Gebeliğe Hazırlık Kızlar ovulasyon testlerime bakıp beni aydınlatırmısınız acill

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Berrinim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
269
78
13
28
Kızlar merhaba öncelikle ins hepimiz anne oluruz dualarim bu yönde kimsenin kucagımi mevlam boş bırakmasin gelelim konuma arkadaslar kasimin 14 de koyu leke geldi 15.de kanamam basladi ama ben yumurtlamayi ne zaman yasicam bilemedim bundan dört gun once ovulasyona basladim ama hastaligim 5 gun suruyor ertesi gun cinsel iliskiye basladik neyse 4 gundur ovulasyon testi yapıyorum cift cizgiyi yakalayamdim ama bugun neden böyle oldu size ilk yaptigimdan bu yana kitleri atıcam bi bakarsaniz yardimci olursanız cok sevinirim lutfen ve dun aksam birlikte olduk gece 2 de yatigimda kasigimda agri oldu ve bi gun once de belim de agri vardı anlamadim hic bisey sizde boyle oluyomuydu

Eklentiler

• 20201129_001750.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 182
  • 20201129_175439.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 115
  • 20201130_155918.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 118
  • 20201201_153938.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 190
Şuanda test negatif ama git gide koyulaşabilir. Ya da yumurtlama olmuş veya çatlamışta olabilir daha önceden yapmaya başlamış olsaydınız keşke

Şuanda test negatif ama git gide koyulaşabilir. Ya da yumurtlama olmuş veya çatlamışta olabilir daha önceden yapmaya başlamış olsaydınız keşke
13 gun sonra adet olucam aslinda inanmiyodum tutarsa tutar diyodum ama bi yapiyim dedim bi anda int yumurtlama ilk attigim tarih gosteriyodu ozaman da cikmadi

Bende bu ay yapıyorum test canım ikisi de koyu olanlar yumurtlama en sonuncu silik olan yumurta çatlama göstergesi diye biliyorum

Eklentiler

• IMG_20201130_142003.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 177
Anladim.kuzum ne guzel yakalamissin gununu benimki ne oluyo allahim bir bebek sahibi olmak isyiyorum

Adet sonrası ilişkiye başladıysan belki de yumurtlama günün geçmiştir değerlendirmiş oluyorsun veya yapmaya devam et belki de ilerki günlerde çıkar çıkmazsa da geçmiş yumurtlama günün sen de anladığım kadarıyla değerlendirmişsin

Ben iliskiye girdim aradan 2 3 saat gecti kasiklarimda batma.oldu belim agridi hic olmazdi bide gecen ay boyle oldum bebek vsr sandim iliskiye yasamadik bide bu ay oldu boyle

Ben iliskiye girdim aradan 2 3 saat gecti kasiklarimda batma.oldu belim agridi hic olmazdi bide gecen ay boyle oldum bebek vsr sandim iliskiye yasamadik bide bu ay oldu boyle
Çatlama ağrısı da olabilir canım

Canım yumurtlamamışsın. Ya da önceden yumurtladın. Testleri her gün aynı saatte yapman lazım, 2 saat su almadan. Kafana göre yaparsan yakalayamazsın yumurtlamayı. Reglin bitince başla hemen ve her gün aynı saatte yap, ara verme kesinlikle. Erken ya da geç yumurtlayabilirsin panik yapma. Ben 17-18.günlerde yumurtluyorum hep. Arkadaşım 27.gün yumurtlayıp hamile kaldı. Panik yapma çizgi göremeyince o yüzden. Sabırla yapmaya devam et

Tamam da benim anlamadigim.neden dune kadar silik cizgiydi bugun yol

Gebemisin sen canim icinden ne geciyor benle alakali bi duani alabilirmiyim
Yok değilim mallesef 2 ay önce 5 aylık bebeğimi kaybettim şuan korunuyorum diğer aya inşallah. Tabi ki Dua ederim inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağınaa alırsın canım, benim

Yok değilim mallesef 2 ay önce 5 aylık bebeğimi kaybettim şuan korunuyorum diğer aya inşallah. Tabi ki Dua ederim inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağınaa alırsın canım, benim
Ay başin sagolsun kuzum benim ozur dilerim gerçekten

Dedim ki dur bidaha deniyim smdi de boyle cikti

Eklentiler

• 20201201_193158.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…