- 22 Ağustos 2013
- 664
- 274
aynen..PEMBE VAGONU BİLE ŞERİAT GELİYOR DİYE ALGILAYACAK İNSANLAR OLDUĞU SÜRECE BÖYLE ŞEYLER ZOR
aynen birde namustan bahsediyolar ya hiç utanmıyolarmı onların bacısına kızına karısına yapsalar cinayet işlerler hatta bacılarını kızını karısını öldürür ammaa kendisi yapınca güzel utanın be utanın kendileri yapınca o cilve yaptı der başkası bacısına yapınca kim bilir naptın sen namussuz derler kadınları öldürür pisliklerben cıngar cıkarıcak derecede cılgınlasabiliyorum boyle durumalarda kalabalık bir otobuste bir erkegin ounde kadın varsa arkasına doner yani sırt sırtta durmus olurlar aklı basında abaza olmayan bunu yapar birde yanında kadın oturur kendini yayar yayar bacagı degsin kolu degsin diye ugrasır pislikler ben o sıra katil olabilirim oyle sinirleniyorumki boyle heriflere sorsan namusdan bahsederler bide
biri bana öyle laf atsa varya boğazını sıkardım heralde . birde küçük kızlar oturuyor liseliler bas bas bağırıyorlar kimseye yer vermiyorlar kocaman insanlar ve oturması gerekekenler ayakta kalıyor canım sen istanbulda mı oturuyosunİstanbulda bayan olarak araba kullanmakta toplutasımaya binmekte zor.. Trafige cıkıpsun adam üstüne üstüne gwliyo bide sağık sapık bakar.. Toplu tasımaya binersin yine sapıklıklar..
Bide istanbulun neresinde oturdugunuzda önmli b mesele.. Bnm oturdgum yer okadar geri ki hastaneden geliyorum.. Yanımda iki yasında kızım karnım buenumda yer vermezler.. Hepsi bi öküz..abaza gibi hepsi..
Kızımı hast götüuypeum arkamdan adam kornaya bas bas bas kenara cekıldın.. Adam yanına gelince yawaslaı dedıgı lafa bak yawruuum yol versene Bizde işimizi görelim.. Arkada cocgum war..öle davetkar ybi tipimde yok.. Tesettürlüyüm.. Dısardan öle cekici bi yanımda yok yanlış anlmayın .. Ama cok sinirlendim.. Korkuyorum artık..
ama istanbulun daha gelişmiş yerlerinde oturanlar cok rahat.. Kadına saygı var. Aksıne trafikte öncelik veriyolar.. Öle insanlara hayranım.. Allah razı olsun.. Yasasın iyiler gebersin öküzler
Otobüsleri ayırmak yerine cinsel açlığı bitirmeye çalışırsak sorun kökten çözülür emin olah kızlar ah ! ah şu sapık pislik adamlar kızlar ben yeni işe girdim şuan istanbul da oturuyorum kızlar hergün maalesef ki otobüse biniyorum. otobüs tıklımm tıklımmm adım atacak yer yok ve maalesef el tacizine uğruyorum bu günde bir tane yaşlı adamın yanına oturdum o cam kenarında kolunu bilerek değdiriyor bile bile hareket ettiriyor ben kolumu çekip ters ters baktım ama nafile en sonunda tepkimi iyice gösterdim birdahada yapmadı daha geçen hafta terbiyesizin teki daha fazla hakarete terbiyem müsade etmiyor ya neyse münasebetsiz yerini değdirdi bende ona bir kızdım ama öyle bir kızış olmaz kızdıktan sonra hemen durakta indi kızlar bizim bu çektiğimiz çile nedir ya ben 30 yaşındayım 30 neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum galiba onlar anlamıyor sanıyor o koca dedem yaşındaki adamlar minicik daha ufacık kızlara yan gözle bakıyor böyle bir türkiyede yaşıyoruz. kızlar keşke şöyle birşey olsa mesela bir otobüs olsa pembe sadece kadınlar binebilir hatta şöförü bile kadın olsun bir otobüs daha olsun mavi ona da erkekler binebilsin eğer böyle birşey olursa çok güzel ya hatta güzel ne kelime harika ama nerde aslında iett istese yapar böyle birşey otobüsler 2 vagon şeklinde olsa öne kadınlar arka vagona erkekler binelbilse ne olur sesimizi duyun ... !!! kızlar sizinde otobüste vs. başınıza geldimi böyle iğrenç olaylar ?
buna benzer konuyu ben acacaktım ama konu siyasete kadın erkek ayrımına kadar gider diye düşündüğümden açamadım metrobüs çilesi hele birde iş saatlerinde tam işkence boş gelsinde binebileyim diye durakta yarım saate yakın zaman geciriyorumah kızlar ah ! ah şu sapık pislik adamlar kızlar ben yeni işe girdim şuan istanbul da oturuyorum kızlar hergün maalesef ki otobüse biniyorum. otobüs tıklımm tıklımmm adım atacak yer yok ve maalesef el tacizine uğruyorum bu günde bir tane yaşlı adamın yanına oturdum o cam kenarında kolunu bilerek değdiriyor bile bile hareket ettiriyor ben kolumu çekip ters ters baktım ama nafile en sonunda tepkimi iyice gösterdim birdahada yapmadı daha geçen hafta terbiyesizin teki daha fazla hakarete terbiyem müsade etmiyor ya neyse münasebetsiz yerini değdirdi bende ona bir kızdım ama öyle bir kızış olmaz kızdıktan sonra hemen durakta indi kızlar bizim bu çektiğimiz çile nedir ya ben 30 yaşındayım 30 neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum galiba onlar anlamıyor sanıyor o koca dedem yaşındaki adamlar minicik daha ufacık kızlara yan gözle bakıyor böyle bir türkiyede yaşıyoruz. kızlar keşke şöyle birşey olsa mesela bir otobüs olsa pembe sadece kadınlar binebilir hatta şöförü bile kadın olsun bir otobüs daha olsun mavi ona da erkekler binebilsin eğer böyle birşey olursa çok güzel ya hatta güzel ne kelime harika ama nerde aslında iett istese yapar böyle birşey otobüsler 2 vagon şeklinde olsa öne kadınlar arka vagona erkekler binelbilse ne olur sesimizi duyun ... !!! kızlar sizinde otobüste vs. başınıza geldimi böyle iğrenç olaylar ?