-
- Konu Sahibi herseynasippp
Ben instagramdan birgebenin günlüğü sayfası var ebru abla ondan alıyorum. Ama şimdi trendyolda da satışı mevcut yeni satışa açılmış ordanda alabilirsin. Trendyolda da birgebenin günlüğü ovülasyon yaz çıkar.Güvendiğiniz bir marka var mı
Ben instagramdan birgebenin günlüğü sayfası var ebru abla ondan alıyorum. Ama şimdi trendyolda da satışı mevcut yeni satışa açılmış ordanda alabilirsin. Trendyolda da birgebenin günlüğü ovülasyon yaz çıkar.
Ordan al yumurtlama günleri çok net belli çıkıyo.Güvendiğiniz bir marka var mı
Merhaba bende ordan aldım testimi jelde aldım bi ilerleme katedebildiniz mi?Ordan al yumurtlama günleri çok net belli çıkıyo.
Ben o testlerle 2 kere hamile kaldım. Biri düşükle sonuçlandı diğeride dış gebelik oldu. Jelide bu ay denedim. Beklemedeyim.Merhaba bende ordan aldım testimi jelde aldım bi ilerleme katedebildiniz mi?
Aaa çok üzüldüm rabbim sağlıkla kolaylıkla nasip etsin aminn.Ben o testlerle 2 kere hamile kaldım. Biri düşükle sonuçlandı diğeride dış gebelik oldu. Jelide bu ay denedim. Beklemedeyim.
Sen devam et kuzum. T çizgisi c gibi koyu yada daha koyu olması lazım devam. Ben bu ay 29 ve 34. Gün 2 kere yumurtlama oldu. Devam et. Takıldığın yerde testleri at burdan sana söyleriz tamam mı devam mı diye.Aaa çok üzüldüm rabbim sağlıkla kolaylıkla nasip etsin aminn. Eki Görüntüle 3281585 bugün 4. Günüm ama hala silik bile çizgi yok.
Yaa çok teşekkür ederim çok mutlu oldumSen devam et kuzum. T çizgisi c gibi koyu yada daha koyu olması lazım devam. Ben bu ay 29 ve 34. Gün 2 kere yumurtlama oldu. Devam et. Takıldığın yerde testleri at burdan sana söyleriz tamam mı devam mı diye.
Bide ben saat 12 12:20 gibi yapıyorum testi sorun olmaz dimiSen devam et kuzum. T çizgisi c gibi koyu yada daha koyu olması lazım devam. Ben bu ay 29 ve 34. Gün 2 kere yumurtlama oldu. Devam et. Takıldığın yerde testleri at burdan sana söyleriz tamam mı devam mı diye.
Kuzum ya tam 5 gün var adetime nasıl fena belim ağrıyorBen instagramdan birgebenin günlüğü sayfası var ebru abla ondan alıyorum. Ama şimdi trendyolda da satışı mevcut yeni satışa açılmış ordanda alabilirsin. Trendyolda da birgebenin günlüğü ovülasyon yaz çıkakı
Test yapmadan önce sıvı alımına dikkat et birde hergün aynı saatte yap sorun olmaz.Bide ben saat 12 12:20 gibi yapıyorum testi sorun olmaz dimi
Ayy inşaallah tutmuştur. Kendimi geçtim şimdi seni düşünüyorum bebişın bu ay olmuştur diye.Kuzum ya tam 5 gün var adetime nasıl fena belim ağrıyor
Sen testlerini nerden aldın.Aaa çok üzüldüm rabbim sağlıkla kolaylıkla nasip etsin aminn. Eki Görüntüle 3281585 bugün 4. Günüm ama hala silik bile çizgi yok.
Kuzum ben kan testi versem bugünü saymasam 4 gün var ya çıkar mı acabaAyy inşaallah tutmuştur. Kendimi geçtim şimdi seni düşünüyorum bebişın bu ay olmuştur diye.
Kuzum ben kan testi versem bugünü saymasam 4 gün var ya çıkar mı acaba
İşte adetime dört gün bugünü saymasam yumurtlamanın üstünden 14. gün çatlaman üstünden sekizinci gün döngünün 31. günüKaçıncı günündesin.
İşte adetime dört gün bugünü saymasam yumurtlamanın üstünden 14. gün çatlaman üstünden sekizinci gün döngünün 31. günü
İnstagramdan birgebeningünlüğü sayfasından aldımSen testlerini nerden aldın.
Yok kuzum 27’sinde çatlama gördüysem eğer onun üstünden 8 gün geçtiÇatlaman 8 gün sonra mı oldu. Yumurtlaman o kadar sürmemiştir.
Sen şu testlerini bir daha bi atabilir misin.
İnstagramdan birgebeningünlüğü sayfasından aldım
Canım senin hep kırmızı çizgi birde hep saat farkı olmuş neden öyle yaptınYok kuzum 27’sinde çatlama gördüysem eğer onun üstünden 8 gün geçti