3 temi vay be ben hayatta gece kalkıp çalışamam.bende ya çok stresliyim.sanki hiçbişey bilmiyorum gibi geliyo offff 16 gün kaldı .kesin kalıcam
zaten sınavdan önce öyle oluyor insan.sınava girdinmi hepsi aklına geliyor rahat rahat çözüyorsun sorularısen konularını bitirdin asıl stres bizde
canım işten eve gittim yemek bulaşık derken çok yorgun oluyorum.sonrada oturup çalışsamda hatayya aklıma girmiyor bende ya öle gece kalkıyorum sonrasında biraz uyuyorum yada 5 te kalkıyorum bir daha yatmıyorum.mecburen 2 hafta daha dişimi sıkacagım
bitirdim de hala eksiklerim var :18:
senin işinde zormuş canım ya.ama sende bu azim olduktan sonra jet hızıyla geçersin
ya bide sınav bitcek finallere çalışcaz o kadar kısa sürede nasıl olacak o iş kara kara düşünüyorum
deli tavuklar gibi dönüyorum evin içinde otur çalış işte dimi yok yok ben adam olmam
canım sağolasın inşallah yetiştirebilirim :18: ilk hedefin vizelerden mümkün oldugunca yüksek notlar almak.sonrası 2 ayda olur gidersen kendine stres etme ben inanıyorum çok güzel geçecek sınavların.o kadar emek ettin sonuçları güzel olacak
Bende maalesef dün ve bugün çalışamadım gece çalışcam muhteşem yüzyıl başlıcak şimdi. Eşim rahatsız böbreklerinden evde dinnleniyor iki gündür hastaneye taşınıyoruz. Bugün gittik kırılması laızmmış önce ilaçlı röntgem çekilcek taş çktı ultrasonda zaten hep öğlendi randevumuz dün gittik uştrason yeri yokmuş bugün ultrason çektirmeye gittik yarın yine gidicez felan eee eve geliyoruz geç oluyor ortalığı toparla yemeğe girip yap ye zaten hal kalmıyor çok kötü oldu benim için ama konular bitecek inşallah.. konuları bitirin merak etmeyin.. Yaparsınız..
Bende maalesef dün ve bugün çalışamadım gece çalışcam muhteşem yüzyıl başlıcak şimdi. Eşim rahatsız böbreklerinden evde dinnleniyor iki gündür hastaneye taşınıyoruz. Bugün gittik kırılması laızmmış önce ilaçlı röntgem çekilcek taş çktı ultrasonda zaten hep öğlendi randevumuz dün gittik uştrason yeri yokmuş bugün ultrason çektirmeye gittik yarın yine gidicez felan eee eve geliyoruz geç oluyor ortalığı toparla yemeğe girip yap ye zaten hal kalmıyor çok kötü oldu benim için ama konular bitecek inşallah.. konuları bitirin merak etmeyin.. Yaparsınız..
kaynanam bana gelmişken badanayıda yapalım dedionuda yaptık,memnun olmustur herhalde
dün akşam 1 bugun sabah 1 çalıştım.bundan sonra üniteleri hap gibi yutacagım sabah öğle akşam 1 er tane bitirmek hedefimpiolin bir ara sana toplamını yazarım yine
dün o kadar çok bunaldımki havada çk güzeldi hiç çalışmak gelmedi içimden.çalışmadım öff daha mart ayında böle güzel havalarda çalışmazsam nisan-mayısda nasıl finalleri bilmiyorummm yaa...
şu stresten dolayı hastalanmazsam iyidir şu 2 yıldır hep hastalanıyorum umarım bu yıl hastalanmam..
canım şimdi çalışalım.mayıs sonuna kadar dişimizi sıkalım ki sonrasında tatilide bu güzel havalarıda hak edelim.sınavlarından başarılı olunca herşey daha güzel görünecek gözümüze
ben kalan 2,5 hafta için tüm zevklerimden hatta uykumdan bile vazgeçtim
bende öle yapmaya çalışıyorum canım..haklısım doğru sölüyorsun
akşamları ya 1 yada 2 ünite bitirebiliyorum.
Uykunu açmak için ne yapmam lazım ne içsem fayda etmiyor bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?