KIZLAR OVÜLASYON TESTİMİ ADETİME 3-4 gün kala yaptım sizce hamilelik olabilir mi ?

Ever stres yapıyoruz düşünmeden edemiyoruz ama uğraşacak vakit geçiricek birşeyler bulmak lzım.
aynen hep tam aklımdan sildiğim an da hamıle kaldım diyen insanlar oluyor gerçekten bi akışına bırakalım hıc ovülasyon falan uğraşmayalım onu yapmadan gün aşırı devam edilsede olur bence

aynen hep tam aklımdan sildiğim an da hamıle kaldım diyen insanlar oluyor gerçekten bi akışına bırakalım hıc ovülasyon falan uğraşmayalım onu yapmadan gün aşırı devam edilsede olur bence
Biz gün aşırı yapamıyoruz. Eşim işinden dolayı müsait olamıyo. O yüzden ovülasyon benim için daha iyi. Yoksa kaçıyo tutturamıyoruz.

Malesef bende regl oldum ve bugün 9.günüm LH test yapıyorum. Sen ne yaptın yumurtlama takibine devam ediyo musun?
Yok kuzum ben devam etmiyorum bıraktım akışına ama elimde 10 tane kaldı yarından itibaren degerlendırsemmi diyorum adetim biteli 5.gün ama gün aşırı olma taraftarıyım bir yandan

Kuzum gün aşırı devam ettim ama bu ay dr randevum vardı yumurtamın catladıgını söyledi sen napıyorsun nasılsın
Bende iyiyim teşekkür ederim. Geçen hafta ç.ba yumurtlama günüydü ama ben p.be çatlama gününde birlikte olduk. Bekliyorum bugün 6.günümdü. Hatta sana testlerimi atiyimde bak. Ertesi günü çatlama olmuş mu?

Bende iyiyim teşekkür ederim. Geçen hafta ç.ba yumurtlama günüydü ama ben p.be çatlama gününde birlikte olduk. Bekliyorum bugün 6.günümdü. Hatta sana testlerimi atiyimde bak. Ertesi günü çatlama olmuş mu?
At bakalım kuzum
Bebeğim sen daha önce ınnovita gebelik testi kullandın mı

Benim kullanmadığım gebelik testi kalmadı. Ama gebeliklerimi öğrendiğimde hep anında ikinci çizgi çıktı. Diğer gebelik olmadığı zamanlarda da yarım saat 1 saat sonrada çizgi çıkanda çok oldu ama onlar yalancı çizgiydi. Yoksa senin testin pozitif mi çıktı
At bakalım kuzum
Bebeğim sen daha önce ınnovita gebelik testi kullandın mı

Benim kullanmadığım gebelik testi kalmadı. Ama gebeliklerimi öğrendiğimde hep anında ikinci çizgi çıktı. Diğer gebelik olmadığı zamanlarda da yarım saat 1 saat sonrada çizgi çıkanda çok oldu ama onlar yalancı çizgiydi. Yoksa senin testin pozitif mi çıktı
Ben dün öylesine yapmıştım sonra tek çizgi çıkınca çöpe attım bugün de bi bakmak geldi ıcimden böyleydı bence kuruma cızgısı veya test bozuk

Ben dün öylesine yapmıştım sonra tek çizgi çıkınca çöpe attım bugün de bi bakmak geldi ıcimden böyleydı bence kuruma cızgısı veya test bozuk
Bak canım böyle

Eklentiler

• B7683DA5-6B67-460E-B06B-5F7F11F88B2B.png
    B7683DA5-6B67-460E-B06B-5F7F11F88B2B.png
    440,6 KB · Görüntüleme: 86
X