- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
Yok canım baya negatifDedim ki dur bidaha deniyim smdi de boyle cikti
Yok canım ne özürü. Verende rabbim alan da sende benim için dua et sağlıklı bir kız evladı için bana nasip eder inşallahAy başin sagolsun kuzum benim ozur dilerim gerçekten
Tam bir pik değil gibi sanki yinede yarın bidaha yapMerhaba. Sizce bugün pik mi olmuş yorumlar mısınız? Eki Görüntüle 2731269
Yok kuzum yapmicam birdaha kestim umidi ben gene iliskime devam edicem olursa olur allahtan olmassa da allahtan napiyim kaderimmis der otururjm zamani degilmis demekkiTam bir pik değil gibi sanki yinede yarın bidaha yap
Diğer arkadaşa dedim canım pik gibi sanki de ondan.. senin ki zaten negatif herlade sen yumurtlama günün geçti. İlişkide olduysa olmuştur benceYok kuzum yapmicam birdaha kestim umidi ben gene iliskime devam edicem olursa olur allahtan olmassa da allahtan napiyim kaderimmis der otururjm zamani degilmis demekki
Aynen denedik bakalim yumurtlama gunu normal 14.gundeyse ogun de yaptim 16.gundede yaptim habire yapiyorum bakalimDiğer arkadaşa dedim canım pik gibi sanki de ondan.. senin ki zaten negatif herlade sen yumurtlama günün geçti. İlişkide olduysa olmuştur bence
Evet canım 2 güne bir yap garanti olurAynen denedik bakalim yumurtlama gunu normal 14.gundeyse ogun de yaptim 16.gundede yaptim habire yapiyorum bakalim
İkinci çizgi belirgin baya bence anne oluyosun sankiiiiKızlar merhaba öncelikle ins hepimiz anne oluruz dualarim bu yönde kimsenin kucagımi mevlam boş bırakmasin gelelim konuma arkadaslar kasimin 14 de koyu leke geldi 15.de kanamam basladi ama ben yumurtlamayi ne zaman yasicam bilemedim bundan dört gun once ovulasyona basladim ama hastaligim 5 gun suruyor ertesi gun cinsel iliskiye basladik neyse 4 gundur ovulasyon testi yapıyorum cift cizgiyi yakalayamdim ama bugun neden böyle oldu size ilk yaptigimdan bu yana kitleri atıcam bi bakarsaniz yardimci olursanız cok sevinirim lutfen ve dun aksam birlikte olduk gece 2 de yatigimda kasigimda agri oldu ve bi gun once de belim de agri vardı anlamadim hic bisey sizde boyle oluyomuydu
Yok kız anne annesi ovulasyon testi buİkinci çizgi belirgin baya bence anne oluyosun sankiiiiHayırlısı olsun inşallah
Eki Görüntüle 2731897 23 Kasım'da adet görmeye başladım 4 gün sürüyor adetim 6 gün ovulasyon testi yapmaya başladım hemen hemen hepsi köyü kızlar yumurta çatlamış mi oluyor çok erken değilmi peki yumurtlama için bilgisi olan paylasabilirmi resimleri alta bırakıyorum..
Aynı benimde böyle oldu ben sonra bıraktım yapmayıkızlar Bi bakar mısınız sanki daha da silikleşiyor yoksa bana mı öyle geliyor
Hastalanmaya nekadar varkızlar Bi bakar mısınız sanki daha da silikleşiyor yoksa bana mı öyle geliyor
Adetim bitti 6 7gün geçtiHastalanmaya nekadar var
Adetim bitti 6 7gün geçti
Canım, demek ki daha yumurtlamadın yapmaya devam et aynı saatte sen pik olurAdetim bitti 6 7gün geçti
Hergun devam canım aynı saate 2 saat sıvı almayı azalt zor biliyorum bazı insanların maddi durumu yok 10 tl 20 tl vermeye bile ben o yuzden kestim ovulasyonuTesti 1 gün arayla yapsam sorun olur mu yoksa her gün mü devam
Tamam teşekkür ederimHergun devam canım aynı saate 2 saat sıvı almayı azalt zor biliyorum bazı insanların maddi durumu yok 10 tl 20 tl vermeye bile ben o yuzden kestim ovulasyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?