Gebeliğe Hazırlık Kızlar ovulasyon testlerime bakıp beni aydınlatırmısınız acill

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam bir pik değil gibi sanki yinede yarın bidaha yap
Yok kuzum yapmicam birdaha kestim umidi ben gene iliskime devam edicem olursa olur allahtan olmassa da allahtan napiyim kaderimmis der otururjm zamani degilmis demekki

Yok kuzum yapmicam birdaha kestim umidi ben gene iliskime devam edicem olursa olur allahtan olmassa da allahtan napiyim kaderimmis der otururjm zamani degilmis demekki
Diğer arkadaşa dedim canım pik gibi sanki de ondan.. senin ki zaten negatif herlade sen yumurtlama günün geçti. İlişkide olduysa olmuştur bence

Diğer arkadaşa dedim canım pik gibi sanki de ondan.. senin ki zaten negatif herlade sen yumurtlama günün geçti. İlişkide olduysa olmuştur bence
Aynen denedik bakalim yumurtlama gunu normal 14.gundeyse ogun de yaptim 16.gundede yaptim habire yapiyorum bakalim

İkinci çizgi belirgin baya bence anne oluyosun sankiiii Hayırlısı olsun inşallah

23 Kasım'da adet görmeye başladım 4 gün sürüyor adetim 6 gün ovulasyon testi yapmaya başladım hemen hemen hepsi köyü kızlar yumurta çatlamış mi oluyor çok erken değilmi peki yumurtlama için bilgisi olan paylasabilirmi resimleri alta bırakıyorum..

kızlar Bi bakar mısınız sanki daha da silikleşiyor yoksa bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• IMG_20201205_145958.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 78
Testi 1 gün arayla yapsam sorun olur mu yoksa her gün mü devam
Hergun devam canım aynı saate 2 saat sıvı almayı azalt zor biliyorum bazı insanların maddi durumu yok 10 tl 20 tl vermeye bile ben o yuzden kestim ovulasyonu

Aynen
Hergun devam canım aynı saate 2 saat sıvı almayı azalt zor biliyorum bazı insanların maddi durumu yok 10 tl 20 tl vermeye bile ben o yuzden kestim ovulasyonu
Tamam teşekkür ederim Aynen öyle canım bir yandan gebelik testi bir yandan da ovulasyon allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…