Ben 18 Temmuz bi birliktelik yaşadım içeri boşalma söz konusu değil sonradan bunu. Aceleye gelmemesi gerektiğini düşünüp anında bıraktık ama zevk suyu meselesi içime sinmedi 20 Temmuz ella adım adeti düzenli biriyim normalde en geç 23-24 Temmuz adet olmam gerekiyordu ella sonrası üç gün sonra tam adet tarihimde çok ağrılı bir şekilde kanamam oldu fakat bunun haptan dolayı mı adet miii olup olmadığını kestiremedim sayısız korkulu günler geçirdim çünkü ilacın yan etkilerini felaket bi şekilde yaşadım mide bulantısı baş ağrısı göğüslerim özellikle sağ ateş gibi yandı ve kol altıma doğru sertlik oldu. Akıntımda vardı. 18 ağustosta yine akıntı zannettim beyaz oluyor genelde ve çok su gibi. Ağrım olmadığı için yine akıntı dedim gidip bakmadım. Sonra tuvalete gittim ki kahverengi bir akıntı. Daha önce hiç olmamıştı. Devamı gelmeyince korktum yerleşme kanaması sandım. Gece 4 gibi ağrı ile uyandım ve rengi kırmızıya dönen 4 günü geçkin bi kanamam oldu aynı adetim gibiydi. Göğsümdeki şişlikte ağrıda kanama ile son buldu. Bu vakte kadar sayısız test yaptım negatifti iki gün önce erken gebelik testi yaptım yine negatif. Sizce artık güvenebilir miyim hamile değilimdir demi. 18 temmuzdan bu yana olsa çıkardı değilmi yada kanamam olmazdı böyle.