KIZLAR OVÜLASYON TESTİMİ ADETİME 3-4 gün kala yaptım sizce hamilelik olabilir mi ?

Adet belirtilerimle aynı gibi. Farklı bişey yok şuan. Birkaç gündür çok yorucu bir gün geçiriyorum. Kendimi fazla dinliyemedim. Bilemiyorum. Sen yarın test yapıcak mısın?
Hadi hayırlısı insallah bende diyorum ki regl olacağım gün test yapayım negatif göreceğim gibi hissediyorum 😞

Merhaba ovülasyon testine adet başlangıcından kaç gün sonra başlamalıyım ? Neler yapmalıyım nasıl olmalı
Merhaba. Yumurtlama günü herkeste ve her ayda farklı olduğu için genelde adet bittikten hemen sonra başlaman gerekiyo. Kaçırmamak için. İlk defa kullanıcaksan. Bitince hemen başlamalısın.

Yumurtlama günüde t çizgisi c ile ya aynı koyulukta yada daha koyu olması gerekiyo. Koyuluğu görene kadar testi hergün aynı saatte tekrarlicaksın.
Merhaba ovülasyon testine adet başlangıcından kaç gün sonra başlamalıyım ? Neler yapmalıyım nasıl olmalı

Çok teşekkür ederim. İlk idrar olmasına gerek var mı peki
İlk idrar olmicak. Öğlen 12-4 arası yada akşam 6-8 arası olan idrarla olması gerekiyo. Ve test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmen gerekiyo. Çünkü test öncesi sıvı alımı yumurtlama gününü tam görememene sebep olabilir. Buna dikkat etmen gerekiyo. Birde hergün aynı saatlerde yapmaya dikkat et.

İlk idrar olmicak. Öğlen 12-4 arası yada akşam 6-8 arası olan idrarla olması gerekiyo. Ve test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmen gerekiyo. Çünkü test öncesi sıvı alımı yumurtlama gününü tam görememene sebep olabilir. Buna dikkat etmen gerekiyo. Birde hergün aynı saatlerde yapmaya dikkat et.
Güvendiğiniz bir marka var mı

X