• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Haftalik Hamilelik Belirtileri Canlarim? ve Lutfen Ovulasyon Testimi Yorumlarmisinz

Selam kızlar , şu an planlarımda çocuk yapmak yoktu ama çikolata kistim var.Doktor direk tüp bebek önerdi o derece yani :14: Korunmayı bıraktık o yüzden 2 aydır.Nasip artık Yaradan ne zaman dilerse o zaman olacak.Ben sadece belki bilmiyorsunuzdur diye yumurtlama günü ile ilgili olarak bir şey paylaşmak istedim.Yumurtlama hani bazı günler şeffaf yumurta akı gibi yapışkan bi madde geliyor ya içimizden,ben genelde tuvalet kağıdında farkediyorum onu , işte o yumurtladığımız günü gösteriyormuş.Bende hep merak ediyordum bu ne ki diye meğer oymuş.Sadece ek bilgi olsun sizede.
Rabbim isteyen herkese hayırlı , kaderi ve ahlakı güzel evlatlar nasip etsin.

ya şu foruma öyle saçma sapan şeyler yazıyorsunuz ki. dayanamıyorum ya. kan testi yaptır arkadaşım bu kadar basit .

senın sacma dediğin insanın umutları.. HErkes senın gıbı hemen hamıle kalamıyor buda Rabbımın takdırı verende o Alanda. ama sana cok sınırlendım haddını bıl lutfen.. dikkat et sana o mucızeyı veren rabbım sacma dedıgın umutlarla aratmasın:47::47::47:

ya şu foruma öyle saçma sapan şeyler yazıyorsunuz ki. dayanamıyorum ya. kan testi yaptır arkadaşım bu kadar basit .

insanların o an içinde bulunduğu duygusal hal ile paylaştığı düşüncelere saçma diyemezsiniz :20::20: kan testini herkes biliyor zaten,ama burda paylaşımda bulunmak rahatlatıyor insanları...o anki heyecanla yazıyor hemen buraya..

Kromozom99 secido realist olun arkadaslar. Yok allah aratmasin falan deyip beddua vari da konusmayin ya da isterseniz konusun. Sizin bileceginiz is. Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri ayni. Rumuzu hatirlamiyorum ama bi arkadas adet oldum demis. Simdi ona umut verseydik daha fazla yikilmis olmaz miydi? Her kadinin hamileligi belirtisi farklidir. Genel yorumlarla insanlari bosa umutlandirmanin daha yikici oldugunu dusunuyorum. Allah hepinizin gonlunuze gore versin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bi dr git yaa benım ıcıme başka seyler doğuyo ıkımızle alaklı ustune görmedır belkı

Limaaaaaa :3:

enfeksiyon varmış kızzz bende cuma günü doktora gittim iki tane ilaç verdi şimdilik son durum bu senin reglin geldimi ?

Selam kızlar , şu an planlarımda çocuk yapmak yoktu ama çikolata kistim var.Doktor direk tüp bebek önerdi o derece yani :14: Korunmayı bıraktık o yüzden 2 aydır.Nasip artık Yaradan ne zaman dilerse o zaman olacak.Ben sadece belki bilmiyorsunuzdur diye yumurtlama günü ile ilgili olarak bir şey paylaşmak istedim.Yumurtlama hani bazı günler şeffaf yumurta akı gibi yapışkan bi madde geliyor ya içimizden,ben genelde tuvalet kağıdında farkediyorum onu , işte o yumurtladığımız günü gösteriyormuş.Bende hep merak ediyordum bu ne ki diye meğer oymuş.Sadece ek bilgi olsun sizede.
Rabbim isteyen herkese hayırlı , kaderi ve ahlakı güzel evlatlar nasip etsin.

Günaydınn, benim işyerinden arkadaşımda da çikolata kisti varmış ameliyat olmuş ve 2 ay sonrada hamile kalmış canım eğer istanbul anadolu yakasında oturuyorsan o arkadaşımın tedavi olduğu doktoru tavsiye edebilirim..

Günaydınn, benim işyerinden arkadaşımda da çikolata kisti varmış ameliyat olmuş ve 2 ay sonrada hamile kalmış canım eğer istanbul anadolu yakasında oturuyorsan o arkadaşımın tedavi olduğu doktoru tavsiye edebilirim..

Çok teşekkür ederim arkadaşım Bursa'da oturuyorum.Ameliyat yumurta tembelliği yapıyor diyorlar o sebeple biraz akışına bıraktık durumu.3 ay geçti korunmayı bırakalı,kısmet artık Yaradan ne zaman ol derse o zaman olacak.İlgilendiğin için teşekkür ederim

Back
X