• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

ahhh o iki derslerrrrrrrrrrrrrrrrrrr bnmde öle :1:

bugun açıklanacak olmadı 26 hazirana 14.00 de açıklancak.

Günaydın kızlar,
Bugun tam 19. gün oldu.. Forum sitelerinde yazılana göre, rektör sinav sonuclarının 3. Cuma açıklanacağını söylemiş.. Bugun de 2-3 kişi Beşiktaş aöf ü arayıp gün içinde açıklanacağını öğrenmişler.. Ne kadar doğru bilinmez, ama bu sonuclara göre bugun ihtimal yüksek gibi. Hadi bakalım zaman gectikce daha cok tereddütte kalıyorum.. İnsallah bugun öğreniriz yoksa bu haftasonu geçmez :50::47:

Günaydın kızlar,
Bugun tam 19. gün oldu.. Forum sitelerinde yazılana göre, rektör sinav sonuclarının 3. Cuma açıklanacağını söylemiş.. Bugun de 2-3 kişi Beşiktaş aöf ü arayıp gün içinde açıklanacağını öğrenmişler.. Ne kadar doğru bilinmez, ama bu sonuclara göre bugun ihtimal yüksek gibi. Hadi bakalım zaman gectikce daha cok tereddütte kalıyorum.. İnsallah bugun öğreniriz yoksa bu haftasonu geçmez :50::47:

sabah 10,00 diye bekliyordum onda açıklanmadı.öğleden sonra 14,00 beklemeye başladım.inşallah ögleden sonra açıklanır.katılıyorum hafta sonu geçmez :44::44:

Ne var sanki bir kerede bekletmeden açıklasalar... hepsinden kaldım biliyorum :( ama çalışma hevesimin gelmesi için sonuçları görmem lazım :)

Son düzenleme:
off halaa yook bekletmeseler ya bu kadar bizi :19: :19:

Son düzenleme:
Kızlar zaten 25 haziran olarak gözüküyordu ben baktığımda,siz boşuna bugün beklemişsiniz güzellerim :ssz:

bugun hep kontrol ettim
yok yok yok
açıklamadılar
anlamıyorum kı bu kadar mı zor acıklamak
hersey teknolojiye bakıyo artık
:45:

Kızlar biraz önce bana aöf den mesaj geldi, mezuniyet varmış trt okulda.. Ne yani biz mezun olmadik mi nasıl oluyor yaa ben anlamadım :43:

olursunuzda onlar da katılmış etkinliğe :)

26 sında 14 de açıklanacak sınav bu arada

Back