kızlar otobüste başıma gelenler

Bu cok tuhaf bir cevap degil mi?
Hayir, konu sahibi yerine ben alindim.

Bastan asagi tesetturluyum.
Ve muthis(!) tacizlere maruz kaliyorum.

Sapikligin boyle sorgulanmasi hem de bir hemcinsimiz tarafindan, cok dusundurucu.

baştan aşağı tesettürlü olunca tacizden kurtulmuş olmanızmı lazımdı?
türban takınca erkekler bunu ellemeyelimmi demeleri lazımdı?

şaşkınlığınız bundan sanırım yoksa tüm tacizleri normal giyimli kadınlar hak ediyor değilmi?

:)
Komikmissin kardes :)
Demek istedim ki, hani bu zamanin coook oncesinde "disi kopek,kuyruk,sallamak,erkek,yaklasmak" gibi kelimelerle bir deyimimiz vardi, zihniyet ayni geldi bana, ben de dedim ki eger bu deyimle benzestirdiyseniz hicbir alakasi yok, zira cekici hicbir yanim yok...

Cok merak ettim, nasil bu kaniya vardiniz?
Ha, ben tesetturlu olunca otomatikmen tesettursuzleri bir kategoriye koyuyorum, degil mi?

Sikildik sizin su her seye alinmalarinizdan, kategorik beyinlerinizden..

türban takınca çekici olunmuyor diyen kim ki artık erkeklere öyleleri çekici geliyor asıl.

kategorilere koyan siz olmuşsunuz haberiniz yok ben türbanlıyım bana gelmemeleri lazımdı ama millet o kadar kudurmuş ki bak ne haldeyiz diyorsunuz. kategorik beynin en alası sizde bilmem farkındamısınız? :)

mune abla cairo 678 filminde mi gördün bu taktiği

ya bu gerçekten size mantıklı geliyor mu? bu dediğiniz olduğunda karma taşıta binip tacize uğrayanlar konuştuğunda ''eee sen de pembeye binseydin haketmişsin yani'' denecek. karmaya binen kadına her şey müstehak olacak, gönlü varmış diyecekler. pembe otobüsten ziyade toz pembe gözlüklerle bakıyorsunuz gerçekten. biraz geniş düşünün.

Canim kardesim, nesini anlatamiyorum ki ama yine de deneyecegim bir kez daha.

Di-yo-rum ki
sapikligin hanim cinsiyle bir alakasi yok ki konu sahibine "niye hep sana geliniyor" cikisi yapilmasina musait degil.
Bu cumleyi irdeleyelim.
Niye hep sana geliniyor?
Fazla mi samimi misin olabilir dusundugu, fazla mi dikkatsizsin olabilir, fazla mi alingansin olabilir, fazla mi aciksin olabilir.
Bu ihtimalleri baz alarak diyorum guzel kardesim, eger sorgulanacak bir sey varsa bu bizde degil, sapiklardadir.

Eger dusunce yapim bana gelmemelilerdi ama eger tesettursuzsen sen hak etmissin tarzinda olsaydi, o yorumu yaptigim uyeyi desteklerdim degil mi?

Bakin ne kadar basit bir duz mantik.

mune abla cairo 678 filminde mi gördün bu taktiği
Hayır, o dediğin film 1986-1994 yılları arasında çekilmediyse onlar benim taktiğimi yürütmüş oluyor bu durumda
Kullanım hakkımı ödesinler lütfen, bu bizim gençliğimizin yöntemidir, ucu renkli toplu bir sürü toplu iğne alınır, neden ucu toplu çünkü elinizden kayma ihtimali olmuyor, sıkıca kavrar ve tacizciye saplarsınız, ıghhkkkkk bile diyemez

Topikte pembe mavi otobüs mevzusu olacaksa söyleyin kapatalım konuyu zira burda dini konu ve yorumlar yasaktır.

Kınu taciz...

Mune hanım, ikidir Beşiktaş Barbaros Bulvarı civarında hareket halindeki otobüsteyken, otobüse karşı malum yerini açıp gösteren orta yaşlı iyi giyinimli bir davar var. Bunun için de bir çözümünüz var mı?

Ona kesinlikle yorgan iğnesi öneririm, üstündeki ceket kaban neyse artık gösterdiği yerini cekete sıkıca dikin, sorun kökten çözülür

Ona kesinlikle yorgan iğnesi öneririm, üstündeki ceket kaban neyse artık gösterdiği yerini cekete sıkıca dikin, sorun kökten çözülür
Şu öneri bu yaz lazımdı bana işte ama off of kacırdım. Taksim de bi manyak var hala oralarda mıdır bilmem, sanki oranın delisi gibi gelmisti bana. İnsanların yanından yürüyüp acık sacık da demeyeyim baya baya igrenc konusmalar yapıyo. Benim şuram şöyle şu kadar santim tadında iyyy
Baya takım elbiseli dısarıdan düzgün görünen gri saclı sakallı bi tip. İstanbul'da yasayıp da karsılasan olur benim yerime de bi igneleyiversin bi zahmet.

bi kere otobüste bi teyze "totomu sana dayasam olur mu kızım rahatsız ediyorlar da" demişti..
bi kere de sürtünen tipe ters bakmıştım "beni elledi" diye bağırmıştı avaz avaz.. ben de bağırdım..
şöför "ikiniz de hemen inin" demez mi? bi de sokakta kovaladı beni.. etilerden hisarüstüne 1 dakikada koşmuşumdur o gün.. hem sapık hem manyaklar da var..
küçük kızımla otobüse minibüse binince tutmak isteyenler oluyor, getir annesi kucağımda otursun vs.. yardım maksadıyla.. onlara bile güvenmiyorum.. asla..
otobüste, vapurdan inerken, pazarda, kuyruk beklerken.. her yerdeler..
kişisel özel alan kavramı yok ülkemizde.. özel alana saygı yok herkes dipdibe.. kadınlar bile ensenizde..

Valla eğer akıl sağlığı yerinde olup yapan varsa ciddi ciddi geçirin iğneyi, birşey yapamazlar, nasıl şikayet edecek biryerleri mi açrım kadında iğne sapladı mı diyecek

Öbür türlü pis sapık falan deyince zeytinyağ gibi üste çıkıyorlar, yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali, basın iğneleri gıkı çıkamaz

[

Otobüsten inip bunu yapmaya teşebbüs ettikten sonra can güvenliğim için garanti veriyorsanız neden olmasın asdf.
Aslında aklımda bir şey var, otobüsten inmeden adamın özgüvenini azaltacak bir şey, ama neyse yazmayayım buraya.

Sadece otobuste mi ? ya yolda yururken yedigimiz laflar ? Bir keresinde , adamin birtanesi 40 li yaslarinda bacaklarini sirf benimkilere degdirmek icin olabildigince acmisti okadar kasmistim skistirmistim ki kendimi nefes alamiyordum , indikten sonra ne belalar okudum ardindan Allah onun anasinin bacisinin kizinin karisinin da basina getirsin pislikler .

emin misin canım taciz amaçlı yaptığına
valla otobüs tıklım tıklımken benim de oram buram birilerine değiyor
hele bazen göğüslerim birinin ağzında gibi oluyor
Puheheheaa kız gece gece güldürdün ne alemsin.

Cnm o dedigin otobüslerden yapsalar topa tutarlar hükümeti... harem selamlık otobüs die... keske yapsalar ama..
O tacizcilere güzel bi dirsek arkandaysa, öndeyse ballı bi diz yerleştir ...

Özelden kulağıma fısıldayın, merak ederim bak

Ayy allahtan yaşadığım yerde her yere yürüyerek ulaşabiliyoruum. Arada bursa merkeze gidincede idare edilior. Ama gerçekten çok ama çok rahatsız edici. Aslında böyle yapan birine dönüp baya yüksek sesle böyle bütün otobüs duycak kadar aaaa sizinki de çom küçükmüş yahu hem sertleşmio galiba die bağırcan yüÜne yüzüne. Aklı fikri hayattaki tek amacı şeyi olduğundan belki böyle hakaretler ssinirlerini yırayır,üzülür falan. Belki tüh be benmkide küçük deyip vazgeçer fordlamaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…