- 24 Haziran 2023
- 28
- 3
- 27
-
- Konu Sahibi herseynasippp
Merhaba sizce bu catlama mıdır dört gün önce yumurtlamayı gördüm ama hala çatlamaya göremedim Buda bugün yaptığım 15 dakika içerisinde sonuçEğer koyu belirgin çizgi yakalarsanız onu değerlendirin :))
Sence bu catlamıs mıYumurtlama da en koyu halini alır sonra tekrar silikleşir yani çatlamıştır
Çatlamış canımSence bu catlamıs mı
Yumurtlama gördüğümüzden geri değerlendirdik Rabbimin izniyle inşallah olurÇatlamış canım
Yumurtlama gördüğümüzden geri değerlendirdik Rabbimin izniyle inşallah olur
Âmin canım inşallah sen de var mı peki güzel haberlerİnşallah tutmuştur. Hayırlı haberlerini alırız.
Âmin canım inşallah sen de var mı peki güzel haberler
Allahım insallah insallaahh Allahın izniyle birbirimize güzel haberler veririz inşallah regl gününe ne kadar kaldı peki kuzumŞuan beklemedeyim. Dün yumurtlama günümdü bugünde çatladı. Dünü değerlendirdik buhün akşamda değerlendiririz. İnşaallah bu sefer rabbimin izniyle tutar inşaallah.
Sorun olmazsa at da bi bakalım istersen senınkını de benimkini de beraber yorumlayalımGeçen ay 34. Gün regl olmuştum. Bugün 36. günüm. Başka konuyada testlerimi attım ama 1 kişi hala yumurtlama olmadığını söylüyo bilemiyorum. Test yapmaya devam mı etsem. Testleride adetim bittikten sonra hergün yapıyorum. Belkide bu ay yumurtlama olmicak mı.
Tek olan bugün. Diğerleride dün ve önceki günlerin. Adetim bittiğinden beri hergün test yaptım. En koyu günlerim resimde görünen günler. Bende koyu görünenleri değerlendirdim.Sorun olmazsa at da bi bakalım istersen senınkını de benimkini de beraber yorumlayalım
Sorun olmazsa at da bi bakalım istersen senınkını de benimkini de beraber yorumlayalım
Bence bu ikinci resimde en altta olan var ya bence onda yumurtlama olmuş yaTek olan bugün. Diğerleride dün ve önceki günlerin. Adetim bittiğinden beri hergün test yaptım. En koyu günlerim resimde görünen günler. Bende koyu görünenleri değerlendirdim.
Bence bu ikinci resimde en altta olan var ya bence onda yumurtlama olmuş ya
Senin bugün yumurtlamadan sonra kaçıncı günün. Adetine ne kadar var?Bence bu ikinci resimde en altta olan var ya bence onda yumurtlama olmuş ya