KIZLAR OVÜLASYON TESTİMİ ADETİME 3-4 gün kala yaptım sizce hamilelik olabilir mi ?

Herkese merhaba 🙏🏼 En son adet tarihim 28 Mayıs
Ovülasyon testi ile takibimi yapıp günleri değerlendirdik. Daha önce sabırsızlığımdan dayanamayıp bir çok kez gebelik testi yapıp hep hayal kırıklığına uğradım. Şimdide bir kaç yerde gördüm ve bende adetime 3-4 günü kala ovülasyon testi yaptım. Sonuç bu şekilde çıktı. Ayrıca bir gün önce yaptığım testte aynı bu şekilde çıkmıştı. Sizce hamile olma olasılığı var mıdır? Özellikle bu şekilde gebeliğini öğrenen arkadaşlar varsa bilgi verirseniz çok mutlu olurum
Benimde adet tarihim 19 haziran di evde test yoktu ovulasyon testi vrdi 8 gün geçmişti denedim T çizgisi kopkuyu ckti 6 haftalık hamileyim 💕 t cizgisine dikkt et

Şuan beklemedeyim. Dün yumurtlama günümdü bugünde çatladı. Dünü değerlendirdik buhün akşamda değerlendiririz. İnşaallah bu sefer rabbimin izniyle tutar inşaallah. 🤲
Aklından çıkar bebek fikrini ben 5 yL kendimi harap etmişim Pcos var bide bende 1 ay kala yeter dedm olmuyo nie takiyosun ddm işe girdim çalışıyodm ve brktm artk umutlnmyi 1 ay içinde gebe kalmsm meğer takma kafana çok olur yeri zamanını bekliyodur

Aklından çıkar bebek fikrini ben 5 yL kendimi harap etmişim Pcos var bide bende 1 ay kala yeter dedm olmuyo nie takiyosun ddm işe girdim çalışıyodm ve brktm artk umutlnmyi 1 ay içinde gebe kalmsm meğer takma kafana çok olur yeri zamanını bekliyodur
Bende aklımdan çıkardım. Adetim 1 hafta geçti geç yumurtlama olduğu için beklemedeyim. Rabbime bıraktım olursa olur artık.

X