Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

mrb arkadaşlar,
sınav giriş yerleri artık evlere kadar gelmeyecek,sınav kağıdını çıkarmak için şifre almak gerekiyor(bunlar yeni sisteme yani kredili sisteme göre)buraya kadar her şey tamam ama ben eski sisteme göre gireceğim yani yıllık.eski sisteme göre gireceklerinde şifre alması gerekiyor mu?mesela tc ile girince çıkartıyordum şimdi de aynı mı acaba? :26:

canım farketmiyor.eski veya yeni sistem.şifre alman gerekiyor giriş yeri çıktısı alman için

canım farketmiyor.eski veya yeni sistem.şifre alman gerekiyor giriş yeri çıktısı alman için

cevabın için,tşk ederim canım bnm...bir soru daha soracağım ama çok mu soru sormuş olurum acaba diye düşünüyorum :) aöf 'ye ilk defa kayıt olurken şifre vermişlerdi,o şifre işe yaramıyor mu?yani o şifre,bu şifre olmuyor mu :) ?

sor canım önemli değil bunun için buradayız

evet o şifre ama onuda 24 yada 48 saat içinde değiştirmen gerekiyor sanırım.bir girmeyi dene kabul etmezse tekrar gidip alman gerekir

ay inşallah böyle bişey yoktur bende çıkmış sorular sayesinde hallediyodum biraz da umarım değişmez.
bu arada ben listeden silindim mi acaba kızlar:26:

bence olmaz.duymadım öyle birşey yani
İnşallah söyleyenler yanlış duymuştur iki kişiden duydum onlarda eski sorulara bakmayı bırakmışlar ben hala eski sorulardan bakarak çalışıyorum inanmak istemiyorum ondandır belki
ay inşallah böyle bişey yoktur bende çıkmış sorular sayesinde hallediyodum biraz da umarım değişmez.

Bencede inş.yoktur umarım hala aynı sistemde devam eder

Bugün itibariyle ingilizceye çalışmaya başladım geriye 4 ders kaldı 7 nisana da az kaldı

Canım sen duydun mu hiç çıkmış sorulardan sormıycaklarmış diyolar senin kulağınada böyle bişey geldi mi

yok tatlım duymadım bir senden duydum dün. ama geçen yılda öyle oldu diyebilirim.murat açıköğretim normalde çok güzel soru tahmini yapar ama geçen yıl pek tutturamadı.ben konulara çalıştıgım için sanslıydım.çok zorlanmadım

merguana 3 yıl oldu.sınav sistemi değişir soru sistemi değişir onlar istisna ama yinede iktisada giriş soru çıkma ihtimali olan yerleri sana yazayım dedim bu kısımlardan soru çıkma ihtimali yüksek bana göre

buraya yazıyorum ki başka faydalanan da çıkar belki biryerden alıntı değil.bizzat kendim çıkarttım.çalışırken buraları göz önünde tutarsan belki 3-5 soru faydası olur

1. ünite

iktisadın tanımı
iktisadin temel özellikleri
iktisadın bölümleri ve tanımları
ihtiyacın özellikleri

2. ünite

bu ünitedeki grafikleri iyi incele.mantıgını kavra.sınavda benzer grafikler çıkacak yapman kolaylaşır
azalan marjinal fayda
ezberlemen gerekende 2-3 formul var bunlardan da korkma.hemen yerine oturttunmu 30 saniyeni almaz çözmen.

3. ünite

dengeli değişimler önemli bir konu.özet olarak çıkartmısım.yine grafiklerden gözün korkmasın.benim notlarıma bak birazda grafiklere

talebin değişmesine yol açan faktörler
arzdaki kaymalar
bide bende 22 sayfada 2 grafik var.talep artışı azalışı 5 er tane karşılaştırması var o karşılaştırmaları öğren

4. ünite

talebin fiyat esnekliği alt başlıkları
esneklik değeri her noktada aynı olan talep eğrileri 3 grafik var
fiyat esnekliğini etkileyen faktörler
gelir esnekliği,çapraz talep esnekliği,arz esnekliği yorumları (önemli)

5. ünite

vergi yansıması grafikleri

6. ünite

üretim ile ilgili kavramlar
toplam,ortalama ve marjinal fiziki ürün ilişkileri
toplam maliyetler,ortalama maliyetler buradaki formullerin yanına mutlaka ne ne tek tek not et.oyle çalış aklında kalır.mesela değişken maliyet (VC).tüm (VC) lerin yanına değişken maliyet diye not et
marjinal maliyet grafik yorumu

7. ünite

firma gelirleri ve gelir eğrileri
kısa dönemde kar maksimizasyonu

8. ünite

monopol
fiyat farklılaştırma türleri
oligopol (en önemli özelliğine çalış) ve sınıflandırması

9. ünite

faktör talep esnekliğini belirleyen etmenler

10. ünite

sözel tamamı burdanda dışsallığın alt başlıklarına bak

canım sen birtanesin ya.çalıışacağım çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Canım bu halkla ilişkiler birinci sınıf için dimi eğer öyleyse harikasın ya benimde işimi görcek

Merhaba arkadaslar..

Cok sık ugrayamıyorum farkındayımm.. Sınava 1 ay kaldı neredeyse ne durumdasınız bitirebildiniz mi dersleri?

Benim 41 ünitem bitti, 8 ünitem kaldı 2 derslik en kolayları. Bu hafta test çözmeye baslayacagım insallah unutmamısımdır konuları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…