Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

aynen bende sorulara çalışıyorum bi yandanda son 5 ünitem kaldı onlara bakıyorum inşallah soruların da faydasını görürüz kolay gelsin canım

slm kızlar bende 8 ünite daha çalştımm sadece inglzceden kaldı 12 ünitee

bana bir yol yaaa valla hepsine ok güsel çalştım içim çok rahat ama sadece bu inglizce beni mahvedecekk

slm kızlar bende 8 ünite daha çalştımm sadece inglzceden kaldı 12 ünitee

bana bir yol yaaa valla hepsine ok güsel çalştım içim çok rahat ama sadece bu inglizce beni mahvedecekk

canım ingilizcenin geçmiş yıl sorularını anlayarak yapmaya çalış belli başlı kalıplar oluyor onlara ne şekilde cevap verildiğini ezberleyebilirsin seni de ekliyorum yeni ünitelerini kolay gelsin

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....48.....
merguana - ......68........-.....68.........
PrensesPeri ......43....- .......21.......
bulancak..........60....-.......50.......
susu...............?......-.......?.......
seker86...............43.........-.......36.....
duygu c........68........-......50.......
ebruli..........?..........-........?........
sinoplu57.......?.......-........8.........
Aylin20..........?......-.........?.........
sifaa............68......-........40.......
didoss.........41.....-..........28.......
medmus......60.......-........19........
damlaselen...68......-........8......
tatlikis........68........-........13.......
dejavu one......49.....-......38.......
ameliee..........44......-......15.....
ekim.29.........55.......-......43.......
sh1087..........49.......-......43......

teşekkürederim canm benmm öle yapcaz artıkkk hadi hayırlısı herkese kolay gelsnn

ben bir konu daha çalıştım bugün 39 oldum..

daha vergi hukukum bitmedi salı bitecek çarşamba son dersime başlıcma gözümde büyüyor valla tekrarları yapmam lazım yapmıyorum offf artık notlarıma çalışmam lazım...

maşallah ne güzel çalışmıssınız yaa sınav geldi çattı ben sadece baştaki üniteleri okuyup geçtim hiç çalışamadım bu seneki sınavlara...

ayy ınanmıyorum 11 gun mu kaldı sadeceeee... bende 15gunum var dıyıp avutuyordum kendımı
az önce finansal ekonomiyi bitirdim sımdı tek dersım maliye pol kaldıı pöfff haa bide tekrarlar tabiii :18::18:

bu arada bi sorum var yapamadım yinee yaaaaaa üffff... *finansal eko-5.ünite*

spot piyasada gerceklesen 1 yıl vadeli faiz oranını %18, önumuzdeki yıl beklenen 1 yıl vadeli faiz oranı %14 iken vade primi %3 ise vade tercihi hipotezine göre 2 yıl vadeli tahvillerin yıllık faizi % ?

cvp 19 olacakmıs ama ben nasıl yapıldgını oğrenmek istiyorum bide sınavda buna benzer soru filan cıkarsa yanarımmm :18:

evet canım 11 gün kaldı ne yazıkki

az bi dersim kaldı soru cözcem kaln günelrde bol bol açık ögretimn sitesinden herkese koly gelsin arkdslar

e öğrenmenın finansal ekonominin ara sınav denemesini çözüm 10 soruda 8 dogru ama sallayarak çok uykum vardı dedımkı sadece soruları bi goz gezdıryım hatırladıgım cvplarıda işaretleyım bakam belki doru cıkar ama bu sıte bı acayıp kaç dogrum oldugunu soyluyor ama 5 unıteden 2.3.4 üniteler iyi olarak gosterıyor 5.unıte ortaymısss :S boyle dıcene keske cvpları verseeee
yarın bu soruları adam akıllı cozdugum zaman kesın yanlısım daha cok cıkacaktır yaniii :18::84:

dejavu_onegerçekten mi ayy ben finalde daha çok korkuyordum 30 üniteyi nasıl bitiririm diyee:18:
Içime su serptin valla kara kara düşünüyordum.
Ağırlıklı olarak hep mustafa kemal atatturkün nagi savaşta olduğunu,neler yaptığı felan çıkıyor hatrladığm kadarıyla geçen seneden.

Kızlar dün kendime öle kızdımki,
işyerinde çok yorulduğum için eve gidip yemek yiyip 8,30 da yattım..
Gece kalkarım kesin diye.kalktığım saat 6
Offf dedim ne güzel son 4 ünietyi bitircektimm ama olmadı
sabahleyin 4.üncü bitirdim 5 ünitenin yarısını biliyorum o kadar..
Ayy birde canım annemin heryeri dökülüyor ağrıdan
Bütün yatakları toplayıp öle çıktım evden.
Piolin bnimkinide yazr mısın
toplam 4 ünitem bitti canım

canım sorunun cevabını şu şekilde buldum::::

Bugünkü 2 yıl vadeli tahvil faizleri 1 yıl vadeli faiz oranlarının ortalamasına eşit yani
%18 + %14 / 2 = % 32 / 2 = % 16.

Vade tercihi hipotezine göre yatırımcılar 2 yıl vadeli tahvillere ilgi göstermezlermiş bunu cazip hale getirebilmek için de vade primi bulunan sonuca ekleniyor yani,

%16 + %3 = % 19

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....48.....
merguana - ......68........-.....68.........
PrensesPeri ......43....- .......21.......
bulancak..........60....-.......50.......
susu...............?......-.......?.......
seker86...............43.........-.......36.....
duygu c........68........-......50.......
ebruli..........?..........-........?........
sinoplu57.......?.......-........8.........
Aylin20..........?......-.........?.........
sifaa............68......-........40.......
didoss.........41.....-..........28.......
medmus......60.......-........19........
damlaselen...68......-........8......
tatlikis........68........-........17.......
dejavu one......49.....-......39.......
ameliee..........44......-......15.....
ekim.29.........55.......-......43.......
sh1087..........49.......-......43......

evet canımm hiçç vizeden az alırım diye üzülme geçmiş yıllara bak değişmez genelde soru kalıpları ama finalde çok iyi çalış bak göreceksin ne kolay olduğunu. Ben de finallerde zorlanırım diyordum da zorlanmadım valla aferin 4 ünite bitirmişsin ne güzel bende bugün vergi hukukundan 4. üniteyi çalışcam daha bir dersim daha var perşembe bütecek haftaya yanii ucu ucuna yetişecek ama olsun..

bence finansaldan vizelerde bu hesaplamalarla zaman kaybetmeyin sözelleri tekrar edin. birkaç soru ancak gelir bir ikisini zaten yaparsını kolaylarından. ben hiç deneme yapmadım özet yazıyorum ondan bitirdimde yazarken tekrar etmiş olurum diye gerçi iki gündür onu da yazmıyorum. açıköğretim sitesinden maliye politiikası ve türkiye ekonomisi notları buldum indirdim pc ye ordan tekrar edicem türk dilinden çok az tekrar gerektiren yerler var bakalım artık hayırlısı..

maşallah ne güzel çalışmıssınız yaa sınav geldi çattı ben sadece baştaki üniteleri okuyup geçtim hiç çalışamadım bu seneki sınavlara...

valla çaışıyoruz ama bak hiçbirinizin daha tam bitemedi hele ben haftaya perşembe ancak bitircem arada da bitenlerin tekrarını yapıcam soru çözücem geçmiş yılları incelicem ohoo çok iş var bitmez yanii sınava kadar napalım artık. Geçmiş yıllara bak bol bol ordan da çıkıyor finallerde güzel çalışlırsınız aa vizede iyi alsanız çok rahatlarsınız tabii.. ben final için 4 dersten rahatlasam yetecek. finalde daha az üzerinde dururum diyorum ama yapabilecemmi bilmem..

çok saol canım geçmiş sorulara bakıyorummm onları ezberliyorum canım hem konu hem soru yapamıyorum malesef..
inkılaptan 4 ünite bittti ama skıldığı için bıraktım
kamu maliyesinden 4 ünitem bitti işte oda 7 üie toplamda bititrriim onu bugün inş.

teşekkür ederim canım ya evet illa çıkcak bişey dertsiz başım var dı ya dert aldım işte..saol tekrar tatlım..44 oldu çalıştığım konu sayısı bebeim duyrulur 5 konu kaldı finansal yönetim sadece umarım yetişir.oturamadığım için çok odaklanamıorm.ve bugün adette oldum karnım belim hiç tutmuo ama ben siirden gülüorm artık halime :):) dedim ya az derdim vardı :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…