- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
-
- Konu Sahibi herseynasippp
Ee çıkmadı mı sonuç hayırlısıyla vardır inşAmin canım insallah sağol
Çok tuhaf ama çıkmadıEe çıkmadı mı sonuç hayırlısıyla vardır inş
Nerde verdiniz kanı acaba bu kadar saat oldu çıkmadı sağlık ocağıysa enabıza düşmesi 2 günü buluyorÇok tuhaf ama çıkmadı
Yok canım devlet hastanesi zaten çok ağrım var adet olucam büyük ihtimalleNerde verdiniz kanı acaba bu kadar saat oldu çıkmadı sağlık ocağıysa enabıza düşmesi 2 günü buluyor
Hayırlısı olsun ne zamandır düşünüyorsunuz bebekYok canım devlet hastanesi zaten çok ağrım var adet olucam büyük ihtimalle
İnsallah canım 4 aydırHayırlısı olsun ne zamandır düşünüyorsunuz bebek
Benim ilk hamileliğim 9 ay sonra gelmişti sonrasında olmadı bi daha o da düşükle sonuçlandı zaten 2 sene oluyorİnsallah canım 4 aydır
Daha çok yeni stres yapmayın biliyorum zor ama stres en büyük etmen oluyor bu dönemlerde maalesefİnsallah canım 4 aydır
Yaaa Rabbim hayırlısı ile nasip etsin insallah pekı hiç doktora falan gittin miBu ay biraz ümitliyim yarın adet günüm gelmemesi için dua ediyorum 2 gün önce test yaptım ama negatifti maalesef
Kesinlikle stres herseyın başı ben artk akışına bıraktım takmıyorumDaha çok yeni stres yapmayın biliyorum zor ama stres en büyük etmen oluyor bu dönemlerde maalesef
Gittik de bir sorun yok çok şükür ikimizde deYaaa Rabbim hayırlısı ile nasip etsin insallah pekı hiç doktora falan gittin mi
Kuzum sonucun çıkmadımı merak ettim.Kesinlikle stres herseyın başı ben artk akışına bıraktım takmıyorum
Negatıf kuzumKuzum sonucun çıkmadımı merak ettim.
0.100Kuzum sonucun çıkmadımı merak ettim.
Sağlık olsun. Moralini bozma. Ovülasyona devam inşaallah önümüzdeki ay tutar. Bende dün test yaptım negatif çıktı. Adetimi bekliyorum. Önümüzdeki ay ovülasyona devam edicem.
İnsallah kuzum önümüzdeki ay insallah güzel haberler veririz birbirimizeSağlık olsun. Moralini bozma. Ovülasyona devam inşaallah önümüzdeki ay tutar. Bende dün test yaptım negatif çıktı. Adetimi bekliyorum. Önümüzdeki ay ovülasyona devam edicem.
İnşaallah. Rabbim güzel haberler almamızı nasib eder. Takıldığımız testlerimizi yine burdan atıp önümüzdeki ay birbirimize destek olalım. Bende daha hasta olmadım bekliyorum.İnsallah kuzum önümüzdeki ay insallah güzel haberler veririz birbirimize
Aynen öyle tabiki ovülasyon bir yandan güzel tabi ama bir tık oda strese sokuypr insanı aslında herseyi akışına bırakmak lazımİnşaallah. Rabbim güzel haberler almamızı nasib eder. Takıldığımız testlerimizi yine burdan atıp önümüzdeki ay birbirimize destek olalım. Bende daha hasta olmadım bekliyorum.
Ever stres yapıyoruz düşünmeden edemiyoruz ama uğraşacak vakit geçiricek birşeyler bulmak lzım.Aynen öyle tabiki ovülasyon bir yandan güzel tabi ama bir tık oda strese sokuypr insanı aslında herseyi akışına bırakmak lazım