ben 9 dersın hepsı için demedim ki dejavucum , 15gunde yetıstıremez zaten.. vizelerde 5 dersini calıssın adam akıllı geri kalan 4 derside finalde yaparsa gecer bence.
iyide arkadasım senın bi gecmısın var ,örgün işletme okumussun. sen konulara aşina olmaktan öte biliyordun zaten.. bu arkadas bırak aşinalığı hiç bişey bilmiyor sıfırdan baslayacak yani.15 günde 9dersi calıssa bile hemde 2er 3er üniteyleyine 4-5 dersten kalacaktır yani.
amannn calısacak olan arkadasta bi yazmıs pir yazmıs bi daha uğramamısbir çok çözüm önerisi bulduk ona hangisi işine geliyorsa onu secsın
o zor konuyu ben dün bitirdim canım,uzun olması seni korkutmasın,geçen sene idare hukukundan baya bişey var kanunlar khk tüzük yönetmelik vs ordan da aklında kaldıysa kolay atlatırsın.ben bugün 4 ve 5 i bitirdim.ben bide vergi dairesinde çalışıorm :):):):) prosedürle pratik ve uygulama çok farklı ama yine de faydası olmuo deil..ben bu dersten 100 almazsam beni topa tutarlar valla :):)
43 oldu çalıştığım konu sayısı piolin cim duyrulur :)
Başarılar diliyorum arkadaşlar...
100tl lik ,yıllık %20 faiz geliri olan mevduat hesabına yatırılmıstır.beklenen enflasyon oranı ise %18 olduguna göre reel faiz oranı % kaçtır?
şimdi bunun cevabı 2 imiş ama ben hep küsüratlı rakamlar buluyorumacaba en basta mı hata edıyorum yanı yanlıs formulmu uyguluyorum ? nerde hata yapıyorrrummmm :26:
bana yardım edin kızlarrr
canım ben bu dersi almıyorum fakat ünitene baktım reel faiz oranı = nominal faiz oranı - beklenen enflasyon diyor bu durumda nominal faiz oranı 100*%20= 20
beklenen enflasyon= 100*%18= 18
reel faiz oranı= 20 -18 =2 çıkıyor
çok tşk ederim canım benım :)
bende habire carpmak yerıne bölüyormusum ne alakysa
inkılaptan sıkıldığım için bıraktım kamu maliyesine başladım
3 ünite bitirdim 4 ünitenin yarısına çalıştımmm
Toplamda 7 ünite zaten bugün bitirmeyi umit ediyorum .:86:
kızlaaarr...ben dün çalışamadım çünkü çok fena düştüm ne oturabiliorm ne yatabiliorm..kolumu da duşakabinin kenarı kesti.çok fenayım ya omurgam sarsılmış sırtım belim kolum mosmor..fena durumdaydım.en kötüsü nefes alamamak beni mafetti..rapor verdi doktor işe de gitmedim zaten gitcek halde deilim.bugün bacağımı kaldıramıorm birazda sırtım ve kollarım ağrıo..ama çalışıcam çalışmam lazım..Allah tan gribi 2 günde atlattım..biliodum ama bişey olcaını ya çok canım yanıo çooookkkkk
kızlar nasılsınızçalışmalar nasıl gidiyor 11 gün kaldı amma heyecanlıyım ya bu gidişle kalpten hastaneyi boylarım heralde .allah hepimize iyi puanlar almayı nasip etsin.kızlar finaller ne zaman oluyor??
meraba merguana nerelerdesin11 gün kaldı ben de çok heyecanlıyım inşallah iyi puanlar alırız amin . finaller 28 29 mayısta çalışmalar ittire kaktıra gidiyor benim sen ne güzel bitirdin geçmiş yılların sorularına da baktınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?