KIZLAR OVÜLASYON TESTİMİ ADETİME 3-4 gün kala yaptım sizce hamilelik olabilir mi ?

Yaa çok sevındım kuzum hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah keseyi görmeye ne zaman gidiyorsun bakalım kaç haftalık acaba 🦋💙

Yaa çok sevındım kuzum hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah keseyi görmeye ne zaman gidiyorsun bakalım kaç haftalık acaba 🦋💙
Teşekkür ederim canım benim 😘Sağlık ocağı adet gününden hesapladı 1 aylıkmış ekim de git dedi görürsün dedi önümüzdeki ay gidicem canım sen naptın senin ne kadarlık tahminr göre gittin mi keseyi görmeye

Teşekkür ederim canım benim 😘Sağlık ocağı adet gününden hesapladı 1 aylıkmış ekim de git dedi görürsün dedi önümüzdeki ay gidicem canım sen naptın senin ne kadarlık tahmin gittin mi keseyi görmeye

Teşekkür ederim canım benim 😘Sağlık ocağı adet gününden hesapladı 1 aylıkmış ekim de git dedi görürsün dedi önümüzdeki ay gidicem canım sen naptın senin ne kadarlık tahmin gittin mi keseyi görmeye
Benim de şuan 5+3 kuzum bende kalp atışları için 21 inde gidicem o zaman 6+5 oluyoruz duyarız hayırlısı ile inşallah bende en son 7 Eylül de kan vermıstım 1015 di

merhabalar yazılarınızı okudum. Tebrik ederim sizleri🤗 sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah. Rabbim yardımcınız olsun. Hamişlerinin duadı kabul olur derler banada dua ederseniz sevinirim☺️

Bende ovülasyon testlerine başladım ama tam kafamda oturmadı yumurtlama,çatlama ikisi ayrı şeyler galiba. Size fotoğraf atıp değerlendirmenizi rica ediyorum. Teşekkür ederim 🤗🤗

Eklentiler

• IMG_6127.jpeg
    IMG_6127.jpeg
    113,2 KB · Görüntüleme: 43
X