-
- Konu Sahibi herseynasippp
Senin 21 i yumurtlama sonra hemen çatlamış. Çatlama günün 28i değil. Test tapsan çıkabilirYok kuzum 27’sinde çatlama gördüysem eğer onun üstünden 8 gün geçti
Canım senin hep kırmızı çizgi birde hep saat farkı olmuş neden öyle yaptın
Aaaa öyle mi diyorsun ben tam anlayamadım demekkı o zaman iki hafta gecmıs sayılırSenin 21 i yumurtlama sonra hemen çatlamış. Çatlama günün 28i değil. Test tapsan çıkabilir
Neyse hayırlısı kuzum ya bakım nolcakZaten yumurtlamadan sonra sayın diyolar
Benimde adet tarihim 19 haziran di evde test yoktu ovulasyon testi vrdi 8 gün geçmişti denedim T çizgisi kopkuyu ckti 6 haftalık hamileyimHerkese merhabaEn son adet tarihim 28 Mayıs
Ovülasyon testi ile takibimi yapıp günleri değerlendirdik. Daha önce sabırsızlığımdan dayanamayıp bir çok kez gebelik testi yapıp hep hayal kırıklığına uğradım. Şimdide bir kaç yerde gördüm ve bende adetime 3-4 günü kala ovülasyon testi yaptım. Sonuç bu şekilde çıktı. Ayrıca bir gün önce yaptığım testte aynı bu şekilde çıkmıştı. Sizce hamile olma olasılığı var mıdır? Özellikle bu şekilde gebeliğini öğrenen arkadaşlar varsa bilgi verirseniz çok mutlu olurum
Erken gebelik testi adetten 4,5 gün önce sonuç çıkarır mı acabaBenimde adet tarihim 19 haziran di evde test yoktu ovulasyon testi vrdi 8 gün geçmişti denedim T çizgisi kopkuyu ckti 6 haftalık hamileyimt cizgisine dikkt et
Aklından çıkar bebek fikrini ben 5 yL kendimi harap etmişim Pcos var bide bende 1 ay kala yeter dedm olmuyo nie takiyosun ddm işe girdim çalışıyodm ve brktm artk umutlnmyi 1 ay içinde gebe kalmsm meğer takma kafana çok olur yeri zamanını bekliyodurŞuan beklemedeyim. Dün yumurtlama günümdü bugünde çatladı. Dünü değerlendirdik buhün akşamda değerlendiririz. İnşaallah bu sefer rabbimin izniyle tutar inşaallah.
Eşim erken gebelik testi alms öğleden snra denedim aç karni fln deil saat 4 sulariydi direk 2 çizgi koyu cktiErken gebelik testi adetten 4,5 gün önce sonuç çıkarır mı acaba
Yumurtlamadan sonra 12.gününde çıkabilir.Erken gebelik testi adetten 4,5 gün önce sonuç çıkarır mı acaba
Bende aklımdan çıkardım. Adetim 1 hafta geçti geç yumurtlama olduğu için beklemedeyim. Rabbime bıraktım olursa olur artık.Aklından çıkar bebek fikrini ben 5 yL kendimi harap etmişim Pcos var bide bende 1 ay kala yeter dedm olmuyo nie takiyosun ddm işe girdim çalışıyodm ve brktm artk umutlnmyi 1 ay içinde gebe kalmsm meğer takma kafana çok olur yeri zamanını bekliyodur
ÇıkarırErken gebelik testi adetten 4,5 gün önce sonuç çıkarır mı acaba
Kesin olsun diye kan verdim bakalımÇıkarır
Bence hamilesin hayrlısi artkKesin olsun diye kan verdim bakalım
Ay ne zaman çıkcak sonuç ben de şimdi okudum mesajlarınızı merak ettmKesin olsun diye kan verdim bakalım
İki saat dediler bir buçuk saat geçti ama icim çok tuhaf ve üzgün kızlar negatif hissediyorumAy ne zaman çıkcak sonuç ben de şimdi okudum mesajlarınızı merak eti
Keşke kuzum ya tuhaf ve kötü hissediyorum nedenseBence hamilesin hayrlısi artk
Psikolojik olaraktir o rahat ol akışına bırak cnm olucaktır eminim Sanada nasip etsin Allah insallhKeşke kuzum ya tuhaf ve kötü hissediyorum nedense
E nabiz dan bak cknstrKeşke kuzum ya tuhaf ve kötü hissediyorum nedense
Amin canım insallah sağolPsikolojik olaraktir o rahat ol akışına bırak cnm olucaktır eminim Sanada nasip etsin Allah insallh