-
- Konu Sahibi herseynasippp
Teşekkür ederim canım benimYaa çok sevındım kuzum hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah keseyi görmeye ne zaman gidiyorsun bakalım kaç haftalık acaba
Teşekkür ederim canım benimYaa çok sevındım kuzum hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah keseyi görmeye ne zaman gidiyorsun bakalım kaç haftalık acaba
Benim de şuan 5+3 kuzum bende kalp atışları için 21 inde gidicem o zaman 6+5 oluyoruz duyarız hayırlısı ile inşallah bende en son 7 Eylül de kan vermıstım 1015 diTeşekkür ederim canım benimSağlık ocağı adet gününden hesapladı 1 aylıkmış ekim de git dedi görürsün dedi önümüzdeki ay gidicem canım sen naptın senin ne kadarlık tahmin gittin mi keseyi görmeye
Benim de şuan 5+3 kuzum bende kalp atışları için 21 inde gidicem o zaman 6+5 oluyoruz duyarız hayırlısı ile inşallah bende en son 7 Eylül de kan vermıstım 1015
Amin kuzum ikimizde hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşuruz inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah hayırla kıcağımıza almayı nasip etsin canım çok sevindim yüksek çıkmış süper
Aminnnnn canım benim allah kimsenin kucağını boş bırakmasınAmin kuzum ikimizde hayırlısı ile evlatlarımıza kavuşuruz inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah