru çözümü yapıcam bu akşamda öle yapıcam zaten..

inkılaptan sıkıldığım için bıraktım kamu maliyesine başladım

3 ünite bitirdim 4 ünitenin yarısına çalıştımmm

Toplamda 7 ünite zaten bugün bitirmeyi umit ediyorum .:86:

inkılaptan sıkıldığım için bıraktım kamu maliyesine başladım

3 ünite bitirdim 4 ünitenin yarısına çalıştımmm

Toplamda 7 ünite zaten bugün bitirmeyi umit ediyorum .:86:

inkılabın özellikle final konuları diğer derslerim tersine çok kolaydır hem sayfa sayısı az hem de getirilen ilkelerden oluşur her ilkeye bir konu ayırmıilar sıkmıyor uzun değil o yüzden finalde ağırlık verirseniz kolayca geçersiniz vize konuları sıkıcı gerçekten.. 2 sene oldu ben göreli kolay aman ne var ki demiştim ama vizelere çalışırken çok sıkılmıştım..

kızlaaarr...ben dün çalışamadım çünkü çok fena düştüm ne oturabiliorm ne yatabiliorm..kolumu da duşakabinin kenarı kesti.çok fenayım ya omurgam sarsılmış sırtım belim kolum mosmor..fena durumdaydım.en kötüsü nefes alamamak beni mafetti..rapor verdi doktor işe de gitmedim zaten gitcek halde deilim.bugün bacağımı kaldıramıorm birazda sırtım ve kollarım ağrıo..ama çalışıcam çalışmam lazım..Allah tan gribi 2 günde atlattım..biliodum ama bişey olcaını ya çok canım yanıo çooookkkkk

canım çok geçmiş olsun üzüldüm Allah acil şifalar versin inşallah kısa zamanda toparlarsın olmadık zamanda kazalar çıkıyo işte böle bi arkadaşımda geçen sene tam vize zamanı bacağını kırmıştı bende grip oldum ama atlattım çok şükür :81: ben de geçmiş yılların sorularına bakıyorum yanlışlarım çıkıyo arada kızıyorum ozaman kendime niye yanlış yapıyorum diye ama oluyo demekki işte ne kadar çalışsak da bazen soru çok anlaşılmaz geliyo yada çalıştıklarımızı unutmuş oluyoruz neyse ama bende toparlıycam konuları inşallah

kızlar nasılsınız çalışmalar nasıl gidiyor 11 gün kaldı amma heyecanlıyım ya bu gidişle kalpten hastaneyi boylarım heralde .allah hepimize iyi puanlar almayı nasip etsin.kızlar finaller ne zaman oluyor??

Son düzenleme:

meraba merguana nerelerdesin 11 gün kaldı ben de çok heyecanlıyım inşallah iyi puanlar alırız amin . finaller 28 29 mayısta çalışmalar ittire kaktıra gidiyor benim sen ne güzel bitirdin geçmiş yılların sorularına da baktınmı

canım fazla giremiyorum soru ezberlemekten ooo hemen finaller olacak.ara sınavda fazla almaya bakıcaz demek.geçmiş sorulardan iktisat hukuk ingilizcenin soruları kaldı.ama ingilizceden en fazla 20 doğru çıkıyor.inşallah geçmiş soruların faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…