- Konu Sahibi herseynasippp
Amin canımHakkımızda hayırlısı olsun insallah canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımHakkımızda hayırlısı olsun insallah canım benim
Son durum nedir canımAmin canım
Hala hasta olmadım canım. Testte yapmadım. Beklemedeyim. Başkası olsa 40 sefer test yapmıştı.Son durum nedir canım
kız valla ya evde test yok mu bi yapsan ben bile senın yerine çok merak ettim yapsanaaaaHala hasta olmadım canım. Testte yapmadım. Beklemedeyim. Başkası olsa 40 sefer test yapmıştı.
Evde test yok olsa yapardımda. Yoktur diye gidipte almıyorum hasta olurum diyorum. Birazdanda yola çıkıcam memlekete gidiyorum. Ordada olmazsam alır inşaallah yaparım.kız valla ya evde test yok mu bi yapsan ben bile senın yerine çok merak ettim yapsanaaaa
Olucam gibi belirtiler var mı peekiiiEvde test yok olsa yapardımda. Yoktur diye gidipte almıyorum hasta olurum diyorum. Birazdanda yola çıkıcam memlekete gidiyorum. Ordada olmazsam alır inşaallah yaparım.
Olucam gibi belirtiler var mı peekiii
Hadi hayırlısı insallah bende diyorum ki regl olacağım gün test yapayım negatif göreceğim gibi hissediyorumAdet belirtilerimle aynı gibi. Farklı bişey yok şuan. Birkaç gündür çok yorucu bir gün geçiriyorum. Kendimi fazla dinliyemedim. Bilemiyorum. Sen yarın test yapıcak mısın?
Kaç günün kaldı. Bekleyebilirsen bekle. Tabi beklemeside çok zor malesefHadi hayırlısı insallah bende diyorum ki regl olacağım gün test yapayım negatif göreceğim gibi hissediyorum
Merhaba. Yumurtlama günü herkeste ve her ayda farklı olduğu için genelde adet bittikten hemen sonra başlaman gerekiyo. Kaçırmamak için. İlk defa kullanıcaksan. Bitince hemen başlamalısın.Merhaba ovülasyon testine adet başlangıcından kaç gün sonra başlamalıyım ? Neler yapmalıyım nasıl olmalı
Merhaba ovülasyon testine adet başlangıcından kaç gün sonra başlamalıyım ? Neler yapmalıyım nasıl olmalı
Çok teşekkür ederim. İlk idrar olmasına gerek var mı pekiYumurtlama günüde t çizgisi c ile ya aynı koyulukta yada daha koyu olması gerekiyo. Koyuluğu görene kadar testi hergün aynı saatte tekrarlicaksın.
Tam 6 gün var çatlamayı görmemin üstünden de 7 gün geçtiKaç günün kaldı. Bekleyebilirsen bekle. Tabi beklemeside çok zor malesef
Hayır aksine ilk idrar olmicak gün içinde bir saat belirle her gün aynı saat yap mesela öğleden sonra 2 de yap 12 de sıvı alımını bırakÇok teşekkür ederim. İlk idrar olmasına gerek var mı peki
İlk idrar olmicak. Öğlen 12-4 arası yada akşam 6-8 arası olan idrarla olması gerekiyo. Ve test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmen gerekiyo. Çünkü test öncesi sıvı alımı yumurtlama gününü tam görememene sebep olabilir. Buna dikkat etmen gerekiyo. Birde hergün aynı saatlerde yapmaya dikkat et.Çok teşekkür ederim. İlk idrar olmasına gerek var mı peki
Daha erken en az çatlamadan sonra 12 gün geçmesi lasımki garanti olsunTam 6 gün var çatlamayı görmemin üstünden de 7 gün geçti
Aynen öyle kuzum akışına bırakmaya valısıuorum Artk düşünmeyip Rabbim hayırlısı ile nasıp etsin diyorumDaha erken en az çatlamadan sonra 12 gün geçmesi lasımki garanti olsun
İyisini yapıyosun canım. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsin.Aynen öyle kuzum akışına bırakmaya valısıuorum Artk düşünmeyip Rabbim hayırlısı ile nasıp etsin diyorum
Güvendiğiniz bir marka var mıİlk idrar olmicak. Öğlen 12-4 arası yada akşam 6-8 arası olan idrarla olması gerekiyo. Ve test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmen gerekiyo. Çünkü test öncesi sıvı alımı yumurtlama gününü tam görememene sebep olabilir. Buna dikkat etmen gerekiyo. Birde hergün aynı saatlerde yapmaya dikkat et.