• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Çok korkuyorum adam akıllı çalışamadım hiç Allah yardımcımız olsun kızlar :5:

Konuları 2 kere tekrar ettim soruları 2 kere çözdüm artık sıkıldım yarına Allah kerim
İnşallah hepsinden geçeriz..

sabahtan beri elimde kitap finansı tekrar ediyorum. bir tek türk vergi sistemi kalıyor onuda cts tekrar ederim şu an hiçbirşey bilmiyor gibi hissediyorum.

KIzlar hepinizin sınavları umarım iyi geçer..... İnşallah bildğmz sorulardan çok çıkar... çıkmş sorulardan çok çıkar... Herkese başarılar..... Bu gece erken yatıcam yarın sabah 5 i 20 geçe sınav için :14:muğla merkeze gidicem :14:

herkese başarılar dilerim
allah zihin açıklığı versin hepimize
stresliyim çok fena:18:
yarın sabah çok erken kalkıcam uzak bi yere çıktı sınav yerim trafiğe takılmamak gerek

benim de konular tamam
final sorularınıda çözdüm bir tek bütünlemeleri gözden geçireceğim
şimdiden herkese başarılar kızlar :71:
emeklerimizin karşılığını alırız umarım

sabah sekizden beri çalışıyorum baya yoruldum az öncede geçen yılın yıl sonu sınav sorularına baktım dört derse yarınki derslere. artık yatmak istiyorum. sınava giriş belgelerimizi unutmayalım. bir de öğrenci kimlik ve nüfuslarımızı. inşallah hayırlısıyla geçeriz Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Son düzenleme:
ilk gelen benim kızlar sınavlarınız nasıldı.benim moralim çok bozuk hukuk kazıkgibiydi neyapmışlar öyle yaa bildiklerimi yapamadım şaşdım kaldım çok üzgünüm 40 alsam geçicem ama allaha emanet :ssz:

Selam kızlar maliyet muhasebesinden geldim ben de vasattı bakalım hayırlısı inşallah geçer not almışımdır...

Bir pazarlama, yönetim, iş hukuku bu kadar kazık gelebilirdi tebrik ediyorum hazırlayanları...
Bilseydim hiç çalışmazdım valla 36 yı geçebilirsem geçerim derslerden vizeleri 70-80 civarı.
Hala şoktayım simsar ne o ne bu ne şaka gibi :19::19:

Bir pazarlama, yönetim, iş hukuku bu kadar kazık gelebilirdi tebrik ediyorum hazırlayanları...
Bilseydim hiç çalışmazdım valla 36 yı geçebilirsem geçerim derslerden vizeleri 70-80 civarı.
Hala şoktayım simsar ne o ne bu ne şaka gibi :19::19:

aynen yaa tek dogru düzgün calıstıgım ders olan ıs hukuku soruları benı:37:bu hale getırdı ıns en az 2 dersten barı gecsem yaa:18::5:

Back