Gebeliğe Hazırlık Kızlar ovulasyon testlerime bakıp beni aydınlatırmısınız acill

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen

Tamam teşekkür ederim Aynen öyle canım bir yandan gebelik testi bir yandan da ovulasyon allah kolaylık versin
Ben bisey sorucam adetime 8 gün var erken gebelik testi yapsam çıkar mi

Kızlar ben yeni üye oldum hep takip ediyordum kadınlar klübünü şimdi ben kendi testlerimi atıcam ben anlayamadım bu en son yaptığım yumurtlama mı sizce?

Eklentiler

• A6774EDD-65F0-40A7-A24C-CB4FF5108F42.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 33
Bence çıkmaz biraz daha bekle canım sonra negatif i görünce üzülme kendimden biliyorum
Merhaba reglime 1 hafta var dün ve bugün ovülasyon testlerim bu şekilde sizce neden silikleşmemiş olur ilk attığım dün ikinci attığım bugün

Eklentiler

• IMG_20210101_233200.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20210102_172141.webp
    112,7 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba reglime 1 hafta var dün ve bugün ovülasyon testlerim bu şekilde sizce neden silikleşmemiş olur ilk attığım dün ikinci attığım bugün
Gebe olabilirsiniz bence ovulasyonda da çıkıyormuş gebelik yazanları gördüm burada.Erken gebelik testi yapın yada gününüzün geçmesini bekleyin bence

Ovülasyon testi yapmadım ama bilmiyorum kafam karıştı açıkcası beklemekten başka çare yok sanırım
Demek istediğim bunyumırtlama olamaz bence eğer düzenli yumurtluyorsanız gebesiniz bence. Gebe olduğunu ovulasyon testınde anlayan çok kişi okudum burada.Eğer ikinci kez yumurtlamıyorsanız gebe olabilirsiniz, dr lar ikinci kez yumurtlamayı kabul etmiyor ama nadir olsada görülüyormuş.Keşke gebelik testı yapsaydınız bende merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…