kızlar otobüste başıma gelenler

ayy benimde 2 anımı hatırlattın böğğğ yemin ederim yüzüm ekşidi midem bulandı

birinde küçüktüm daha 13-14 yaşında falanmışımdır heralde. annemle teyzem yanyana oturdular bende onların yanında yüzüm cama dönük ayakta duruyordum. ay pisliğin biri arkamda annemin kucağına oturmuştum korkumdan ne yapacağımı şaşırdımda

birindede oturuyorum koltukta sol omzuma habire bişey değiyo. kalabalık bi yandan. birinin çantası falan diye düşünüyorum. değilmiş

pislikler nefret ediyorum hepsinden. böğğğ

Benim 12yasimdayken koskoca otobuste para toplayan adam tarfaindan basima gelmisti ben de dayanamayip elimdeki su şisesiyle kafasina vurmustum.. Canm haklisn oyle bir uygulama hos olabilir fakat siyasete baglar turkiye bu durumu.)

Bu adamlar her yerde. İşyerinizi de mi ayıracaksınız? Kadınlar marketi yapılsın mesela. Kadınlara özel avm hatta.

Evet bu tip ayrımlar şeriat özleminden ileri geliyor. Acı ama gerçek. Neden bu adamları eğitmiyorlar, Allah'ın iki cins yarattığı varlıkların bir arada olabileceğini neden anlatmıyorlar? Otobüsü plajı ayıracaklarına, cezaevine özel psikiyatrist gönderip düzeltseler bu adamları? Biz buna neden ses çıkaralım? O sapıklar liderlerimizin göz bebeği. Onlar tecavüz de etse kadın baştan çıkarmış derler. Ceza almayanı var. Bu sayede kadınlara "muhafazakar ol" demiş oluyorlar çünkü. "Bak o kadın erkeklerin arasında bulundu o yüzden neler geldi başına" diyorlar. Kadınlar da buna çanak tutuyor. Kendimizden utanmamızı bekliyorlar kadın olduğumuz için. Bunu nasıl kendinize hak görüyorsunuz anlamıyorum. Çağdaşlığı namussuzluk addediyorlar oysa çağdaşlık bir arada bulunabilmek ve sorun çıkarmamaktır. Bunu gömmeye çalışıyorlar. Şahsen pembe otobüs yerine çağdaş adamlarla birlikte yolculuk etmeyi tercih ederim. Sapıklık edene de lafımı esirgemem. Herkes yerini bilsin. Sorun çıkaran ben miyim ki ötekileştiriliyorum? Adam yapıyorsa sonuçlarına da katlansın. Hayret bişey.

Bende okadar toplu Taşıma araçlarına bindin halada biniyorum ama kimseden böyle bir durumla karşılaşmadım! Hissetmedim bile birinin bana baktığını. Ilginç geldi bana neden hep sizin Başımıza geliyor acaba sorgulayın bir kendinizi!
Tamam ülkede Sapık ruhlu insanlar var ama. Neden hep size denk gelmiş​
Guzellik ben olsam kurtulamazdin elimden

Toplu taşıma araçlarından sırf bu yüzden nefret ediyorum başıma lisedeyken böyle bir olay geldi adama nefretle bakmam yetmişti. Şuan böyle bir şey olsa bas bas bağırırım ona .

Geçen hafta malesef benim de başıma geldi. Metrobüslerde körük kısmı var bilirsiniz. Orda duruyordum. Yanıma da bir adam geldi. Yanında tutunabileceği bir direk var. Benim de kendi yanımda var. Adam arkamdan kolunu dolaştırıp benim tarafımdaki direği tuttu. Kolu belimde yani. "Acaba dedim o taraftaki direğe tutunamıyor mu" şöyle baktım gayet tutunuyordu. Kendimi ileri ittim biraz kolu da aynen benle beraber geldi. Bi de böyle sırtımı okşuyor gibi yapıyor. Şöyle ters ters baktım kolunu çekti. 2 dakika sonra yine aynı şey. İneceğimiz durağa gelmeseydik iyi bir rezil edecektim orda. Nerden buluyorlar bu cüreti anlamıyorum

hep akla taşları bağlayıp köpekleri salmak geliyor. bunlar kudurmuş köpek gibi gezsin kadınları önlerinden kaçıralım,etek giydirmeyelim,sokağa çıkarmayalım var mı sonu?
her yerde kadını erkeği ayır ee sonra? hiç karşı karşıya gelmeyecek misiniz? zaten bu hastalıklı iletişimden de bunlar. yaptırım gerek ses ,çıkarmak gerek bu öküzleri eğitmek gerek.

Bende okadar toplu Taşıma araçlarına bindin halada biniyorum ama kimseden böyle bir durumla karşılaşmadım! Hissetmedim bile birinin bana baktığını. Ilginç geldi bana neden hep sizin Başımıza geliyor acaba sorgulayın bir kendinizi!
Tamam ülkede Sapık ruhlu insanlar var ama. Neden hep size denk gelmiş​

Ne alaka.. kadin kuyruk sallamasa, erkek sarkmaz mantigi mi?
Buyuk konusmayin.. size denk gelmemis ama gelmeyecek diye de bir sey yok.

Allah allahh halkın bi kesimi pembe taşıta binmek istiyosa bunu talep etmeye de elde etmeye de hakkı vardır. Her kadın pembeye binsin demiyoruz isteyen pembe isteyen karmaya binsin diyoruz. Açın bi imza kampanyası ceza kanunu değişsin tecavüzcüler tacizciler şu kadar ceza alsın diye, imzalayalım.

Bu pembe taşıt daha somut bi talep daha kolay karşılık bulabilir benim kısa süreli çözümüm tercihim bu. Yeni nesil için elbette eğitimde bu dürtü kontrol işi ciddiye alınmalı. Pembe taşıt buna engel mi? Ayrıca ben bunu yapan insanları pislik olarak gördüğümden pembe taşıtı ötekileştirilme aracı olarak görmüyorum kendimi müdafaa şeklim, şahsi tercihim bu benim. Biri seni zorla pembe araca bindirmeye kalkarsa buna ben se seninle karşı çıkarım. İsteyen istediği araca binsin, sana göre ötekileşiyo olabilirim, sen öyle memnunsun, ben de böyle memnunum belki?

Ayrıca şeriat kökenli düşünen bi insanın talebi olsa bile bu, demokratik bi şekilde bunu gerekli merciden talep ediyorsa bu isteği karşılanır. Başkasına zarar vermediği sürece neden istediği sizi ilgilendirmez.

benim teyzem belediye otobusunde pisligin birinin kizi sıkıstirip taciz ettigini kizin sesini cikaramadigini kiz kisildikca pislik herif iyice yavsamis.teyzemide gormeyin erkek dusmani zebellah gibi kadin.bir iki derken kiş gunleri yelegini icten tutturmak icin cengelli igne takar cikarmis igneyi sonuna kadar acmis.agizda bi okka kufur senmisin kiza degen hem bagiriyomus hem neresi denk gelirse altlarda tabi popo bolgelerine rast gele sokuyomus.sofore bagirmis cirliyarak kapiyi acinca arkadan bi tekme yere gecirmis.bunu bize bi komsu anlatiyo bugun otobsde boyle bi durum oldu diye.bi kacgun sonra teyzemden duyduk meger bizim teyzeymis.ne diyelim eline saglik

Devlet önce demokrasinin anlamını öğrensin, ondan sonra gelsin demokratik taleplere. Sanki otobüs bol da pembesi moru kaldı. Milletler uzaya gidiyor. "Alkol var" diye koskoca müzik festivallerini yasaklayan adamlar demokrasi adı altında ayrımcılığı dayatıyor. Daha çoook memnun olursunuz.
Konuyu da dağıttım farkındayım. Şimdilik ayrı otobüs olmadığına göre sert sert bakmalara devam hanımlar

PEMBE VAGONU BİLE ŞERİAT GELİYOR DİYE ALGILAYACAK İNSANLAR OLDUĞU SÜRECE BÖYLE ŞEYLER ZOR
Bence erkekleri kilitli kafeslerde tasisinlar. Hani hayvanat bahcelerinde aslanlari koyarlar ya onun gibi bise. Sonucta kim zarar veriyosa onu engellemek daha mantikli.

Bence erkekleri kilitli kafeslerde tasisinlar. Hani hayvanat bahcelerinde aslanlari koyarlar ya onun gibi bise. Sonucta kim zarar veriyosa onu engellemek daha mantikli.
Yetmez ama evet
Erkekler mars'a kadınlar venüs'e geri dönsün hatta

hayır pembe otobüse gelene kadar araç sayısını arttır. üst üste gitmezsin çözülür olay. ayrıca korkarak korunmaya muhtaç olarak toplumda yaşanmaz ki. ben mağdur olarak bilmem kaç dakika erkeksiz otobüs beklicem. mahrum kalarak rahat edicem. mis.
ayrıca o işler demokratik hakkımıss diye olmuyor. karma otobüse binen kadını bi düşünün. tacize uğradı. ee pembesine bineydin demicekler mi? karma otobüse binen için ne yakıştırmalar yapılacak eminim hepimiz biliyoruz.

Yetmez ama evet
Erkekler mars'a kadınlar venüs'e geri dönsün hatta

Boyle birsey basiniza geldiginde sakin sessiz kalmayin, bagirin, cagirin gerekirse vurun bir tane pisliklere..
Gecmis olsun.

Ben kendi arabamin içinde bile giderken gözle tacize uğruyorum bazen öyle Allahtan korkmaz ahlaksız insanlar var ki trafikte beklerken bile insanin gözünün içine içine bakıyorlar..sırf bu yüzden cam filmi kaplattım arabamın camlarına..

Otobusleri ayirmak pisligi halinin altina supurmek gibi birsey olur
Zihniyet degismedikce sorun halledilmez cezalar caydirici olmadikca bu tip insanlar dahada cesaretlenir
Benim arkadasimin basinada gelmis taciz olayi arkadasim susmamis bagirmis otobusde kadinlar arkadasimi ayiplamis kiz kismi okadar bagirmazmis ayipmis erkeklerde (erkek denebilise tabi) sesini cikarmayip pis pis siritmis
Simdi otobusleri degistirsek ne olcak yolda yururken bakislariyla yiyen herifler var, mini etek giydigi icin genc kizi ayiplayip boyle giyiniyolar sonrada tacize ugradik diye agliyorla diyen hanim ablalarda ortadan kalkmismi olcak
Otobusleri degil kafalari degistirebilsek keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…