• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar ovulasyon testlerime bakıp beni aydınlatırmısınız acill

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam bir pik değil gibi sanki yinede yarın bidaha yap
Yok kuzum yapmicam birdaha kestim umidi ben gene iliskime devam edicem olursa olur allahtan olmassa da allahtan napiyim kaderimmis der otururjm zamani degilmis demekki

Yok kuzum yapmicam birdaha kestim umidi ben gene iliskime devam edicem olursa olur allahtan olmassa da allahtan napiyim kaderimmis der otururjm zamani degilmis demekki
Diğer arkadaşa dedim canım pik gibi sanki de ondan.. senin ki zaten negatif herlade sen yumurtlama günün geçti. İlişkide olduysa olmuştur bence

Diğer arkadaşa dedim canım pik gibi sanki de ondan.. senin ki zaten negatif herlade sen yumurtlama günün geçti. İlişkide olduysa olmuştur bence
Aynen denedik bakalim yumurtlama gunu normal 14.gundeyse ogun de yaptim 16.gundede yaptim habire yapiyorum bakalim

Kızlar merhaba öncelikle ins hepimiz anne oluruz dualarim bu yönde kimsenin kucagımi mevlam boş bırakmasin gelelim konuma arkadaslar kasimin 14 de koyu leke geldi 15.de kanamam basladi ama ben yumurtlamayi ne zaman yasicam bilemedim bundan dört gun once ovulasyona basladim ama hastaligim 5 gun suruyor ertesi gun cinsel iliskiye basladik neyse 4 gundur ovulasyon testi yapıyorum cift cizgiyi yakalayamdim ama bugun neden böyle oldu size ilk yaptigimdan bu yana kitleri atıcam bi bakarsaniz yardimci olursanız cok sevinirim lutfen ve dun aksam birlikte olduk gece 2 de yatigimda kasigimda agri oldu ve bi gun once de belim de agri vardı anlamadim hic bisey sizde boyle oluyomuydu
İkinci çizgi belirgin baya bence anne oluyosun sankiiii❤️ Hayırlısı olsun inşallah

IMG_20201202_145334.webp
23 Kasım'da adet görmeye başladım 4 gün sürüyor adetim 6 gün ovulasyon testi yapmaya başladım hemen hemen hepsi köyü kızlar yumurta çatlamış mi oluyor çok erken değilmi peki yumurtlama için bilgisi olan paylasabilirmi resimleri alta bırakıyorum..

Eki Görüntüle 2731897 23 Kasım'da adet görmeye başladım 4 gün sürüyor adetim 6 gün ovulasyon testi yapmaya başladım hemen hemen hepsi köyü kızlar yumurta çatlamış mi oluyor çok erken değilmi peki yumurtlama için bilgisi olan paylasabilirmi resimleri alta bırakıyorum..

kızlar Bi bakar mısınız sanki daha da silikleşiyor yoksa bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• IMG_20201205_145958.webp
    IMG_20201205_145958.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 77
Testi 1 gün arayla yapsam sorun olur mu yoksa her gün mü devam
Hergun devam canım aynı saate 2 saat sıvı almayı azalt zor biliyorum bazı insanların maddi durumu yok 10 tl 20 tl vermeye bile ben o yuzden kestim ovulasyonu

Aynen
Hergun devam canım aynı saate 2 saat sıvı almayı azalt zor biliyorum bazı insanların maddi durumu yok 10 tl 20 tl vermeye bile ben o yuzden kestim ovulasyonu
Tamam teşekkür ederim ☺️ Aynen öyle canım bir yandan gebelik testi bir yandan da ovulasyon allah kolaylık versin 😁

Back
X