Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KIZLAR OVÜLASYON TESTİMİ ADETİME 3-4 gün kala yaptım sizce hamilelik olabilir mi ?
Teşekkür ederim canım benim Sağlık ocağı adet gününden hesapladı 1 aylıkmış ekim de git dedi görürsün dedi önümüzdeki ay gidicem canım sen naptın senin ne kadarlık tahminr göre gittin mi keseyi görmeye
Teşekkür ederim canım benim Sağlık ocağı adet gününden hesapladı 1 aylıkmış ekim de git dedi görürsün dedi önümüzdeki ay gidicem canım sen naptın senin ne kadarlık tahmin gittin mi keseyi görmeye
Teşekkür ederim canım benim Sağlık ocağı adet gününden hesapladı 1 aylıkmış ekim de git dedi görürsün dedi önümüzdeki ay gidicem canım sen naptın senin ne kadarlık tahmin gittin mi keseyi görmeye
Benim de şuan 5+3 kuzum bende kalp atışları için 21 inde gidicem o zaman 6+5 oluyoruz duyarız hayırlısı ile inşallah bende en son 7 Eylül de kan vermıstım 1015 di
Benim de şuan 5+3 kuzum bende kalp atışları için 21 inde gidicem o zaman 6+5 oluyoruz duyarız hayırlısı ile inşallah bende en son 7 Eylül de kan vermıstım 1015
merhabalar yazılarınızı okudum. Tebrik ederim sizleri sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah. Rabbim yardımcınız olsun. Hamişlerinin duadı kabul olur derler banada dua ederseniz sevinirim
Bende ovülasyon testlerine başladım ama tam kafamda oturmadı yumurtlama,çatlama ikisi ayrı şeyler galiba. Size fotoğraf atıp değerlendirmenizi rica ediyorum. Teşekkür ederim