Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

geçmiş dileğinde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim sağolun bugünde sabah eşimle hastanedeydik.. Ivb çekilecekmiş sonra taş kırılma yapılacakmış yarında ıvb için gideceğiz yanii..

Ben dün gece 1 ünite bitirebildim 34 oldu konu sayım. İnşallah bugün iki konu çalışabileceğim ve bitecek yerel yöntemler sonra da iki dersim kalacak geriye arada da diğer biten derslerin özellikle maliye politikası ve türkiye ekonomosi tekrarlarını yapıcam.

selam kızlarrrrrr sınava çok az kaldı 43 üniteden geriye çalışabileceğim 7 ünitem kaldı o da finansal yönetim...finansal yönetimden geçenler var mı büte kalmadan nasıl geçtiler merak ediyorum...

Vize Sınavlarına Çalışma Grubu - Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .....53..... - ....45.....
merguana - ......68........-.....68.........
PrensesPeri ......43....- .......21.......
bulancak..........60....-.......50.......
susu...............?......-.......?.......
seker86...............43.........-.......36.....
duygu c........68........-......50.......
ebruli..........?..........-........?........
sinoplu57.......?.......-........8.........
Aylin20..........?......-.........?.........
sifaa............68......-........40.......
didoss.........41.....-..........28.......
medmus......60.......-........19........
damlaselen...68......-........8......
tatlikis........68........-........13.......
dejavu one......49.....-......34.......
ameliee..........44......-......15.....
ekim.29.........55.......-......30.......
sh1087..........49.......-......41......

Yerel yönetimlerden iki konu daha bitirip bu dersi tamamladım. Ara deneme sınavında 21 ile 25 doğrum çıkıyor ama son konuyu sadece okudum. Yani bu dersten 75-80 arası alabiliriö kolay dersmiş.

36 oldu çalıştığım konu sayısı.. :8:

piolin .....53..... - ....45.....
dejavu one......49.....-......36.......

piolin .....53..... - ....46.....
dejavu one......49.....-......36.......

bir ünite bitirdim kızlar ekledim kendimide hergün bir ünite bitirebilsem yetişir ucu ucuna:81:

eveeett başına otrunca devamı gelio gerçekten..1 konu daha bitirdim 41 oldum ve daha dün gece muhabbetini yapmıştım malesef grip oluorm..biliodum ama başıma gelcei,neyseki erken oldu bu sene sınava kadar geçer..iş,okul,koca,hastalık,ev...benm koca da bir nazlı bir nazlı benden çok nazlanır..şimdi akşam ve gece çalışıorm,2 de 3 te yatıorm sabah 7.30 da kalkıorm işe gidiorm o akşam ezanında gelio.ben ders çalışıorm..sorunluyduk yeni atlattık da yeni bi bomba kapıda..ben hep okudum şimdi yaza uzmanlık sınavına da gircem,3 yıldır çocuk beklio..anası iice sıkıştırıo..bide eşim lise mezunu,beraber okuoduk üniyi o 1.den sonra bıraktı saf askere gitti işin başına geçti anasıyla babasının çenesi yüzünden..şimdi kaynanam kışkırtıo ne gerek var bu kadar okumasına,çalışmasın falan da diomuş.hırs yaptım bende..malesef altlı üstlü oturuoz bide..sorun bir deil ki ya..tedavi gösdüm 6 ay yeni bitti bebek kesinlikle yasaktı,sakat doğum riski vardı.tedavi bittikten 1 ay sonrasına kadardı yasak,5 hafta oldu benm ama bebek bu şakaya gelmez ki..az daha beklemek istiorm..anlamıo kimse beni..bizene diceksiniz,dolmuşum kusuverdim :):) yatayım artık sabaha mesai..benmkininde gönlü olsun hem erken gelmiş die :) ii geceler kızlarrr
gecmıs olsun sh1087 :94:
eşinle aran iyiyse 3.cü şahısları takma derim ;) umarım emeklerinin karşılığını alırsın ,uzmanlık sınavınada 2 ay kalmıs biraz daha dişlerini sıksınlar ;)
senınle durumlarımız az çok benziyor; bende kpssde kazanıp atanıp sonrada eş tayınınden yararlandıktan sonra bebiş dusunuyorum yaklaşık 3yıl sonra yani beklemek durumundayım (neysekı esımde benım gibi dusunuyor o bakımdan sanslıyım) ama bunu cevremdeki yakınlarıma kabul ettiremesemde takmıyorum beni alakadar eden tek kişi eşimdir nede olsa :21::21:

sınavına bu kadar az kalmışken ne badanası :53::53: ne kadar anlayışsız oluyor bazen insanlar :5: açıköğretim ya okuldan saymıyorlar :47: ne kadar zorlanıyoruz halbuki çalışırken.dün akşam türk vergi sistemi çalıştım.1,5 saatte bitti bir ünite..ne kadar zor insanın tek başına birşeyler yapabilmesi halbuki
aynen öylee canımmm yaaaa.... allahtan yakın değiliz birbirimize yoksa ben hapse oda mezara filan girerdi sanırım :47::47: insallah şu okulu bi bitireyim sonra kpssye girip kazanıpta atanırsam hepsının dibi dusecek , benım okudugum okulu kucumseyıp okuldan saymadıkları için :4:
''ali topu tut'' dersinden sınava girmicez sonucta :57: acıköğretimi ne sanıyor bunlar yaa ,sinirleerr :20:
kızlar ne güzel ya hepniz calısmıssınız am ben daha bugğn basladım nasıl yetiştiricem bilmiyorum işletme 4sınıf ve 2alttan dersim var iş ten cıkıym dükkana aksam eve geldigimde 8aluyor ve canım istemiyo bana nolur akıl verin yetişirmi napmalıyım 15gün kaldı:( bunalıma girdim yaaabitmesi lazım cünkü 9eylül dügün tarihim sabahıda büt puffff:(
yani 9 dersın var .. bence sen şimdi sadece 4 yada 5 dersıne calıs , hepsıne aynı anda baslarsan karıstıtsın ben gibi :4:
15 gunde sözel agırlıklı derslerıne calıs işlemi az olan . sen A murat yayınları kitabını oylece calıs bence önemli yerlerin altını renkli kalemle cizip gece yatmadanda tekrar edersen (1defa okuyup yat) bence yetıstırebılırsın..
stratejık yonetım
insan kaynakları yonetımı
girişimcilik
türk dili
5.ders olarak ya alttan kaldıgın dersi calıs yada B kitabı murat yayınlarından herhangı bırıne calıs derım

yinede sen bılırsın..
15 gun deyıp gecme , güzelce bi plan cıkar.. 1 dersi 4günde bitirirsen rahat yetıstırısın ;)

kızlar zamanı az kalmış olanlar için bi önerim var benim de örneğin belli ünitelere çalışabiliriz örneğin vizeye kadar 5 ünite varsa bunun 3 yada 4 üni çalışsak 70 80 alırız en az 50 alabiliriz yani zaman azsa hepsini yetiştiricez diye sıkmayalım kendimizi puan alacak kadar çalışsakda idare edebiliriz diye düşünüyorum:71:

kızlar zamanı az kalmış olanlar için bi önerim var benim de örneğin belli ünitelere çalışabiliriz örneğin vizeye kadar 5 ünite varsa bunun 3 yada 4 üni çalışsak 70 80 alırız en az 50 alabiliriz yani zaman azsa hepsini yetiştiricez diye sıkmayalım kendimizi puan alacak kadar çalışsakda idare edebiliriz diye düşünüyorum:71:

vizeden az puan alman finalden çok puan almanı gerektirir.ve açıköğretimin finalleri her zaman vizeye göre daha zor olmustur.vizeyi ne kadar yüksek tutarsan konun azken finalde o kadar rahat edersin.örneğin vizeden 70 aldın %30 21 puan yapar.finalden 45 alsan bile yeter geçmiş olursun.benimde stratejim bu.bugun stresim iyice arttı yetiştiremeyeceğim diye :18::18:Allah yardımcımız olsun..

vizeden az puan alman finalden çok puan almanı gerektirir.ve açıköğretimin finalleri her zaman vizeye göre daha zor olmustur.vizeyi ne kadar yüksek tutarsan konun azken finalde o kadar rahat edersin.örneğin vizeden 70 aldın %30 21 puan yapar.finalden 45 alsan bile yeter geçmiş olursun.benimde stratejim bu.bugun stresim iyice arttı yetiştiremeyeceğim diye :18::18:Allah yardımcımız olsun..

evet canım haklısın fakat çalışmaya hiç başlamamış arkadaşlar var ben onlar için söylemiştim mesela 5 ünitenin 4 üni bitirseler hakkıyla 80 alsalar bu da güzel bir puan

bende senın gibi dusundugum için öyle yazdım arkadasa ;) bütün derslerden zayıf alacagına veya 45-60 arası alacagına 70-80 alsınkı finalde rahat etsın .cunku finalde daha çok konuya yonelmesi gerekecek 9 ders olup unıte sayısı cogalcak..
vizede yuksek olan derslerıne daha az zaman ayırsa diğer kalan 4 dersınıde fazlasıyla çalışsa gecer bence :61: yinede kendı bilir tabiki.. :71:

aminnnn Allah yardımcımız olsun gercektende :18::18:

bende senın gibi dusundugum için öyle yazdım arkadasa ;) bütün derslerden zayıf alacagına veya 45-60 arası alacagına 70-80 alsınkı finalde rahat etsın .cunku finalde daha çok konuya yonelmesi gerekecek 9 ders olup unıte sayısı cogalcak..
vizede yuksek olan derslerıne daha az zaman ayırsa diğer kalan 4 dersınıde fazlasıyla çalışsa gecer bence :61: yinede kendı bilir tabiki.. :71:

senin önerdiğin yöntem de mantıklı bence çünkü zaman az ve hiç başlayamamış arkadaşlar en azından bir takım elemelere giderlerse daha iyi olur çünkü hepsini yetiştiricem diye bu sefer insan stres olur öyle değil mi:80:

senin önerdiğin yöntem de mantıklı bence çünkü zaman az ve hiç başlayamamış arkadaşlar en azından bir takım elemelere giderlerse daha iyi olur çünkü hepsini yetiştiricem diye bu sefer insan stres olur öyle değil mi:80:

kesinlikle öyle :71:

hepsını yetıstırcem diye hiç bi derse tam calısamaz sonucunda hepsınden kalabılır yada 1-2 dersten gecerse gecer :50: hiç çalısmamıs olan arkadasın büt zamanı dugunu olcakmıs ya onun için finalde bana göre bu taktıkle gecebılır;büt'ede ders bırakmaz diye dusunmustum :92:

70-80 almak bütün konulara çalışsanız bile çok zor arkadaşlar. Siz varsıyorsunuz ki çalıştığınız 4-5 ünitenin bütün gelen sorularını doğru yapacaksınız ama muhakkak kaçırdıklarınız olur, hatırlayamadığınız olur sizn mantıktan gitsek ben bütün konuları bitirmeye çalışıyorum 100 almam lazım. Sene başındna beri çalışan soru tekrarları yapan çoktan konuları bitirenler bile kotayı 70 e koymuş durumda. Bence en iyi yöntem o konulara çalıştıktan sonra geçmiş ylları ve ünite sonundaki soruları ezberlemeye ve akılda tutmaya çalışmaları..

bugün vergi hukukuna geçtim bir konu çalıştım bitirdim. 37 oldu bitirdiğim konu sayım.

Yarın zor bir konu bekliyor beni 15 sayfa inşallah bitirebilirim..

bugün vergi hukukuna geçtim bir konu çalıştım bitirdim. 37 oldu bitirdiğim konu sayım.

Yarın zor bir konu bekliyor beni 15 sayfa inşallah bitirebilirim..

o zor konuyu ben dün bitirdim canım,uzun olması seni korkutmasın,geçen sene idare hukukundan baya bişey var kanunlar khk tüzük yönetmelik vs ordan da aklında kaldıysa kolay atlatırsın.ben bugün 4 ve 5 i bitirdim.ben bide vergi dairesinde çalışıorm :):):):) prosedürle pratik ve uygulama çok farklı ama yine de faydası olmuo deil..ben bu dersten 100 almazsam beni topa tutarlar valla :):)

43 oldu çalıştığım konu sayısı piolin cim duyrulur :)

70-80 almak bütün konulara çalışsanız bile çok zor arkadaşlar. Siz varsıyorsunuz ki çalıştığınız 4-5 ünitenin bütün gelen sorularını doğru yapacaksınız ama muhakkak kaçırdıklarınız olur, hatırlayamadığınız olur sizn mantıktan gitsek ben bütün konuları bitirmeye çalışıyorum 100 almam lazım. Sene başındna beri çalışan soru tekrarları yapan çoktan konuları bitirenler bile kotayı 70 e koymuş durumda. Bence en iyi yöntem o konulara çalıştıktan sonra geçmiş ylları ve ünite sonundaki soruları ezberlemeye ve akılda tutmaya çalışmaları..

canım ben geçen sene yetiştiremeyip hepsinden 1 er konu eksik çalışmıştım ara sınvada.devlet bütçesi,türk vergi sistemi ve para teorisinden 100 almıştım.çokta imkansız deil ne kadar çok deişik soru çözülürse konuya o kadar hakim olunuo.gerçekten şuan başlayan arkadaşlar ders bitirmeye çalışmaktansa hepsinden 2 şer 3 er ama toplamda bütün derslere bakmış olsunlar.finalde kurtarmak daha kolay olur..dediğin gibi en sonda çıkmış sorulara yutup 5 soru da öle garantileseler 50 kaçınılmaz.finallerede vizelerin ertesi günü başlamaları lazım olucak tabi :)

piolin .....53..... - ....46.....
dejavu one......49.....-......37.......
sh1087..........49.......-......43......

meraba kızlar ben de erkenden uyandım bugün :103: her yer çok sessiz tam oturup çalışmak için ideal:126:

ben 9 dersın hepsı için demedim ki dejavucum , 15gunde yetıstıremez zaten.. vizelerde 5 dersini calıssın adam akıllı geri kalan 4 derside finalde yaparsa gecer bence.
canım ben geçen sene yetiştiremeyip hepsinden 1 er konu eksik çalışmıştım ara sınvada.devlet bütçesi,türk vergi sistemi ve para teorisinden 100 almıştım.çokta imkansız deil ne kadar çok deişik soru çözülürse konuya o kadar hakim olunuo.gerçekten şuan başlayan arkadaşlar ders bitirmeye çalışmaktansa hepsinden 2 şer 3 er ama toplamda bütün derslere bakmış olsunlar.finalde kurtarmak daha kolay olur..dediğin gibi en sonda çıkmış sorulara yutup 5 soru da öle garantileseler 50 kaçınılmaz.finallerede vizelerin ertesi günü başlamaları lazım olucak tabi :)

iyide arkadasım senın bi gecmısın var ,örgün işletme okumussun. sen konulara aşina olmaktan öte biliyordun zaten.. bu arkadas bırak aşinalığı hiç bişey bilmiyor sıfırdan baslayacak yani.15 günde 9dersi calıssa bile hemde 2er 3er üniteyle :53: yine 4-5 dersten kalacaktır yani.

amannn calısacak olan arkadasta bi yazmıs pir yazmıs bi daha uğramamıs :40: bir çok çözüm önerisi bulduk ona :3: hangisi işine geliyorsa onu secsın :28:

dün yerel yönetim ve türk vergi sist. için murat yayınlarından kitap aldım..tek kitapta satmıyorlarmıs ufff.. mecbur aldım 25*2 içimmm gitti valla.. :50: çok pahalı yaaaa....

Back