kızlar otobüste başıma gelenler

Ayrı otobüsler çözüm mü?
Bu sapıklar bu sefer başka yerlerde ortaya çıkacaklar.

Ne yazık ki eğitilemiyorlarda..

Evden calistigima bir kere daha sukrettim topigi okuyunca.istanbulun gobegindeyim cok nadir evden cikarim.bindigim her iett heer minibus gunun hersaati tiklimtiklim.dogal olarak cok kavga taciz olaylari oluyor.benimde basima nadir binsemde birkac kere geldi.hergun ise gidenlere Allah kolaylik versin

marmaray ve metro hattını kullanıyorum ben..metrobüs ve otobüslere nazaran biraz daha ferah gibi ama tabi saatine görede değişiyor kalabalık olabiliyor ve erkekler gerçekten çok öküz mesela metroda oturuyorum yanımda adam bacaklarını açarak oturuyor büzüşük vaziyette yolculuk ediyoruz biz kadınlar..
çok eskiden tramwayların ön kısmı erkeklere arka kısmıda kadınlara ait olurmuş bu sapıklar yüzünden bende konu sahibi arkadaşında dediği gibi pembe otobüs istiyorum

ben de çalışmaya ilk başladığımda otobüs kullanıyordum İstanbul'da.
çoğu kez benim de başıma geldi, üstelik sadece otobüste taciz etmeye çalışanları geçtim inip takip eden sapıklar da oluyordu.
tuttuğun demiri senin elinin üstünden tutmaya çalışanlar, bir taraflarını değdirmeye çalışanlar...
artık bir tanesi peşime takılıp beni çay içmeye davet edince kış günü karanlıkta, eve ağlayarak geldim korkumdan, babam beni o halde görünce sokağa fırladı. o oldu zaten, sabahları beni babacığım bıraktı işe, akşamları gene Allah'a emanet.

İstanbul nerdeyse 15 milyonluk şehir. her türlü insan var.
el kadar bebelere bile sapıklık yapan yaşlı adamlar var. şeyleri kopasıca :KK62:

çözüm ne olur bilemiyorum, pembe otobüs evet , ben de isterim ve desteklerim, en azından toplu taşımada tacizi önler bir şekilde.

bi kere otobüste bi teyze "totomu sana dayasam olur mu kızım rahatsız ediyorlar da" demişti..
bi kere de sürtünen tipe ters bakmıştım "beni elledi" diye bağırmıştı avaz avaz.. ben de bağırdım..
şöför "ikiniz de hemen inin" demez mi? bi de sokakta kovaladı beni.. etilerden hisarüstüne 1 dakikada koşmuşumdur o gün.. hem sapık hem manyaklar da var..
küçük kızımla otobüse minibüse binince tutmak isteyenler oluyor, getir annesi kucağımda otursun vs.. yardım maksadıyla.. onlara bile güvenmiyorum.. asla..
otobüste, vapurdan inerken, pazarda, kuyruk beklerken.. her yerdeler..
kişisel özel alan kavramı yok ülkemizde.. özel alana saygı yok herkes dipdibe.. kadınlar bile ensenizde..

aman sakın.
kız erkek fark etmez, asla çocuğunuzu kucağında oturtmak isteyene vermeyin.
bir kaç hikaye duydum bu konu hakkında.
çok iyi yapıyorsunuz vermemekle.

ah kızlar ah ! ah şu sapık pislik adamlar kızlar ben yeni işe girdim şuan istanbul da oturuyorum kızlar hergün maalesef ki otobüse biniyorum. otobüs tıklımm tıklımmm adım atacak yer yok ve maalesef el tacizine uğruyorum bu günde bir tane yaşlı adamın yanına oturdum o cam kenarında kolunu bilerek değdiriyor bile bile hareket ettiriyor ben kolumu çekip ters ters baktım ama nafile en sonunda tepkimi iyice gösterdim birdahada yapmadı daha geçen hafta terbiyesizin teki daha fazla hakarete terbiyem müsade etmiyor ya neyse münasebetsiz yerini değdirdi bende ona bir kızdım ama öyle bir kızış olmaz kızdıktan sonra hemen durakta indi kızlar bizim bu çektiğimiz çile nedir ya ben 30 yaşındayım 30 neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum galiba onlar anlamıyor sanıyor o koca dedem yaşındaki adamlar minicik daha ufacık kızlara yan gözle bakıyor böyle bir türkiyede yaşıyoruz. kızlar keşke şöyle birşey olsa mesela bir otobüs olsa pembe sadece kadınlar binebilir hatta şöförü bile kadın olsun bir otobüs daha olsun mavi ona da erkekler binebilsin eğer böyle birşey olursa çok güzel ya hatta güzel ne kelime harika ama nerde aslında iett istese yapar böyle birşey otobüsler 2 vagon şeklinde olsa öne kadınlar arka vagona erkekler binelbilse ne olur sesimizi duyun ... !!! kızlar sizinde otobüste vs. başınıza geldimi böyle iğrenç olaylar ?
Yuh yani nerdeyse tacize ugradgnz icin sizi suclayacaklar ustelik hemcinsimiz yazik yani.neyse gecmis olsun tepki vermekle iyi yaptiniz pembe otobs cok iyi fikir gerci onada bir kulp bulurlar erkeklerle kadinlri ayiriyorlar diye ama toplu tasimada kimin sapk oldugu alninda yazmiyor adamn size denk gelmesi talihsizlik

İstanbul’da toplu taşımalarda bütün bayanların sorunudur bu. İş giriş ve çıkış saatlerinde daha sık sefer koysalar, bir çözümü bulunsa çok güzel olur. insanın başına geliyor; yok bilerek yapmıyordur, yanlış anlıyorum diyorsun, bazıları bariz belli ediyor. Ayaktasın ayrı, oturursun yanındaki insan sıfatına yakışmayan erkek bacaklarını ayırırcasına açar, sen köşede iki büklüm olursun, ya da kollarını anlamsız açar kapatır, bişeyler, Allah hepsinin cezasını versin, pislik herifler.

ah kızlar ah ! ah şu sapık pislik adamlar kızlar ben yeni işe girdim şuan istanbul da oturuyorum kızlar hergün maalesef ki otobüse biniyorum. otobüs tıklımm tıklımmm adım atacak yer yok ve maalesef el tacizine uğruyorum bu günde bir tane yaşlı adamın yanına oturdum o cam kenarında kolunu bilerek değdiriyor bile bile hareket ettiriyor ben kolumu çekip ters ters baktım ama nafile en sonunda tepkimi iyice gösterdim birdahada yapmadı daha geçen hafta terbiyesizin teki daha fazla hakarete terbiyem müsade etmiyor ya neyse münasebetsiz yerini değdirdi bende ona bir kızdım ama öyle bir kızış olmaz kızdıktan sonra hemen durakta indi kızlar bizim bu çektiğimiz çile nedir ya ben 30 yaşındayım 30 neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum galiba onlar anlamıyor sanıyor o koca dedem yaşındaki adamlar minicik daha ufacık kızlara yan gözle bakıyor böyle bir türkiyede yaşıyoruz. kızlar keşke şöyle birşey olsa mesela bir otobüs olsa pembe sadece kadınlar binebilir hatta şöförü bile kadın olsun bir otobüs daha olsun mavi ona da erkekler binebilsin eğer böyle birşey olursa çok güzel ya hatta güzel ne kelime harika ama nerde aslında iett istese yapar böyle birşey otobüsler 2 vagon şeklinde olsa öne kadınlar arka vagona erkekler binelbilse ne olur sesimizi duyun ... !!! kızlar sizinde otobüste vs. başınıza geldimi böyle iğrenç olaylar ?

tabii hatta dünyayı bölelim ikiye kadınlar amerika kıtasına erkekler ortadoğuya :KK70: böyle ayrışmacı çözüm olmaz.aslında sorun şu erkekler doğduğu günden itibaren sınırsız haklara sahip büyütülüyorlar.allah aşkına sen 7 8 yaşında çocuğa pipisi kesilio düğün yapıyorsan adam olunca en değerli varlığını pipisi zannetmesi çok normal. o da onu her yere sürme sürtme taciz etme hakkını kendinde görüyor.ayrıştırmayla değil gelişmeyle çözülmesi gerek bu konu.

ben pembe mavi otobüsün de çözüm olacağına inanmıyorum.öyle bir ülke ki burası emin olun günde 50 sefer yapıosa otobüs 45 i mavi 5 i pembe olur.ona da denk gelirsen ne ala :/

ayy bu iett konusunda çok dertliyim ben de.sadece erkekler de değil kadınlar da öyle bir abanıyor ki... rahatsız olup çekildiğinde nolcak biz kadınız bakışı var.arkadaşım ne bilim ben bi seksüel misin lezbiyen misin dayanma temas etme ala ala...

Zamanında Erbakan Hoca nın Konya daki projesiydi bu pembe otobüsler. Ama sözde laik geçinen çevreler topa tutmuştu. Halbuki, Bence kadınları tacizden korumaya yönelik çok güzel bir projeydi. Erkekleri değiştiremeyeceğimize göre, otobüsleri ayırmak gayet mantıklı.

bu gerçekte ibb nin düşündüğü bir şeydi sanırım.haberlerde gördüğümü hatırlıyorum.ama kadın erkek ayrımını yansıttığı için karşı çıkılmıştı.

sadece bayanların rahatlıkla yolculuk etmesi açısından mükemmel bir fikir..
hayır taciz olmasa dahi, eşinle yolculuk yaparken, biri geçerken YANLIŞLIKLA değse,
yada şöyle bir bakış atsa dahi kavga gürültü çıkıyor..ben eşimle bindiğim zaman otobüse tedirginim bu
yüzden.işin haremlik selamlık kısmı, evet öyle düşünülebilir ama..
mantıklı düşünüldüğü zaman her açıdan güzel bir uygulama olurdu.
özellikle arka arkaya olan vagon şekli süper..

pembe otobüsler fena fikir değilmiş ama çözüm değil.
bu sefer pembeler içinde kadınlar birbirini taciz edecek. kadınlar erkeklerden daha az mı sanki.. cinsel amaçlı demiyorum taciz derken.
ben otobüslerde erkeklerden çok kadınlardan rahatsız oluyorum özellikle orta yaşlılardan. ben küçücük cüssemle dimdik ayakta durup kimseye dokunmamayı başarıyorum. bunlar her manevrada sağa sola yelken gibi sallanıyolar insanın üstüne yatıyolar ya!! o kdr sinirleniyorum ki. kendim ayakta zor duruyorum. bunu erkeklere de yapıyolar o da tacizci diye yaftalanmamak için sıkıştıkça sıkışıyo.. bi de işin bu tarafı var.

Zamanında Erbakan Hoca nın Konya daki projesiydi bu pembe otobüsler. Ama sözde laik geçinen çevreler topa tutmuştu. Halbuki, Bence kadınları tacizden korumaya yönelik çok güzel bir projeydi. Erkekleri değiştiremeyeceğimize göre, otobüsleri ayırmak gayet mantıklı.

bu konunun laiklikle ne alakası var ya? konuyu siyasete getirip kaydırıyorsunuz.. ayrıca sıkıntı burda erkek değişmez erkek yapar erkek eder nu kafadan biz sıyrılmadıkça yetiştirdiğimiz nesilde böyle oluyor.Allah herkese aynı nefsi aynı iradeyi vermiş.aman erkek değişmez neyi değişmez insan değil mi bunlar...

pembe otobüs yerine siyah otobüs yapılsın.Erkekler o otobüse binsin .Kadınları değil erkekleri ayıralım madem öyle.
size yanaşan asılan taciz eden olursa sesininiz yükseletin biraz çekilirmisin deyin.kolunuzla itin.Hele bacaklarını açarak oturanları bacaklarınızı iteleyerek onu rahatsız edin araya çantanızı koyun.Sen büzüşüp toplandıkça yayılır.Ben genelde öyle durumda bacaklarınızı topalrmısınız sığmıyorum diyorum.rahatsız oluyorum deyince keyif almasınlar laf etmesinler diye.
sonuç olarak yine biz kadınlarda iş bitiyor şu öküz cinsini adam etmekte.Şunuda söyleyim her otobüste 2 kişidir bu sapıklar.Diğerleri hep kötü demek değildir erkeklerin.Uyarılarla adam etmeye çalışalım.Korkmayın çekinmeyin.Doğru olan sizsiniz o utansın yaptığına.

Devlet kanunlarla bu tür kişilere yeterli cezayı vermediği sürece bu iş böyle sürer gider. Pembe otobüs olsa ne olur ki? Sadece otobüste mi tacize uğruyoruz sanki? Bunun metrosu var, kuyrukta beklemesi var... En basiti bir büfeden bir şey alırken bile satıcının sözlü tacizine uğruyoruz. Yolda yürürken küçücük lise öğrencileri bile laf atabiliyor. Burada erkek çocuk annelerine çok iş düşüyor. "Benim oğlum çok can yakar çok" geyiklerini bir kenara bırakmalı. Nasıl ki oğlunuza rahatlıkta "Var mı güzel kız sınıfında" ya da "Kız arkadaşın var mı" diye sorabiliyorsan kız çocuğuna da bu soruları rahatlıkla sormalısın. Yok soramam diyorsan, erkek çocuğuna da bu soruları sormamalısın. "Bu işin fıtratında var" demeyi bir kenara bırakıp, kız çocuklarımıza güven aşılayarak, erkek çocukları pohpohlamayı bir kenara bırakmalıyız artık.

bence kadınlar ömürleri boyunca taciz edilecekler
bende dahil.
sık sık sözlü tacize ugruyorum. bazen cevap verıyorum bazen vermiyorum çünkü kendileri rezil olacaklarını beni yerin dibine sokuyorlar.
ara ara elle tacıze ugradıgımda oluyor yanımda bazen cocugumda oluyor ınanılmaz bır zayıflık
anlatamam

X