bakalım.sağol canım ya çok yardımcı oldun.senin sayende geçicem inşallah.
mrb arkadaşlar,
sınav giriş yerleri artık evlere kadar gelmeyecek,sınav kağıdını çıkarmak için şifre almak gerekiyor(bunlar yeni sisteme yani kredili sisteme göre)buraya kadar her şey tamam ama ben eski sisteme göre gireceğim yani yıllık.eski sisteme göre gireceklerinde şifre alması gerekiyor mu?mesela tc ile girince çıkartıyordum şimdi de aynı mı acaba? :26:
canım farketmiyor.eski veya yeni sistem.şifre alman gerekiyor giriş yeri çıktısı alman için
cevabın için,tşk ederim canım bnm...bir soru daha soracağım ama çok mu soru sormuş olurum acaba diye düşünüyorum :) aöf 'ye ilk defa kayıt olurken şifre vermişlerdi,o şifre işe yaramıyor mu?yani o şifre,bu şifre olmuyor mu :)?
Kızlar artık geçmiş sorulardan çıkmıycakmış şu şifre skandalı olayları yüzünden filan .A.Ö.F artık geçmiş yıllarda çıkan soruları hiç bir şekilde sormıycakmış soruların tamamı değiştiriliyomuş(( DoĞRU MU BU BİLGİSİ OLAN VARMI BU KONUDA
Ben hep eski yılların sorularına çalışıyordum..
İnşallah söyleyenler yanlış duymuştur iki kişiden duydum onlarda eski sorulara bakmayı bırakmışlar ben hala eski sorulardan bakarak çalışıyorum inanmak istemiyorum ondandır belkibence olmaz.duymadım öyle birşey yani
ay inşallah böyle bişey yoktur bende çıkmış sorular sayesinde hallediyodum biraz da umarım değişmez.
Bugün itibariyle ingilizceye çalışmaya başladım geriye 4 ders kaldı 7 nisana da az kaldı
4 ders rahat çalışılır daha varbenimde 4 dersim kaldı sanırım
Canım sen duydun mu hiç çıkmış sorulardan sormıycaklarmış diyolar senin kulağınada böyle bişey geldi mi
merguana 3 yıl oldu.sınav sistemi değişir soru sistemi değişir onlar istisna ama yinede iktisada giriş soru çıkma ihtimali olan yerleri sana yazayım dedimbu kısımlardan soru çıkma ihtimali yüksek bana göre
buraya yazıyorum ki başka faydalanan da çıkar belkibiryerden alıntı değil.bizzat kendim çıkarttım.çalışırken buraları göz önünde tutarsan belki 3-5 soru faydası olur
1. ünite
iktisadın tanımı
iktisadin temel özellikleri
iktisadın bölümleri ve tanımları
ihtiyacın özellikleri
2. ünite
bu ünitedeki grafikleri iyi incele.mantıgını kavra.sınavda benzer grafikler çıkacak yapman kolaylaşır
azalan marjinal fayda
ezberlemen gerekende 2-3 formul var bunlardan da korkma.hemen yerine oturttunmu 30 saniyeni almaz çözmen.
3. ünite
dengeli değişimler önemli bir konu.özet olarak çıkartmısım.yine grafiklerden gözün korkmasın.benim notlarıma bak birazda grafiklere
Eki Görüntüle 352947
talebin değişmesine yol açan faktörler
arzdaki kaymalar
bide bende 22 sayfada 2 grafik var.talep artışı azalışı 5 er tane karşılaştırması var o karşılaştırmaları öğren
4. ünite
talebin fiyat esnekliği alt başlıkları
esneklik değeri her noktada aynı olan talep eğrileri 3 grafik var
fiyat esnekliğini etkileyen faktörler
gelir esnekliği,çapraz talep esnekliği,arz esnekliği yorumları (önemli)
5. ünite
vergi yansıması grafikleri
6. ünite
üretim ile ilgili kavramlar
toplam,ortalama ve marjinal fiziki ürün ilişkileri
toplam maliyetler,ortalama maliyetler buradaki formullerin yanına mutlaka ne ne tek tek not et.oyle çalış aklında kalır.mesela değişken maliyet (VC).tüm (VC) lerin yanına değişken maliyet diye not et
marjinal maliyet grafik yorumu
7. ünite
firma gelirleri ve gelir eğrileri
kısa dönemde kar maksimizasyonu
8. ünite
monopol
fiyat farklılaştırma türleri
oligopol (en önemli özelliğine çalış) ve sınıflandırması
9. ünite
faktör talep esnekliğini belirleyen etmenler
10. ünite
sözel tamamı burdanda dışsallığın alt başlıklarına bak
canım sen birtanesin ya.çalıışacağım çok teşekkür ederim.
Canım bu halkla ilişkiler birinci sınıf için dimi eğer öyleyse harikasın ya benimde işimi görcek
Canım bu halkla ilişkiler birinci sınıf için dimi eğer öyleyse harikasın ya benimde işimi görcek
merguana yazmıs ama bende yazayımben önce halkla ilişkileri bitirdim.üzerine işletmeye devam ediyorum yani senin içinde geçerli konular
evet canım.aynı konular =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?